Kist oldu galiba cunku dr en son baktiginda yumurtan tuhaf kistte olabilir dollenmiste olabilir demisti. Bende yumurta tembelligi var esim varikosel ameliyati oldu iyi gecti ameliyat olali 4 ay olacak bu ayin 16 sinda. Demek simdi hayirlisi degilmis.. onumuzdeki maclara bakacazAyy canim benim dua et kist falan olusmasin
Bi sorun var mi sizde
Saliha naptin yaptin mi testievet ya aklım karıştı nasıl olsa hastalık psikolojisine girdim ben begatif olsada aynı üzülücem sabah yapıyım testi ben
Bal arisutu denicem esimle birlikte. Ne kadar oldu bebek isteyeli.. dusunuyorum da 10 sene bekleyen var biz daha yolun basinda biktik cok sabırsız oldugum icin hemen olsun istiyorumYumurta tembelligi icin bitkisel kur denesene canimstres yok sahalar bizi bekler
Evet hemen olsun istiyoruzBal arisutu denicem esimle birlikte. Ne kadar oldu bebek isteyeli.. dusunuyorum da 10 sene bekleyen var biz daha yolun basinda biktik cok sabırsız oldugum icin hemen olsun istiyorum
Iyi canim senden naber nasil gidiyorkumral cim nbr canim
iyitim canim bende sogan kuru hayit otu ve ari sutu kuru yapayim derken aktarci olup cikicamIyi canim senden naber nasil gidiyor
Hepsini birlikte mi yapiyosun canimiyitim canim bende sogan kuru hayit otu ve ari sutu kuru yapayim derken aktarci olup cikicam
canim ben soganin bende pek etkisi olacagini sanmiyorum sabahlari icemiyorum cunku sadece aksamlari iciyorum su an bebde pek bir etkisi yok hrbuz hayitada dun basladim bakalimHepsini birlikte mi yapiyosun canim
Soganda 11. Gunum bi degisiklik yok bende senin nasil
Amin insallah cennet kokulu bebeklerinizr kavusuruzEvet hemen olsun istiyoruzhakkimizda herseyin hayirlisi canim
yapamadım canım ama bugunde sadece lekelenme var çok az derinden kasık ağrım devam ediyor cesaret edemiyorum test yapmaya yaSaliha naptin yaptin mi testi
Neden canim sende etkisi olmazcanim ben soganin bende pek etkisi olacagini sanmiyorum sabahlari icemiyorum cunku sadece aksamlari iciyorum su an bebde pek bir etkisi yok hrbuz hayitada dun basladim bakalim
Cikolata kistim var canim yaa mlsfAmin insallah cennet kokulu bebeklerinizr kavusuruzyarın dr gidecem dua et kisttim varsa adetle gitmistir insallah.. senin ne problemin var. Neler yapiyosun
amın ıns canım benım olucak mrk etme.bıraz sabırr nabıyosunnnYakismis takvimin canim darisi basimiza insaallahh
Merhaba cnm sanirim hamilesin Allah hayirli saglikli evlat versin.Sorunun varmiydi hangi tedaviyle ne kadar zamanda hamile kaldinamın ıns canım benım olucak mrk etme.bıraz sabırr nabıyosunnn
Insaallah canim gecen aya gore daha iyiyim bu ay Rabbim hayirli zamanda versinamın ıns canım benım olucak mrk etme.bıraz sabırr nabıyosunnn
canım nasıl gidiyor soğan kürü benim son iki gündür sarı akıntım oluyor sence soğandan mıCikolata kistim var canim yaa mlsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?