Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Sabah verdim kan ama yarin cikacakmis sonuc.. belirtimi bilmiyoum ama belim agriyo kasiklarimda agri oluyo bide beyaz akinti geliyo insallah olmustur

hadıı ıns canım kacıncı gun bugun baya oldu senınn ıcıme doguyoo varr bencee.düştümm ben yaa bebeğe bi şey olmamıştır demı cok korktumm

hadıı ıns canım kacıncı gun bugun baya oldu senınn ıcıme doguyoo varr bencee.düştümm ben yaa bebeğe bi şey olmamıştır demı cok korktumm
Allah korusun insallah olmamistir. Benim bugun ignedrn sonra 15. Günüm 10. Gun leke oldugu icin cok umitlendim.. sen kacinci gunde kan tahlili yaptirdin degerin kac cikti.. cok merak ediyom sabah olsun hemen

cnm sanırım oldubu sefer ılk bendekı belırtı gogus agrısıydı bu arada ben düştüm kaydımm inş bebeğime bi şey olmamıştır ağrım kanamam yok ama korktumm
inşallah bir şey olmamıştır rabbim esirgesin canım ben adet gördüm ama ondan sordum :)

cnm sanırım oldubu sefer ılk bendekı belırtı gogus agrısıydı bu arada ben düştüm kaydımm inş bebeğime bi şey olmamıştır ağrım kanamam yok ama korktumm
Gecmis olsun cnm ya nasil dustunnn dikkatli ol canim yaaa bisey olmamisti ya merak etme agrin sizin yoksa

Rabbim emeklerimizi boşa vermesin vermez de inşallah zorlu bir imtihan bakalım sonunda sevinenlerden oluruz inşallah benim de cevremde o kadar arkadaş var ki bebek istiyorum diyolar 15 gün sonra bir duyuyorum hamile nasıl beceriyolar acaba diyorum :) sonra tövbe ediyorum onları gören Allah beni de görüyor diyorum aslında kıskançlık değil bu onları görmek duymak yaramizi kanatiyor yoksa Rabbim herkesin evladını bagislasin

Canim ben calisiyorum sabah erken cikiyorum oglen iciyorum bir de aksam sende ic ihmal etme
Ben unutuyorum sende kist falan varmiydi

canım bende pko var artı yumurtam çatlamadığı için iğnede yeni bir kist oluşturdu.Ama ben sabahları içemiyorum.Çalışıyorumda işyerindede öğlen yapamam anca akşam içiyorum

canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine

EJDA çok geçmiş olsun canım umarım şuan iyisindir çok dikkatli ol Allah korusun meleğini

kızlar agrım sızım yok çok şükürr a101 e gırdım kayan kartonlar koymuslar kartona basmamla popomun ustune lap dıye dustumm bıde agladım korkudan bı sey oldu dıye ordakı teyzede hamıleymıs bayan bıraz dıkkat edın koydugunuz seylere dedı kızdı..teyze dedıkı olsaydı hemen olurdu mrk etme dedı..rahatladım bıraz ufuk cızgı sonucc nee canımm hadıhayırlı haberler olsunn ınss

Merhaba bende yeni katıldım foruma çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Gunüm yine hüsran olcak gibi geliyo :-(
Hayırlı olsun bakalım canım inşallah hüsran olmaz.. insan çabalıyor ama bi süreden sonra olmicakmış gibi geliyor ama bi okadar da merak ediyor benimde iğnenin 12. günü

Ay canıımm geçmiş olsun dikkat et kolay bulunmuyor malum bizim bi arkadaş tencere bile kaldırmıyor ya bişi olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…