Ay canıımm geçmiş olsun dikkat et kolay bulunmuyor malum bizim bi arkadaş tencere bile kaldırmıyor ya bişi olur diye
canım bende pko var artı yumurtam çatlamadığı için iğnede yeni bir kist oluşturdu.Ama ben sabahları içemiyorum.Çalışıyorumda işyerindede öğlen yapamam anca akşam içiyorum
annişşş nasıl gıdıyoo hamılelık varmı belrtıler bulantın varmı benım daha cok yok öğürmeler vaar sendee nasıl durumlarEJDA çok geçmiş olsun canım umarım şuan iyisindir çok dikkatli ol Allah korusun meleğini
haklısın canım dahada dıkkat edıcem mercımıgemı korusun rabbim ona emanetizzAy canıımm geçmiş olsun dikkat et kolay bulunmuyor malum bizim bi arkadaş tencere bile kaldırmıyor ya bişi olur diye
canım ben 11.gun yaptırdım ben baya erken yaptırdım 14 cıktı doktor ıgnenın etkısı olabılır bekle 13.gun tekrar yaptır 2 ye katlarsa vardır bebek dedı 2 gun sonra 37 cıktı sonra 3 gun sonra bı daha yaptır emın olalım dedı 144 cıktı tebrıklerr hamılesın dedı Allah razı olsun dedım ama 5 gun olum geldı bellırsızlıkte beklemektee kotuuAllah korusun insallah olmamistir. Benim bugun ignedrn sonra 15. Günüm 10. Gun leke oldugu icin cok umitlendim.. sen kacinci gunde kan tahlili yaptirdin degerin kac cikti.. cok merak ediyom sabah olsun hemen
Allah korusun bişi olsa şimdiye belli olurdu birisi vardı merdivenlerden düşmüş popo üstü aşağıya kadar kaymış yine bişi olmamış Allah ım ol dedikten sonra..karlı yerlerdeysen bence rapor al çünkü kayma tehlikesi çok yüksek kardatabıkı canımm ama bı sey olsaydı kanamam ağrım olurdu demıı doktoru aradım bı sey olmaz dıkkat et dedı bı dahakıne bu havada hala calısmaya calısıyorum ısyerı bırakmıyo olmazsa evde ıstıhorat et ole gel dedıler olmazsa ole yapıcaam
Canım göğüslerimde felaket acıyo onun dışında birde bel ağrım var çok şükür bulantım yok şikayet etmiyorum meleğim sağlıklı olsunda ben herseye razıyımannişşş nasıl gıdıyoo hamılelık varmı belrtıler bulantın varmı benım daha cok yok öğürmeler vaar sendee nasıl durumlarbıde hep açıımmm
Ben şu gün sayma işini anlamadım.mesela ben gecen cuma igne oldum cuma gününü sayıyorum değilmi? Beni bilgilendirirmisiniz
aynen bende razıyımm doktora gıttınmıCanım göğüslerimde felaket acıyo onun dışında birde bel ağrım var çok şükür bulantım yok şikayet etmiyorum meleğim sağlıklı olsunda ben herseye razıyım
Isalla canim benim merak etme Allah izniyle bebisini kucagina alacalsin bu sefer icini rahat tutbuz resmen yerlerr canımm aynen Allahım ona canı verdıyse her turlu gelıcek dunyaya ben bı dusuk yasadım bundan once dusmeden sureklı kanamam oluyodu tutunamadıı kalp atmadı Allahım ıns buna omur versınn senın tedavın ney canımm ıgnemı vuruldun
canımm bende pko hastasıyım 2.hamılelıgım sakınn kalamam dıye dusunme rabbım verıyo cok dua et ama ınan duayla oldu her ıkısıde bızım daha dıkkatlı olmamız gerekıyo normal hamılelerdenn senı cok ıyı anlıyorumm ınsan hıc olmucak sanıyo benım 4.senem evlenelı 2015 ugurlu hayırlı geldı ınss sanada gelır opuyorumm bıde hamıle kaldıgım ay klomen+catkatma ıgnesı ozellıkle belırtıyorum (ıncır kuru yaptım her gunn 21 gun daha sonra 7 gun ara tekrar yapılıyoo)
Merhaba bende yeni katıldım foruma çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Gunüm yine hüsran olcak gibi geliyo :-(
Ayın 16 sında çağırdı Dr canım kısmetse o zaman gidicemaynen bende razıyımm doktora gıttınmı
Oluyo canım birde kasıklarda Ağrı oluyo regli ağrılarına çok benziyor zatenKaramel bel agrinmi oluyo bnmde cok oluyo adet agrisi diyorum cok uzuluyorum hamilelikte olabilirmiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?