- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Canim bende cikolata kisti var sogan suyu yapiyorum belki faydasini goremem ama sende denesene sebepsiz olup bu kurle hamile kalan cokBende şuandan itibaren kırmızı kartı yedim... Offf aglamıcam yaaa 1 bçk sene oldu sebepsiz olmuyo yolda bebek görsem karnımı yarıp içine sokcam artık. Herkes hamile etrafımda tek sorunlu benimm
Canim benim insaallahKizlar inaniyorum kiminiz buay kiminiz bir dahaki ay kiminiz 5 ay sonra yada 1 sene sonra ama muhakkak bebek sahibi olacaksiniz... Allah im en kisa zamanda kucaginiza vermeyi nasip etsin .. benim icin kapandi artik bu fasil.... sizleri tanimasamda ortak seyler paylastigimiz birbirimizi tanimadan dualarimiza kattigimiz icin sizleri cok seviyorum Allah im tez zamanda duysun sesinizi isalla
yağmur bugün sabah ağrılarla uyandım ve beklenen oldu hasta oldumcnm galiba ayniyiz bende 12 sine regl bekliyorum bebek yok biliyorum göreceğim yine kirmizilari ama yine de günler geçmek bilmiyor İnşallah sen bu ay mujdeni alırsın burda hamile haberleri okudukça ben hamileymisim gibi seviniyorum seni takip edeceğim
Gunaydin canim stres yok onumuzdeki maclara bakicazgünaydın kızlar erken hasta oldum bu ay da olmadı yine aynı şeyler aynı stresler aynı sıkıntılar .....
Dünde benim 13. gunum du hayalet cizgi bile yok ama erken bence ya sonucta igne vurulduktan 36 saat sonra catliyo e hcg iliskiden 10 gun sonra artiyormus bu durumda cikmaz diyip teselli ediyorum bakalim 2 gun kaldi adetealseri .!.:13. Gun erkn degil sanirim ya adetime 2 gun var zaten cnm... ruyamda ilk tek cizgiymis sonra iki cizgiye donmus gordum sabah uyandigimda da kostum yaptigim teste bakiyorum ikinci cizgiyi goreyim diye sanki silik var gibi ama yok isteesime kostum onu uyandirdim deli gibi sende bak diye... yarim saatten (10dk da olabilir)sonraki cizgi gecersiz yaziyomus icinde.. cok kotu bi hisssss ((
Vee catlatma ignesinden 18 gün sonra adet oldumyine dr. yolu gözüktü
Saliha daha vardi sana erken mi oldunsaliha1989st: 38783351 .!.:yağmur bugün sabah ağrılarla uyandım ve beklenen oldu hasta oldum
ıkı günüm vardı evet canım erken oldumSaliha daha vardi sana erken mi oldun
günaydın kızlar erken hasta oldum bu ay da olmadı yine aynı şeyler aynı stresler aynı sıkıntılar .....
Saliha üzülme canim inşallahbi dahaki aya bende dün test yaptim cikmadi üzüntüden uuçuk cikmis artik dua edesim gelmiyor bu konuda psikolijim bozuldu inşallah görürüz bi an önce hayirli saglikli hamileligimizi[/QUOTE]Saliha
1989, post: 38783333, member: 640456"]günaydın kızlar erken hasta oldum bu ay da olmadı yine aynı şeyler aynı stresler aynı sıkıntılar .....
aynen öyle eşim duat et herşey olacak diyor ama artık o bile gelmiyor içimden isyan değil elbette bu ama herşey üstüme geliyor gibi sanki yumurta buyuyor çatlıyor denilen herşey yapılıyor ama sonuç hüsran ....çok yoruldum yorulmakda değil psikolojimi bozdum...[/QUOTE]Saliha üzülme canim inşallahbi dahaki aya bende dün test yaptim cikmadi üzüntüden uuçuk cikmis artik dua edesim gelmiyor bu konuda psikolijim bozuldu inşallah görürüz bi an önce hayirli saglikli hamileligimizi
a.Selam ejdacımkızlar slmm verdik yahuu
merhaba ejda nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin sen kaç gün yaptın bu incir kürünü ben şuan soğan kürünü yapıyorum bitsin inciride yapacamdakızlar incir kürü yapınnnn cok faydalı bana o ay oda vesile olduuu 7-8 tane inciri soguk suda yıkayın pudrası aksın sonra elınızle ortadan bölünn 500 ml klorsuz suya atın 15-20 kısık ateşte kaynatınn gun ıcınde bıtıcek yada hepsını ıcebılıyosanız ıcın ama bayıyo sekerlı ljutfen yapın bak cok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?