Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

merhaba ejda nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin sen kaç gün yaptın bu incir kürünü ben şuan soğan kürünü yapıyorum bitsin inciride yapacamda

canım bulantılar başladı öğürme oluyo cok 2 gundur yogunlastı..sımdılık ıyı saglıklı olsunda ben cekmeye razıyım eniseem adetım bıttıkten 3 gun sonra basladım normalde adetın 3.gunu baslanıyomus ben ole basladımm bak gerecekten cok faydalı yap kasıkların bıle agırmaya baslıcak yumurtalara şişiriyo ben klomen kullanırken doktor 1.ayımda yumurtalarında haraket yok baya tembellesmıs dedı bende o uzuntuyle arastırdım buna basladım ertesı ay gıttım voow bu tek klomenın ısı deıl der gıbı adamcagız nasıl sıstı bunlar bole dedı ama ben once rabbımın ıznı sonrada ıncırınde fayda ettıgını dusunuyorum

evet canım bende geçen ay klomenle birlikte her gün incir tüketiyordum kontrole gittiğimde dr şaşırdı bir klomenle bunlar mı oldu diye şaşırdı benim yumurta çatlamadı bu ay kiste çevirdi şu an soğan kürü kullanıyorum o bitsin yine deneyeceğim

Bana faydası oldumu bilmiyorum ama geçen ay bende Yaptım 22 gün sonra ara verdim sonradan hamile olduğumu öğrendim zaten

Aynen canim isyan değil tövbe haşa ama psikoloji denen şey yiyip bitiriyor beynimi[/QUOTE]
bi süre ara vermek iyi gelecek bana sanırım

ejda benım gercı yumurtalar saglıklı buyuyormus bı sıkıntı yok ama tutmuyor .ıncır kurunu denesem mı dıe sımdı bende dusunmeye basladım.kac gun ıctın bu suyu ?

bende 21 gun ıctım canım bende o ay kaldımm..karamel akıntın varmı bende bazen açık sarı akıntı oluyo normal mı acaba doktora sordum normal dedı ama

bende 21 gun ıctım canım bende o ay kaldımm..karamel akıntın varmı bende bazen açık sarı akıntı oluyo normal mı acaba doktora sordum normal dedı ama
çatlaması ıcınde küre havucda koyup kaynattınız mı _ yoksa sadece ıncırlemı devam ettınız.acaba bende denesemmı ya kafam karıstı.hem ılac hem ıncır kuru ıle bırlıkde

çatlaması ıcınde küre havucda koyup kaynattınız mı _ yoksa sadece ıncırlemı devam ettınız.acaba bende denesemmı ya kafam karıstı.hem ılac hem ıncır kuru ıle bırlıkde

valla ben hepsını bırden ıctım ıc doktorumada
sordum faydası olur zararı olmaz yapabılırsın dedı dene ıstersen

kızlar sabah kahverengi leke oldu ama şu saate kadar başka bişey olmadı neden acaba geçen ay olmamıştı böyle bişey

Ay
kızlar sabah kahverengi leke oldu ama şu saate kadar başka bişey olmadı neden acaba geçen ay olmamıştı böyle bişey
Ay canm belkide yerlesme kanamasidir hadi bakalim bi test alip yapsaydin

Ay

Ay canm belkide yerlesme kanamasidir hadi bakalim bi test alip yapsaydin
sabah çok üzüldüm hasta oluyorum die ama arkadaşlarımda aynı şeyi söyledi kasık ağrılarımda derinden derinden olmaya başladı daha öncede vardı şiddetliydi ama akşam yapsam mı acaba test umutlanmak istemiyorum ya

Benimde akıntım çok oluyo ama Şeffaf araştırdım bende normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…