- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Sağol canım âmininşallah bir aksilik çıkmaz canım Rabbim korusun sizi
Bana doktor um adet olsan da olmasan da kanda gebelik tahli li yap dediBnimde 6 gun sonra iste.. ama umidin kirildi adet belirtilerin hepsi var
Bazen hamileykn adette gorulebiliyomus ondannn soylemistir ama cok dusuk ihtimal yaBana doktor um adet olsan da olmasan da kanda gebelik tahli li yap dedi
Ben 16. Gunumde adet oldum bekle bakalim senin regln ne zaman
Bende de cerencim benim bos gececek malsf klomen yapti dimicanım bendede kist oluşmuş folikül kistiymişbu ay boş geçecek dedi dr um
Bende de cerencim benim bos gececek malsf klomen yapti dimi
Kac tane olusmus sende
ENİSEEEM NABER :) NAPIYPRSUN ? NE AŞAMADASINcanım hayırlı olur inşallah bende aşılama yapacamda sen özelde mi yaptın özelse ne kadar ücret ödedin
canım bu ay bir şey yapmayacağız kist oluştu ya onun tedavisini görecem bir ay mola anlayacağın sen ne yaptın nasıl gidiyorENİSEEEM NABER :) NAPIYPRSUN ? NE AŞAMADASIN
nasıl gidiyor gebeliğin hamilelik belirtileri başlamştr canım :)Sağol canım âmin
canım ne oldu var mı BİR GELİŞMEKizlar yaaaa bi sivilce daha cikti yuzumde((((kesin adet olcm
Canım benim çok şükür sorun yok Dr ayın 16 sında çağırdı kısmetse keseyi görücez kesin değil ama muhtemelen kalp atışını duyarız dedi inşallah o güne kadar bişey olmaz meleğime belirtilerdede şuan bairiz değil ama ara ara miğde bulantısı oluyo bide çok Turşu istiyo canım doyamıyorum yemeye yaaa :)nasıl gidiyor gebeliğin hamilelik belirtileri başlamştr canım :)
Canim bel agrisi kasik agrisi var iste 5gun sonra adet olcm istecanım ne oldu var mı BİR GELİŞME
Cerencim adet gunun ne zamancanım bendede kist oluşmuş folikül kistiymişbu ay boş geçecek dedi dr um
bende de aynısı oluştu 4 cm bu ay ara verdik hayırlısı canımcanım bendede kist oluşmuş folikül kistiymişbu ay boş geçecek dedi dr um
hayırlısı olsun rabbim ne zaman dilerse o zaman olur bu bir sınav unutma ....sabırla dua etCanim bel agrisi kasik agrisi var iste 5gun sonra adet olcm iste
bende de aynısı oluştu 4 cm bu ay ara verdik hayırlısı canım
bende bekliyorum ama sabırsızlanıyorum artık son 6 günümherkes ıstedıgıne tez zamanda kavusur ınsallaaaa.bende beklemedeyım bakalım adet olcazmııı olmucazzmııı.kendı halınde takılıoz :)
Cerencim adet gunun ne zaman
öyle düşünme canım yaaa olur inşallah ümidini kaybetme ve dua etaynı durumdayız canım
ilaç+iğne+kist+bekle+ilaç+iğne+kist diye devammm edicez sanırım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?