Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

İnşallah Meleğin çok bekletmez seni hayırlısıyla en kısa sürede gelir inşallah

Canım bende bi düşük yaşadım 6 haftalıkken düştü 1,5 yıl oldu sonrada hiç hamile kalmadım şimdi klomen + ovitrelle de 2. ayım bakalım 4 yumurtam oluşmuştu inşallah birinden biri tutar diye dua ediyorum

Isalla cnm bnm yaaa anneler grubuna katilirsn sende ya

Igne yaptiranlar bi degisiklik yok mu bskalim
canım benim bugün 12. günüm ara ara kasık ağrım oluyo ama adet gibi dğil birazda belim ağrıyo ama ne bilim hiç heveslenmiyom 15.gün test yapsam çıkarmı acaba

Ne guzel allahim evladini sana bagislasin. Ben sonucumu aldim malesef negatif cok üzgünüm

Sogsn kuru incir kuru yapabilirsin canim
Bende umitlenmistim olmadi klomen birsuru kist yapmis ara verdim
Dua et canim bol bol iyi geliyor
Ben bal arisutu polen yapacam bakalim.. herkes icin ediyorum bu durumu yasayan bilir bizi biz anlarız :)

Kizlarrrr dun test yaptim 13. Gun tek cizgi..... umudum hic kalmiyoooo esimde tutturmus kopek alayim deyip duruyo bn kopek degil bebek istiyorummm yaaaaa

Kizlarrrr dun test yaptim 13. Gun tek cizgi..... umudum hic kalmiyoooo esimde tutturmus kopek alayim deyip duruyo bn kopek degil bebek istiyorummm yaaaaa
Canım bende iğnenin 13. Gün erken gebelik testlerinden yapmıştım 2. Çizginin gölgesi bile çıkmadı kocaman bi tek çizgi çıktı dur bakalım yinede umudunu Kırma

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.Bende çarşamba günü iğne oldum sabah. ama agrım var kasıklarım patlayacak gibi sizdede oldumu böyle agrılar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…