- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
bende öyle bu ay dönüm noktam artık çok bunaldım ve psikolojim bozuluyor olmazsa yine çok üzülücem inşallah bu formda olupta isteyen herkes hamiledir bu ayAyy ne güzel darısı başımıza İnşallah bizde hamileyizdir değilsem bu ay çooook üzülcem ya
Yağmur benimde klomen + ovitrelle ikinci ayım hüsran deme belki olmuştur buralardan okuduğuma göre genelde 2. ay etki ediyor hatta ilk ay bende 1 yumurta ikinci ay 4 oldu inşallah birinden biri tutmuştur umutsuzluğa kapılma desemde bende aynı durumdayım aslında5 gün sonra açacağım konu başlığını şimdiden yazıyorum klomen ve catlatma ignesi 2.ay ve sonuç hüsran neden bu kadar olumsuzum hiç bilmiyorum ama olmadı yine galiba iki aydır gecmek bilmeyen zamanla mücadele ediyorum ve sizleri takip ediyorum hatta bazılarını okurken Ağlıyorum ve dua ediyorum hepinize Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize ve bana da inşallah
Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz dualarımda hep diyorum ele imrendirme eli kıskandırma şimdiye kadar yoktu bu duygu ama son aylarda imreniyorum inşallah bizimde olur da birgün yazarız burayabenimde 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesinde geçen ayki belirtilerimin aynıs tekrar ediyor sonuç yine hüsran gibi aynı seyleri paylaşıyoruz etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım varki kıskanmıyorum desem yalan kıskanıyorum bende aynı şeyleri yaşamak istiyorum midem bulansın yemek yiyemeyim ağrım olsun ama olsun yani bebek için olsun hepsi ama yok boş boş ağrılarla sancılarla uğraşıp duruyorum ve buna çok sinirlerim bozuluyor rabbim bilir elbet en iyisini ama hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah
İnşallahh ya gerçekten biliyorum benden daha fazla zaman bekleyen var daha zor durumda olan var hepsini kabul ediyorum ama insanoğlu işte acele ediyorum yoruldum diyorum belki hakkım değil bunu demek ama gerçekten çok istiyorum ya hayırlı sağlıklı salih evlatlar inşallah hepimizebende öyle bu ay dönüm noktam artık çok bunaldım ve psikolojim bozuluyor olmazsa yine çok üzülücem inşallah bu formda olupta isteyen herkes hamiledir bu ay
İnşallahh ya gerçekten biliyorum benden daha fazla zaman bekleyen var daha zor durumda olan var hepsini kabul ediyorum ama insanoğlu işte acele ediyorum yoruldum diyorum belki hakkım değil bunu demek ama gerçekten çok istiyorum ya hayırlı sağlıklı salih evlatlar inşallah hepimize
canım ben kendi doktoruma gittim doktorum kendiliğinden geçer dedi ilaç tavsiye etmedi dedi ki gebeliği düşünüyorsun olmaz adetle atılır dedi bugünde soğan suyuna başlayacam :)Canim d.kontrol hapina basladin mi ne asamadasn su an.Bana klomenden once yasmin verdi oni kullaniyorum.
canım test yapsana merak ettim inşallah çıkar bizi haberdar et :)günaydın ...benimde ağrılarım artıyor yine tutmadı bu sefer iğneden sonra 13.günüm test yapmaya korkuyorum doktorum 12.gün gel kandan bakalım dedi ama yaptıramıyorum sonucu yine negatif görmekten
biz burda bırbırımıze destek ve moral verıyoruz.moralımız yukse tutalım umudumuzu yıtırmeyelım bolbol dua edelım hepımız ıcınbende öyle bu ay dönüm noktam artık çok bunaldım ve psikolojim bozuluyor olmazsa yine çok üzülücem inşallah bu formda olupta isteyen herkes hamiledir bu ay
Canim facede bi grup var macun yapiyormus ben pek guvenemedim biliyor musunArkadaslar cok merak ediyorum cikolata kisti olup ilac ve catlatma tedavisiyle hamile kalan var mi???
