öyle düşünme canım yaaa olur inşallah ümidini kaybetme ve dua et
neye guvencegını sasırıyor ınsan.tam oturuo bıseyler hop ardından kist.ınsan aynı seylerı yasıyor dıyede sıkılıoaynı durumdayız canım
ilaç+iğne+kist+bekle+ilaç+iğne+kist diye devammm edicez sanırım hep
neye guvencegını sasırıyor ınsan.tam oturuo bıseyler hop ardından kist.ınsan aynı seylerı yasıyor dıyede sıkılıo
Sivilceyi çok dert etme aldığımız ilaçlar etkiliyor hormonlarımızı bende adet olduğum her ay sivilce çıkardı son zamanlarda çıkmıyor bazen çıkıyor dengemiz bozuluyor ilaçlardanCanim bel agrisi kasik agrisi var iste 5gun sonra adet olcm iste
İnsan çok merak ediyor yaherkes ıstedıgıne tez zamanda kavusur ınsallaaaa.bende beklemedeyım bakalım adet olcazmııı olmucazzmııı.kendı halınde takılıoz :)
EVET :) IGNENIN 13,14 GUNUNDE TEST YAPMIM DIYORUM AMA INSAN DAYANAMIYOR YAPIO.SONUC SIFIR OLUNCA HADE DÖN BAŞA :) ARTIK BU KONULARDA INSAN KENDINDE TECRUBE DIE DUSUNUO :)İnsan çok merak ediyor ya
Evet ama ben bu defa yapmicam ya adet olmak bile o tek çizgiden daha az dokunuyor tek çizgi mahvediyor beniEVET :) IGNENIN 13,14 GUNUNDE TEST YAPMIM DIYORUM AMA INSAN DAYANAMIYOR YAPIO.SONUC SIFIR OLUNCA HADE DÖN BAŞA :) ARTIK BU KONULARDA INSAN KENDINDE TECRUBE DIE DUSUNUO :)
BENIMDE KARNIMDA ŞİŞİKLER OLUSUO GAZ VAR GIBI.GORULT GURULT SESLER VERIO.SANIRIM BENDE ADET OLCAM :) GERCI DAHA IGNE SONRASI 5, GUNUM HEMEN ADET OLCAM DIYEDE SARTLANDIRMAK DA ISTEMIYORUM HAMILE KALCAM DIYEDE DUSUNMUYORUM AMMMMAAAAAN BEAAA DEYIP YİTTTEEER DIYE BAGIRSAIM GELIO :)Evet ama ben bu defa yapmicam ya adet olmak bile o tek çizgiden daha az dokunuyor tek çizgi mahvediyor benibu defa 2-3 gün geçircem diyorum bakalım benim dünden beri kasık ağrım başladı tornavidayla oyuyolar sanki adet olabilirim üff
Geçen eşime diyorum pek hayal bile kuramıyo insan ama eğer olursa boş bi alana gidelim avazım çıktığı kadar bağırcam oldu oldu bende hamileyim falan diyeBENIMDE KARNIMDA ŞİŞİKLER OLUSUO GAZ VAR GIBI.GORULT GURULT SESLER VERIO.SANIRIM BENDE ADET OLCAM :) GERCI DAHA IGNE SONRASI 5, GUNUM HEMEN ADET OLCAM DIYEDE SARTLANDIRMAK DA ISTEMIYORUM HAMILE KALCAM DIYEDE DUSUNMUYORUM AMMMMAAAAAN BEAAA DEYIP YİTTTEEER DIYE BAGIRSAIM GELIO :)
Evet kist ve miyoma iyi geliyor diye duymuştum dene bence bitkisel tedavi zararı olmaz bencekızlarrrr soğan kürü mü denesem bu ay kiste iyi gelir mi ACABA?
