- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Bi bildigi vardir doktorunYok canım çatlatma iğnesi oldum 7.sinde pazar günüde progestana başla dedi
benimde ıkıncı iğnemde oldu böyle ağrılar kasık ve göğüs ağrımdan ağlıyordum canım ilkinde benimde olmamıştıkızlar ben bıse sorcam ıgne olalı bır hafta oldu ama acayıp fokurdamalar var karnımda.bazen batmalar oluo sag ve sol tarafta bazende bı agrı gırıo.bu sızdede boyle oldumu ? benım ucuncu denemem ama bukadar boyle rahatsız edıcı bıse olmamıstı.kist falanmı acaba olusuoda batıo
Adete mi 3 gun kaldikızlar son 3 gününm ya çok korkuyorum yine sonuç negatifse
İnşallah bakalım 15 gün sonra belli olur heralde iğnenin etkisiBi bildigi vardir doktorun
evet canım adetime 3 gün kaldı gün yaklaştıkca stresim artıyor göğüs ağrılarım var kasıklarımda ağrıyor umudum yok ama hayırlısı yaa.Adete mi 3 gun kaldi
Insaallah hakkimizda hayirlisi canim
Umut fln kalmadi cnm bnimmmmmmCanım bende iğnenin 13. Gün erken gebelik testlerinden yapmıştım 2. Çizginin gölgesi bile çıkmadı kocaman bi tek çizgi çıktı dur bakalım yinede umudunu Kırma
Calisiyorum canim kopekle ilgilenemem iste kafam dagiliyor zaten kopekleri cok seviyorum gerce ama bebegimin yerine istemiyorumaslında bı yandan ıyı alması cunku kafan dagılır sureklı bebek bebek dıye dusunurken olcagı varsada olmuo işte
13. Gun erkn degil sanirim ya adetime 2 gun var zaten cnm... ruyamda ilk tek cizgiymis sonra iki cizgiye donmus gordum sabah uyandigimda da kostum yaptigim teste bakiyorum ikinci cizgiyi goreyim diye sanki silik var gibi ama yok istecanım çok erken yapmışsın test te çıkmayabilir bence bi kaç gün sonra tekrar dene
Yapiyorum hala canim sen basladin miMerhaba canim naasİlsin bu ay soğan kuru yaptin mi kumralada
Ayy canim benim dua et kist falan olusmasinVee catlatma ignesinden 18 gün sonra adet oldumyine dr. yolu gözüktü
evet başladım bugün 3. gün kaç gün yapacan inşallah şifa olurYapiyorum hala canim sen basladin mi
15 gun yapcam canim benim 9. Gun hala bi degisiklik yok akintida artma falan sende nasil durumlarevet başladım bugün 3. gün kaç gün yapacan inşallah şifa olur
bende de bir değişiklik yok daha :)15 gun yapcam canim benim 9. Gun hala bi degisiklik yok akintida artma falan sende nasil durumlar
Insaallah sifa olur canimbende de bir değişiklik yok daha :)
cnm galiba ayniyiz bende 12 sine regl bekliyorum bebek yok biliyorum göreceğim yine kirmizilari ama yine de günler geçmek bilmiyor İnşallah sen bu ay mujdeni alırsın burda hamile haberleri okudukça ben hamileymisim gibi seviniyorum seni takip edeceğimkızlar son 3 gününm ya çok korkuyorum yine sonuç negatifse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?