Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

[QUOTsaliha1989, post: 38788966, member: 640456"]evet ya aklım karıştı nasıl olsa hastalık psikolojisine girdim ben begatif olsada aynı üzülücem sabah yapıyım testi ben[/QUOTE]
Tabi canim yap gitsin

Ayy canim benim dua et kist falan olusmasin
Bi sorun var mi sizde
Kist oldu galiba cunku dr en son baktiginda yumurtan tuhaf kistte olabilir dollenmiste olabilir demisti. Bende yumurta tembelligi var esim varikosel ameliyati oldu iyi gecti ameliyat olali 4 ay olacak bu ayin 16 sinda. Demek simdi hayirlisi degilmis.. onumuzdeki maclara bakacaz

Yumurta tembelligi icin bitkisel kur denesene canim stres yok sahalar bizi bekler

Gunaydin kızlar son 1 gün bakalim ya dun aksam bi kotu oksurukler tuttu bi o yana bi bu yana dön derken karnim nasil agridi rüyamda diyorum ki bebek varsa düştü o kadar etkilenmişim :)

Yumurta tembelligi icin bitkisel kur denesene canim stres yok sahalar bizi bekler
Bal arisutu denicem esimle birlikte. Ne kadar oldu bebek isteyeli.. dusunuyorum da 10 sene bekleyen var biz daha yolun basinda biktik cok sabırsız oldugum icin hemen olsun istiyorum

Bal arisutu denicem esimle birlikte. Ne kadar oldu bebek isteyeli.. dusunuyorum da 10 sene bekleyen var biz daha yolun basinda biktik cok sabırsız oldugum icin hemen olsun istiyorum
Evet hemen olsun istiyoruz hakkimizda herseyin hayirlisi canim

Hepsini birlikte mi yapiyosun canim
Soganda 11. Gunum bi degisiklik yok bende senin nasil
canim ben soganin bende pek etkisi olacagini sanmiyorum sabahlari icemiyorum cunku sadece aksamlari iciyorum su an bebde pek bir etkisi yok hrbuz hayitada dun basladim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…