Canim ilk ictiginde kotu geliyor 3 4 gunde alisiyorsun sifa niyetine ic canim benim 7. Gunay bende dün akşam içtim ama tadı çok kötü ya
Canim ilk ictiginde kotu geliyor 3 4 gunde alisiyorsun sifa niyetine ic canim benim 7. Gun
mrb cnm bn senn yazilarini okudum bna moral oldu biraz bnde ayin 2de ignemi oldum fakat bn sadece ilk iki gun agri hissetim ozellikle gece bazen o sanciyla uyaniyordum hissediyordum fakat gecti o agrilar sadece cok egilip durdugumda sirtima agri giriyor o kadar cok egilip durmasam agrim olma bu iyimi kotumu anlamadim herkes adet olana kadar agrimiz siİmz var diyo kafam karisti biran sence nedndir bu durumKızlar ilk önce lütfen sabr edin. Ben edemedim şahsen)) çünki zaten iğnenin 7ci 8ci günü bile test yapsanız çıkacak,sebebini de biliyorsunuz. Ben hiç sevinemedim bile.çünki iğneden olduğunu biliyordum.11,12ci günlerden itibaren sancım oldu,sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duydum,göğüslerimde de ağrı yoktu ama sertlik vardı. 13cu gün test yaptım çıktı.aynı gün kan testi verdim,daha reglime 3 gün kala.kanda da çıktı.37.7. Bugün regl günümdü ve yine kan testi verdim,89 çıktı :) doktorum iyi sonuc olduğunu söyledi ama yine vericem test bi kaç gün sonra. Ha birde ,ben klomen hiç kullanmadım.6 aylık evliyim,bu ilk denememdi,femara kullandım,ondan öncesi estrofem. Femara çokkkk çok iyi bir ilaç.çatlatma iğnemi oldukdan bugüne kadar da fol ,progesteron ve başka bir ilaç kullanıyorum.bunlar da bebeğin rahme tutunması için vitaminler falan filan :) lütfen umudunuzu kaybetmeyin.ben hala da inanamıyorum.ya birden yoka çıkarsa dediğim zamanlar bile oluyor kendime :))) Allah hayırlısını nasip etsin,isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın,Amin
bu arada bebisin hayirli olsun saglikla buyutursun insallh cnmKızlar ilk önce lütfen sabr edin. Ben edemedim şahsen)) çünki zaten iğnenin 7ci 8ci günü bile test yapsanız çıkacak,sebebini de biliyorsunuz. Ben hiç sevinemedim bile.çünki iğneden olduğunu biliyordum.11,12ci günlerden itibaren sancım oldu,sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duydum,göğüslerimde de ağrı yoktu ama sertlik vardı. 13cu gün test yaptım çıktı.aynı gün kan testi verdim,daha reglime 3 gün kala.kanda da çıktı.37.7. Bugün regl günümdü ve yine kan testi verdim,89 çıktı :) doktorum iyi sonuc olduğunu söyledi ama yine vericem test bi kaç gün sonra. Ha birde ,ben klomen hiç kullanmadım.6 aylık evliyim,bu ilk denememdi,femara kullandım,ondan öncesi estrofem. Femara çokkkk çok iyi bir ilaç.çatlatma iğnemi oldukdan bugüne kadar da fol ,progesteron ve başka bir ilaç kullanıyorum.bunlar da bebeğin rahme tutunması için vitaminler falan filan :) lütfen umudunuzu kaybetmeyin.ben hala da inanamıyorum.ya birden yoka çıkarsa dediğim zamanlar bile oluyor kendime :))) Allah hayırlısını nasip etsin,isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın,Amin
Evet canım haklısın ben ikinci çocuk icin uğraşıyorum bir sürü olumsuzluklar yaşadım yine de Hamdolsun ilki de zorla olmuştu ikinci daha da zor olacak gibi umitlenip yikilmaktan o kadar yoruldum ki ümit kalmadı malesef ben kendimde hamilelik belirtisi ararken adet belirtileri buluyorum yine de hayırlısı düşük kürtaj olacağına varsın bir ay geç olsun bari bir ay daha şansım umitim olur zaten bu aydan sonra ara vermeyi düşünüyorum çünkü klomen çok yan etki yaptı ben de Rabbim ol desin olsun inşallah herkesinki de benimki de ...Yağmur benimde klomen + ovitrelle ikinci ayım hüsran deme belki olmuştur buralardan okuduğuma göre genelde 2. ay etki ediyor hatta ilk ay bende 1 yumurta ikinci ay 4 oldu inşallah birinden biri tutmuştur umutsuzluğa kapılma desemde bende aynı durumdayım aslındaama napalım sınav işte...
Sen de haklısın tabi ama ben çok umitsizim olumsuzluklar yüzünden mi yoksa olmayacağı için mi bilmiyorum geçen haziran ayında gördüğüm tedavi de kimyasal gebelik ve kürtaj yaşadım 3 ay geçti adetler bir türlü düzene girmedi tedaviye başladım iki aydir leblebi gibi klomen içtim bu ay 5 gün kaldı adete ama olmadı gibi hasimoto luyum her geçen gün gebelik daha zorlaşıyor o yüzden de biraz sıkıntılıyım Rabbim seni de beni de burdaki tüm arkadaşları da ferahlatsin nur topu gibi hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallahcanım yanlız degılsın ki burda neredeyse hepimiz aynı bekleyiş içerisindeyiz.benim ilki olmadı kist oluştu 1 ay bekleyip sonra ikinci deneme olacak.Sabırlı olmamaız lazım bol bol dua edelim rabbim burdaki tüm arkadaşlarımıza ve bizlere nasip etsin inşallah.
Sen de haklısın tabi ama ben çok umitsizim olumsuzluklar yüzünden mi yoksa olmayacağı için mi bilmiyorum geçen haziran ayında gördüğüm tedavi de kimyasal gebelik ve kürtaj yaşadım 3 ay geçti adetler bir türlü düzene girmedi tedaviye başladım iki aydir leblebi gibi klomen içtim bu ay 5 gün kaldı adete ama olmadı gibi hasimoto luyum her geçen gün gebelik daha zorlaşıyor o yüzden de biraz sıkıntılıyım Rabbim seni de beni de burdaki tüm arkadaşları da ferahlatsin nur topu gibi hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallah
merhaba canım ne yapıyon nasıl gidiyor gebelik benm bu ay göğüslerim çok ağırdı dokunamadm o kadar ağırdı ki çatlatma iğnesi sende böyle bir şey yaptı mı
canım benm hala uçları ağırıyor ne yapsamıyı enısecımm sen nasılsın:)ıgne yapıyo hasaslık ama şiddetliyse gebelıkden oldu benım canım hele adetıme 1 kac gun kal sızlıyolardı sımdıde elımı suremıyorum şiştiler kac gun kaldı adete
Canim ben calisiyorum sabah erken cikiyorum oglen iciyorum bir de aksam sende ic ihmal etmeiçmeye çalışıcam canım ama sadece akşamları içebilriim.İnşallah işe yarar.Birde forumda okudum hayıt otu faydalıymış bilgin varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?