- 16 Kasım 2014
- 508
- 150
- 123
bende soğan küründen sonra incir ve havucuda deniyeceğim zararı yok doğal şifa olur inşallah hepimize......Hayit tohumuda duydumda incir havuc kuru yapym diyorum
Hayir cnm bilmiyorum.Kisti olup ilac ve catlatma tedavisiyle hamile kalan var mi cok merak ediyorumCanim facede bi grup var macun yapiyormus ben pek guvenemedim biliyor musun
Varmis ama bilmiyorum canim guvenemedin bi bak istersen buyuk harflerle cikolata kisti cozum grubuHayir cnm bilmiyorum.Kisti olup ilac ve catlatma tedavisiyle hamile kalan var mi cok merak ediyorum
Sabah verdim kan ama yarin cikacakmis sonuc.. belirtimi bilmiyoum ama belim agriyo kasiklarimda agri oluyo bide beyaz akinti geliyo insallah olmusturufukçizgibelirti varmı yanii
canım benm hala uçları ağırıyor ne yapsam
Sabah verdim kan ama yarin cikacakmis sonuc.. belirtimi bilmiyoum ama belim agriyo kasiklarimda agri oluyo bide beyaz akinti geliyo insallah olmustur
Allah korusun insallah olmamistir. Benim bugun ignedrn sonra 15. Günüm 10. Gun leke oldugu icin cok umitlendim.. sen kacinci gunde kan tahlili yaptirdin degerin kac cikti.. cok merak ediyom sabah olsun hemenhadıı ıns canım kacıncı gun bugun baya oldu senınn ıcıme doguyoo varr bencee.düştümm ben yaa bebeğe bi şey olmamıştır demı cok korktumm
inşallah bir şey olmamıştır rabbim esirgesin canım ben adet gördüm ama ondan sordum :)cnm sanırım oldubu sefer ılk bendekı belırtı gogus agrısıydı bu arada ben düştüm kaydımm inş bebeğime bi şey olmamıştır ağrım kanamam yok ama korktumm
Gecmis olsun cnm ya nasil dustunnn dikkatli ol canim yaaa bisey olmamisti ya merak etme agrin sizin yoksacnm sanırım oldubu sefer ılk bendekı belırtı gogus agrısıydı bu arada ben düştüm kaydımm inş bebeğime bi şey olmamıştır ağrım kanamam yok ama korktumm
Rabbim emeklerimizi boşa vermesin vermez de inşallah zorlu bir imtihan bakalım sonunda sevinenlerden oluruz inşallah benim de cevremde o kadar arkadaş var ki bebek istiyorum diyolar 15 gün sonra bir duyuyorum hamile nasıl beceriyolar acaba diyorum :) sonra tövbe ediyorum onları gören Allah beni de görüyor diyorum aslında kıskançlık değil bu onları görmek duymak yaramizi kanatiyor yoksa Rabbim herkesin evladını bagislasinbenimde 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesinde geçen ayki belirtilerimin aynıs tekrar ediyor sonuç yine hüsran gibi aynı seyleri paylaşıyoruz etrafımda o kadar çok hamile arkadaşım varki kıskanmıyorum desem yalan kıskanıyorum bende aynı şeyleri yaşamak istiyorum midem bulansın yemek yiyemeyim ağrım olsun ama olsun yani bebek için olsun hepsi ama yok boş boş ağrılarla sancılarla uğraşıp duruyorum ve buna çok sinirlerim bozuluyor rabbim bilir elbet en iyisini ama hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah
Canim ben calisiyorum sabah erken cikiyorum oglen iciyorum bir de aksam sende ic ihmal etme
Ben unutuyorum sende kist falan varmiydi
Hayit tohumuda duydumda incir havuc kuru yapym diyorum
cnm sanırım oldubu sefer ılk bendekı belırtı gogus agrısıydı bu arada ben düştüm kaydımm inş bebeğime bi şey olmamıştır ağrım kanamam yok ama korktumm
Hayırlı olsun bakalım canım inşallah hüsran olmaz.. insan çabalıyor ama bi süreden sonra olmicakmış gibi geliyor ama bi okadar da merak ediyorMerhaba bende yeni katıldım foruma çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Gunüm yine hüsran olcak gibi geliyo :-(
Ay canıımm geçmiş olsun dikkat et kolay bulunmuyor malum bizim bi arkadaş tencere bile kaldırmıyor ya bişi olur diyekızlar agrım sızım yok çok şükürr a101 e gırdım kayan kartonlar koymuslar kartona basmamla popomun ustune lap dıye dustumm bıde agladım korkudan bı sey oldu dıye ordakı teyzede hamıleymıs bayan bıraz dıkkat edın koydugunuz seylere dedı kızdı..teyze dedıkı olsaydı hemen olurdu mrk etme dedı..rahatladım bıraz ufuk cızgı sonucc nee canımm hadıhayırlı haberler olsunn ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?