Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Kizlarrrr dun test yaptim 13. Gun tek cizgi..... umudum hic kalmiyoooo esimde tutturmus kopek alayim deyip duruyo bn kopek degil bebek istiyorummm yaaaaa
aslında bı yandan ıyı alması cunku kafan dagılır sureklı bebek bebek dıye dusunurken olcagı varsada olmuo işte

inşallah Allah yüzümüzü güldürür çektiğimiz ağrılara değer testi nezaman yaptınız kızlar iğneden kaç gün sonra yapmam gerekiyor.Doktor bana progestanda verdi pazar günü başlıyacam onada oyüzden adet tarihimde sapıtacak.Kaçıncı gün yapayım testi

kızlar ben bıse sorcam ıgne olalı bır hafta oldu ama acayıp fokurdamalar var karnımda.bazen batmalar oluo sag ve sol tarafta bazende bı agrı gırıo.bu sızdede boyle oldumu ? benım ucuncu denemem ama bukadar boyle rahatsız edıcı bıse olmamıstı.kist falanmı acaba olusuoda batıo

Kizlarrrr dun test yaptim 13. Gun tek cizgi..... umudum hic kalmiyoooo esimde tutturmus kopek alayim deyip duruyo bn kopek degil bebek istiyorummm yaaaaa
canım çok erken yapmışsın test te çıkmayabilir bence bi kaç gün sonra tekrar dene

Kızlar günaydın bugün 13. günüm beklemekteyim Bakalım bu ay içimizden kaç kişi hamiş kalcak İnşallah hepimiz ama birileri kaldıkça umut oluyor

Bende kistten şüpelenmiştim ağrılar olunca meğer kist değil bebekmiş inşallah seninde Öyledir hadi bakalım inşallah son denemen olur canım

burdan okudukca kıstlerı duydukca dırek aklıma kist geldı.goruldamalar bırden agrı sapmaları.ıhtımallerı dusunmesı bıle ınsanı ne kadar cok mutlu edıyor.bakalım inş son denemem olur.sen nasılsın nasıl gıdıyor pekı ?

Şimdilik çok şükür iyi inşallah böyle devam eder çok korkuyorum bişey olursa diye haftaya cuma gelsin bir an önce Dr cuma çağırdı inşallah herşey yolunda gider

Şimdilik çok şükür iyi inşallah böyle devam eder çok korkuyorum bişey olursa diye haftaya cuma gelsin bir an önce Dr cuma çağırdı inşallah herşey yolunda gider
korkma korkma bolbol dualar oku kendıne.sureklı dınlen calısmıyorsan evde uzan iş yapmamaya bak :)

korkma korkma bolbol dualar oku kendıne.sureklı dınlen calısmıyorsan evde uzan iş yapmamaya bak :)
Çalışmıyorum zaten bütün gün yatıyorum Allah korusun bişey olsa bile ben sebep olmak istemiyorum yoksa hep kendimi suçlarım Allah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin cümlemizin

Kızlar ya stres yapmayıp kafadan atın diyorlar ben bunu yapamıyorum yapan varsa nasıl becerdiğini söylesin lütfen. ben iğneyi vurulduktan sonra bekliyorum hep etrafımda hamileler var sanki bile bile yapıyorlar insan üzülürmü üzülmezmi demiyorlar aldıkları kıyafetleri ultrason görüntülerini hissettiklerini anlatıp duruyorlar insan bi düşünür demi onları gördükçe yaram daha da acıyor bizde anne olalım çok istiyorum vallahi ya

inşallah en kısa zamanda bizlerde anne oluruz canım .Bende senin gibiyim aklımdan atayım diyorum ama yok her an aklımda

KIZLAR ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA PROGESTAN KULLANAN VARMI ? DOKTOR BANA VERDİDE

Yok canım çatlatma iğnesi oldum 7.sinde pazar günüde progestana başla dedi

AYNI ŞEY BENİMDE BAŞIMDA VAR ÇOK YAKIN ARKADAŞIM DA BANA YAPIYOR AYNISINI HAMİLE YANIMDA SÜREKLİ BEBEKDEN BAHSEDİYOR ULTRASONDA HİSSETTİKLERİNDEN EVDE OLANLARDAN MİDE BULANTISINDAN HERŞEYDEN YA KISKANMIYORUM RABBİM HAYIRLA KUCAGINA ALSIN BEBEĞİNİ AMA BEN KÖTÜ OLUYORUM YA KİMSEDE DÜŞÜNMÜYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…