merhaba ejda nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin sen kaç gün yaptın bu incir kürünü ben şuan soğan kürünü yapıyorum bitsin inciride yapacamda
evet canım bende geçen ay klomenle birlikte her gün incir tüketiyordum kontrole gittiğimde dr şaşırdı bir klomenle bunlar mı oldu diye şaşırdı benim yumurta çatlamadı bu ay kiste çevirdi şu an soğan kürü kullanıyorum o bitsin yine deneyeceğimcanım bulantılar başladı öğürme oluyo cok2 gundur yogunlastı..sımdılık ıyı saglıklı olsunda ben cekmeye razıyım eniseem adetım bıttıkten 3 gun sonra basladım normalde adetın 3.gunu baslanıyomus ben ole basladımm bak gerecekten cok faydalı yap kasıkların bıle agırmaya baslıcak yumurtalara şişiriyo ben klomen kullanırken doktor 1.ayımda yumurtalarında haraket yok baya tembellesmıs dedı bende o uzuntuyle arastırdım buna basladım ertesı ay gıttım voow bu tek klomenın ısı deıl der gıbı adamcagız nasıl sıstı bunlar bole dedı ama ben once rabbımın ıznı sonrada ıncırınde fayda ettıgını dusunuyorum
Burdayım canımmadaaa nabıyosunnarkadaslar slm
karameell ordamısınn
Bana faydası oldumu bilmiyorum ama geçen ay bende Yaptım 22 gün sonra ara verdim sonradan hamile olduğumu öğrendim zatenkızlar incir kürü yapınnnn cok faydalı bana o ay oda vesile olduuu 7-8 tane inciri soguk suda yıkayın pudrası aksın sonra elınızle ortadan bölünn 500 ml klorsuz suya atın 15-20 kısık ateşte kaynatınn gun ıcınde bıtıcek yada hepsını ıcebılıyosanız ıcın ama bayıyo sekerlı ljutfen yapın bak cok faydalı
Aynen canim isyan değil tövbe haşa ama psikoloji denen şey yiyip bitiriyor beynimi[/QUOTE]aynen öyle eşim duat et herşey olacak diyor ama artık o bile gelmiyor içimden isyan değil elbette bu ama herşey üstüme geliyor gibi sanki yumurta buyuyor çatlıyor denilen herşey yapılıyor ama sonuç hüsran ....çok yoruldum yorulmakda değil psikolojimi bozdum...
kac gun ıctınız pekı bu ıncır kurunu ?Bana faydası oldumu bilmiyorum ama geçen ay bende Yaptım 22 gün sonra ara verdim sonradan hamile olduğumu öğrendim zaten
ejda benım gercı yumurtalar saglıklı buyuyormus bı sıkıntı yok ama tutmuyor .ıncır kurunu denesem mı dıe sımdı bende dusunmeye basladım.kac gun ıctın bu suyu ?canım bulantılar başladı öğürme oluyo cok2 gundur yogunlastı..sımdılık ıyı saglıklı olsunda ben cekmeye razıyım eniseem adetım bıttıkten 3 gun sonra basladım normalde adetın 3.gunu baslanıyomus ben ole basladımm bak gerecekten cok faydalı yap kasıkların bıle agırmaya baslıcak yumurtalara şişiriyo ben klomen kullanırken doktor 1.ayımda yumurtalarında haraket yok baya tembellesmıs dedı bende o uzuntuyle arastırdım buna basladım ertesı ay gıttım voow bu tek klomenın ısı deıl der gıbı adamcagız nasıl sıstı bunlar bole dedı ama ben once rabbımın ıznı sonrada ıncırınde fayda ettıgını dusunuyorum
22 gün canımkac gun ıctınız pekı bu ıncır kurunu ?
çatlaması ıcınde küre havucda koyup kaynattınız mı _ yoksa sadece ıncırlemı devam ettınız.acaba bende denesemmı ya kafam karıstı.hem ılac hem ıncır kuru ıle bırlıkdebende 21 gun ıctım canım bende o ay kaldımm..karamel akıntın varmı bende bazen açık sarı akıntı oluyo normal mı acaba doktora sordum normal dedı ama
çatlaması ıcınde küre havucda koyup kaynattınız mı _ yoksa sadece ıncırlemı devam ettınız.acaba bende denesemmı ya kafam karıstı.hem ılac hem ıncır kuru ıle bırlıkde
Ay canm belkide yerlesme kanamasidir hadi bakalim bi test alip yapsaydinkızlar sabah kahverengi leke oldu ama şu saate kadar başka bişey olmadı neden acaba geçen ay olmamıştı böyle bişey
sabah çok üzüldüm hasta oluyorum die ama arkadaşlarımda aynı şeyi söyledi kasık ağrılarımda derinden derinden olmaya başladı daha öncede vardı şiddetliydi ama akşam yapsam mı acaba test umutlanmak istemiyorum yaAy
Ay canm belkide yerlesme kanamasidir hadi bakalim bi test alip yapsaydin
Benimde akıntım çok oluyo ama Şeffaf araştırdım bende normalmişbende 21 gun ıctım canım bende o ay kaldımm..karamel akıntın varmı bende bazen açık sarı akıntı oluyo normal mı acaba doktora sordum normal dedı ama
Canım bazı gebeliklerde oluyo bence test al yarın sabah ilk idrarınla yapkızlar sabah kahverengi leke oldu ama şu saate kadar başka bişey olmadı neden acaba geçen ay olmamıştı böyle bişey
Burdayimm kuzussuum artik haftasonuda kurs veriyorum kafam dagilsin stres yapiyorumadaaa nabıyosunnarkadaslar slm
karameell ordamısınn
Burdayimm kuzussuum artik haftasonuda kurs veriyorum kafam dagilsin stres yapiyorum
evet ya aklım karıştı nasıl olsa hastalık psikolojisine girdim ben begatif olsada aynı üzülücem sabah yapıyım testi benCanım bazı gebeliklerde oluyo bence test al yarın sabah ilk idrarınla yap
Yakismis takvimin canim darisi basimiza insaallahhıyı yapıyosun hoca hanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?