Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Merhaba cnm sanirim hamilesin Allah hayirli saglikli evlat versin.Sorunun varmiydi hangi tedaviyle ne kadar zamanda hamile kaldin

canım benım saol ben 4.yılıma gırdım 2.5 yıldır ıstıyodun pko var bende bılırmısın yumurta tembellıgı tedavıyle kaldımm tedavısız yumurtam olusmuyodu klomen+pregynl çatlatma ıgnesı daha kalbını duymadım cok yenıı bu cuma gıdıcem cok heycanlıyımm ya duyamazsam dıyede cok endıselıyımm

Olabilir canim iltihap varsa temizliyordur icini oohh ohh aksin benim 11. Gun bi degisiklik yok bakalim adetimde belli olcak
canım benim bugün 5. gün inşallah öyledir 10 gün mü kullansam içim dışım soğan oldu az kaldı tiksinecem :)

Guzel dusun guzel olsun cnm.Bizlerede dua et cnm.Ilk tedavindemi sonuc aldin bendede cikolata kisti cikti.

yağmur bugün sabah ağrılarla uyandım ve beklenen oldu hasta oldum
Canim Hakk tan hayırlısı demek ki daha zamanı gelmemiş inşallah bir dahaki ay müjdeli haberini okurum benim de günüm yarın ama ben çok umutsuzum zaten hasta olacağım bütün belirtileri var normalde psikolojik de olsa gebelik belirtisi yasardim artık onu bile yasamiyorum hayırlısı ben ara verip doğal kürlerle gebe kalmaya çalışacağım en azından yaza kadar çünkü çok yiprandim

28-29 ocak canim , incir kürüne ne zaman başlayayım sen başlayacak mısın

Incir kuru konusunda kararsizim ben canim kisti buyutuyor diye bise duydum testere disli aslan pencesi iceyim diyorum
bende de çikolata kisti var ama incir yumurta için iyi aslan pençesini ben bir kaç gün içtim tadı güzel değil bıraktım bence sende yap inciri

bende de çikolata kisti var ama incir yumurta için iyi aslan pençesini ben bir kaç gün içtim tadı güzel değil bıraktım bence sende yap inciri
Kotu motu ben herseyi icerim midesiz oldum iyice senin cikokata kistin kac cm canim unutuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…