sevem bu iğne ve klomenin yan etkisi olarak göğüs ağrın oldu mu benm bu ay çok ağırdı dokunamadm bile dr sordum süt hormonun yükdelmiştir dedi doğru muBENIMDE KARNIMDA ŞİŞİKLER OLUSUO GAZ VAR GIBI.GORULT GURULT SESLER VERIO.SANIRIM BENDE ADET OLCAM :) GERCI DAHA IGNE SONRASI 5, GUNUM HEMEN ADET OLCAM DIYEDE SARTLANDIRMAK DA ISTEMIYORUM HAMILE KALCAM DIYEDE DUSUNMUYORUM AMMMMAAAAAN BEAAA DEYIP YİTTTEEER DIYE BAGIRSAIM GELIO :)
Ama yok cnm ya adet buSivilceyi çok dert etme aldığımız ilaçlar etkiliyor hormonlarımızı bende adet olduğum her ay sivilce çıkardı son zamanlarda çıkmıyor bazen çıkıyor dengemiz bozuluyor ilaçlardan
AY INSALLA INSALLAAAA O GUNLERDE GELICEK INSALLAAAH.SENIN OLMAMA SEBEBIN VARMI ? KACINCI DENEMEN BU ? BENDE HIC SIKINTI YOK KISMET 3 .DENEMEM.GERCII IKIKERE AMELIYAT OLMUSTUM SUAN TEMIZ AMA BAKALIM :)Geçen eşime diyorum pek hayal bile kuramıyo insan ama eğer olursa boş bi alana gidelim avazım çıktığı kadar bağırcam oldu oldu bende hamileyim falan diye
BENDE PEK OLE SEYLER OLMADI SADECE ADETIME YAKIN SISTI ODA HERZAMANKI GIBI ADET SINYALLERI OLDUGU ICIN.AMA DUYDUM BU IGNE HORMONLARI YUKSEK TUTUO DIE.SADECE ŞİŞKİNLİK YAPIO BENDE KARNIMDA BAZENDE BACAKLARIMA AGRI SIZINTI VERIO BAZNDE IC ORGANLARIMDA TUHAF HAREKETLER OLUO :)sevem bu iğne ve klomenin yan etkisi olarak göğüs ağrın oldu mu benm bu ay çok ağırdı dokunamadm bile dr sordum süt hormonun yükdelmiştir dedi doğru mu
Canım bize en başta eşimde varikosel var dediler ki o zaman hamile kalmıştım 6 haftalıkken düşük oldu. sonra eşim ameliyat oldu değerler iki katına yükseldi bakıyolar bi problem yok klomen verdiler 2 ay sonra tüp filmi çektirdim herşey normal ama olmuyor klomen ve çatlama iğnesi ile 2. ayım hayırlısıyla olsaydı normal hayatımıza dönerdik ya.AY INSALLA INSALLAAAA O GUNLERDE GELICEK INSALLAAAH.SENIN OLMAMA SEBEBIN VARMI ? KACINCI DENEMEN BU ? BENDE HIC SIKINTI YOK KISMET 3 .DENEMEM.GERCII IKIKERE AMELIYAT OLMUSTUM SUAN TEMIZ AMA BAKALIM :)
kızlarrrr soğan kürü mü denesem bu ay kiste iyi gelir mi ACABA?
kacıncı denemen ceren 15 *
EN AZINDAN HAMILE KALMISSIN.TEKRARDAN BU SANSIN VAR YANI.SIMDIDE BELKI COK TAKTIN STRES DE YAPTIN ETKILENDICanım bize en başta eşimde varikosel var dediler ki o zaman hamile kalmıştım 6 haftalıkken düşük oldu. sonra eşim ameliyat oldu değerler iki katına yükseldi bakıyolar bi problem yok klomen verdiler 2 ay sonra tüp filmi çektirdim herşey normal ama olmuyor klomen ve çatlama iğnesi ile 2. ayım hayırlısıyla olsaydı normal hayatımıza dönerdik ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?