- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
İnşallah Meleğin çok bekletmez seni hayırlısıyla en kısa sürede gelir inşallahselam kızlar ben de bu sabah dr gittim.19 ocakta çatlatma iğnesi vurulcam ilk kez.yumurta kalitem iyi çıktı ama çatlama problemim var.bi de iğne deneyelim dedi dr.Yazılanları okuyunca umut doldum.hayırlısıysa versin Rabbim .hepimiz için en doğru zamanda inşallah..
Hadi cnm isalla oledir yaaaa..... dua edin nolurrrrrOluyo canım birde kasıklarda Ağrı oluyo regli ağrılarına çok benziyor zaten
Canım bende bi düşük yaşadım 6 haftalıkken düştü 1,5 yıl oldu sonrada hiç hamile kalmadım şimdi klomen + ovitrelle de 2. ayım bakalım 4 yumurtam oluşmuştu inşallah birinden biri tutar diye dua ediyorumbuz resmen yerlerr canımm aynen Allahım ona canı verdıyse her turlu gelıcek dunyaya ben bı dusuk yasadım bundan once dusmeden sureklı kanamam oluyodu tutunamadıı kalp atmadı Allahım ıns buna omur versınn senın tedavın ney canımm ıgnemı vuruldun
Isalla cnm bnm yaaa anneler grubuna katilirsn sende yaCanım bende bi düşük yaşadım 6 haftalıkken düştü 1,5 yıl oldu sonrada hiç hamile kalmadım şimdi klomen + ovitrelle de 2. ayım bakalım 4 yumurtam oluşmuştu inşallah birinden biri tutar diye dua ediyorum
canım benim bugün 12. günüm ara ara kasık ağrım oluyo ama adet gibi dğil birazda belim ağrıyo ama ne bilim hiç heveslenmiyom 15.gün test yapsam çıkarmı acabaIgne yaptiranlar bi degisiklik yok mu bskalim
Cikar bence canim hatta bugun bile cikabilircanım benim bugün 12. günüm ara ara kasık ağrım oluyo ama adet gibi dğil birazda belim ağrıyo ama ne bilim hiç heveslenmiyom 15.gün test yapsam çıkarmı acaba
BENDE GECEN HAFTA PERSEMBE IGNE YAPTIRDIM BAKALIM BEKLIYORUZ :)Igne yaptiranlar bi degisiklik yok mu bskalim
Ne guzel allahim evladini sana bagislasin. Ben sonucumu aldim malesef negatif cok üzgünümcanım ben 11.gun yaptırdım ben baya erken yaptırdım 14 cıktı doktor ıgnenın etkısı olabılır bekle 13.gun tekrar yaptır 2 ye katlarsa vardır bebek dedı 2 gun sonra 37 cıktı sonra 3 gun sonra bı daha yaptır emın olalım dedı 144 cıktı tebrıklerr hamılesın dedı Allah razı olsun dedım ama 5 gun olum geldı bellırsızlıkte beklemektee kotuu
canim benim uzme dicem ama elimizde degil Allah herseyin hayrlisini versinNe guzel allahim evladini sana bagislasin. Ben sonucumu aldim malesef negatif cok üzgünüm
Gonlumuzde olan hakkimizda hayirli olsun canimBENDE GECEN HAFTA PERSEMBE IGNE YAPTIRDIM BAKALIM BEKLIYORUZ :)
Cok ümitlenmistimC
canim benim uzme dicem ama elimizde degil Allah herseyin hayrlisini versin
Hadi sende bitkisel kur dene bu ay canim
Sogsn kuru incir kuru yapabilirsin canimCok ümitlenmistimhakkimizda hayirlisi. Hangi kür
Ben bal arisutu polen yapacam bakalim.. herkes icin ediyorum bu durumu yasayan bilir bizi biz anlarız :)Sogsn kuru incir kuru yapabilirsin canim
Bende umitlenmistim olmadi klomen birsuru kist yapmis ara verdim
Dua et canim bol bol iyi geliyor
Canım bende iğnenin 13. Gün erken gebelik testlerinden yapmıştım 2. Çizginin gölgesi bile çıkmadı kocaman bi tek çizgi çıktı dur bakalım yinede umudunu KırmaKizlarrrr dun test yaptim 13. Gun tek cizgi..... umudum hic kalmiyoooo esimde tutturmus kopek alayim deyip duruyo bn kopek degil bebek istiyorummm yaaaaa
Evet cnm oluyo bel agrisi da oluyoKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.Bende çarşamba günü iğne oldum sabah. ama agrım var kasıklarım patlayacak gibi sizdede oldumu böyle agrılar acaba ?
Isalla be canimCanım bende iğnenin 13. Gün erken gebelik testlerinden yapmıştım 2. Çizginin gölgesi bile çıkmadı kocaman bi tek çizgi çıktı dur bakalım yinede umudunu Kırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?