Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

benimde ıkıncı iğnemde oldu böyle ağrılar kasık ve göğüs ağrımdan ağlıyordum canım ilkinde benimde olmamıştı

aslında bı yandan ıyı alması cunku kafan dagılır sureklı bebek bebek dıye dusunurken olcagı varsada olmuo işte
Calisiyorum canim kopekle ilgilenemem iste kafam dagiliyor zaten kopekleri cok seviyorum gerce ama bebegimin yerine istemiyorum (((((

canım çok erken yapmışsın test te çıkmayabilir bence bi kaç gün sonra tekrar dene
13. Gun erkn degil sanirim ya adetime 2 gun var zaten cnm... ruyamda ilk tek cizgiymis sonra iki cizgiye donmus gordum sabah uyandigimda da kostum yaptigim teste bakiyorum ikinci cizgiyi goreyim diye sanki silik var gibi ama yok iste esime kostum onu uyandirdim deli gibi sende bak diye... yarim saatten (10dk da olabilir)sonraki cizgi gecersiz yaziyomus icinde.. cok kotu bi hisssss((

Kızlar merhaba benım dün 11.günümü test yaptım ikinci ciğim silik çıktı bugün 12. günüm sabah ısrarıyla yapayım bide dedim ve negatif ama göğüslerinde sada olsa islama ve ara ara karnım yankılanıyor açaba bugünkü test bozukmu çünkü ben geçen ay 10.günümde yapmıştım testi negatiftı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz

Merhaba canim naasİlsin bu ay soğan kuru yaptin mi kumralada

kızlar son 3 gününm ya çok korkuyorum yine sonuç negatifse
cnm galiba ayniyiz bende 12 sine regl bekliyorum bebek yok biliyorum göreceğim yine kirmizilari ama yine de günler geçmek bilmiyor İnşallah sen bu ay mujdeni alırsın burda hamile haberleri okudukça ben hamileymisim gibi seviniyorum seni takip edeceğim

Bende şuandan itibaren kırmızı kartı yedim... Offf aglamıcam yaaa 1 bçk sene oldu sebepsiz olmuyo yolda bebek görsem karnımı yarıp içine sokcam artık. Herkes hamile etrafımda tek sorunlu benimm

Kizlar inaniyorum kiminiz buay kiminiz bir dahaki ay kiminiz 5 ay sonra yada 1 sene sonra ama muhakkak bebek sahibi olacaksiniz... Allah im en kisa zamanda kucaginiza vermeyi nasip etsin .. benim icin kapandi artik bu fasil.... sizleri tanimasamda ortak seyler paylastigimiz birbirimizi tanimadan dualarimiza kattigimiz icin sizleri cok seviyorum Allah im tez zamanda duysun sesinizi isalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…