aslında bı yandan ıyı alması cunku kafan dagılır sureklı bebek bebek dıye dusunurken olcagı varsada olmuo işteKizlarrrr dun test yaptim 13. Gun tek cizgi..... umudum hic kalmiyoooo esimde tutturmus kopek alayim deyip duruyo bn kopek degil bebek istiyorummm yaaaaa
kızlar ben bıse sorcam ıgne olalı bır hafta oldu ama acayıp fokurdamalar var karnımda.bazen batmalar oluo sag ve sol tarafta bazende bı agrı gırıo.bu sızdede boyle oldumu ? benım ucuncu denemem ama bukadar boyle rahatsız edıcı bıse olmamıstı.kist falanmı acaba olusuoda batıoIsalla be canim
canım çok erken yapmışsın test te çıkmayabilir bence bi kaç gün sonra tekrar deneKizlarrrr dun test yaptim 13. Gun tek cizgi..... umudum hic kalmiyoooo esimde tutturmus kopek alayim deyip duruyo bn kopek degil bebek istiyorummm yaaaaa
Bende kistten şüpelenmiştim ağrılar olunca meğer kist değil bebekmiş inşallah seninde Öyledir hadi bakalım inşallah son denemen olur canımkızlar ben bıse sorcam ıgne olalı bır hafta oldu ama acayıp fokurdamalar var karnımda.bazen batmalar oluo sag ve sol tarafta bazende bı agrı gırıo.bu sızdede boyle oldumu ? benım ucuncu denemem ama bukadar boyle rahatsız edıcı bıse olmamıstı.kist falanmı acaba olusuoda batıo
korkma korkma bolbol dualar oku kendıne.sureklı dınlen calısmıyorsan evde uzan iş yapmamaya bak :)Şimdilik çok şükür iyi inşallah böyle devam eder çok korkuyorum bişey olursa diye haftaya cuma gelsin bir an önce Dr cuma çağırdı inşallah herşey yolunda gider
Ejda ejda ejdanasilsin kuzu hic pas vermiyon bana
Çalışmıyorum zaten bütün gün yatıyorum Allah korusun bişey olsa bile ben sebep olmak istemiyorum yoksa hep kendimi suçlarım Allah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin cümlemizinkorkma korkma bolbol dualar oku kendıne.sureklı dınlen calısmıyorsan evde uzan iş yapmamaya bak :)
Kızlar ya stres yapmayıp kafadan atın diyorlar ben bunu yapamıyorum yapan varsa nasıl becerdiğini söylesin lütfen. ben iğneyi vurulduktan sonra bekliyorum hepetrafımda hamileler var sanki bile bile yapıyorlar insan üzülürmü üzülmezmi demiyorlar aldıkları kıyafetleri ultrason görüntülerini hissettiklerini anlatıp duruyorlar insan bi düşünür demi onları gördükçe yaram daha da acıyor bizde anne olalım çok istiyorum vallahi ya
olurmuu hıc canımm benımm nabıyosunn pas vermezmıyım hıc ben sana kuzumm
Progestan bebis olusursa dusmesin diye vermistir adetin 21.gunu hormonuna bakti mi hicKIZLAR ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA PROGESTAN KULLANAN VARMI ? DOKTOR BANA VERDİDE
Yok canım çatlatma iğnesi oldum 7.sinde pazar günüde progestana başla dediProgestan bebis olusursa dusmesin diye vermistir adetin 21.gunu hormonuna bakti mi hic
AYNI ŞEY BENİMDE BAŞIMDA VAR ÇOK YAKIN ARKADAŞIM DA BANA YAPIYOR AYNISINI HAMİLE YANIMDA SÜREKLİ BEBEKDEN BAHSEDİYOR ULTRASONDA HİSSETTİKLERİNDEN EVDE OLANLARDAN MİDE BULANTISINDAN HERŞEYDEN YA KISKANMIYORUM RABBİM HAYIRLA KUCAGINA ALSIN BEBEĞİNİ AMA BEN KÖTÜ OLUYORUM YA KİMSEDE DÜŞÜNMÜYOR.Kızlar ya stres yapmayıp kafadan atın diyorlar ben bunu yapamıyorum yapan varsa nasıl becerdiğini söylesin lütfen. ben iğneyi vurulduktan sonra bekliyorum hepetrafımda hamileler var sanki bile bile yapıyorlar insan üzülürmü üzülmezmi demiyorlar aldıkları kıyafetleri ultrason görüntülerini hissettiklerini anlatıp duruyorlar insan bi düşünür demi onları gördükçe yaram daha da acıyor bizde anne olalım çok istiyorum vallahi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?