- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Olabilir canim iltihap varsa temizliyordur icini oohh ohh aksincanım nasıl gidiyor soğan kürü benim son iki gündür sarı akıntım oluyor sence soğandan mı
Merhaba cnm sanirim hamilesin Allah hayirli saglikli evlat versin.Sorunun varmiydi hangi tedaviyle ne kadar zamanda hamile kaldin
Insaallah canim gecen aya gore daha iyiyim bu ay Rabbim hayirli zamanda versin
canım benim bugün 5. gün inşallah öyledir 10 gün mü kullansam içim dışım soğan oldu az kaldı tiksinecem :)Olabilir canim iltihap varsa temizliyordur icini oohh ohh aksinbenim 11. Gun bi degisiklik yok bakalim adetimde belli olcak
Hayir dayan canim 11. Gunum alisiyorsun tam yap pes etmecanım benim bugün 5. gün inşallah öyledir 10 gün mü kullansam içim dışım soğan oldu az kaldı tiksinecem :)
Guzel dusun guzel olsun cnm.Bizlerede dua et cnm.Ilk tedavindemi sonuc aldin bendede cikolata kisti cikti.canım benım saol ben 4.yılıma gırdım 2.5 yıldır ıstıyodun pko var bende bılırmısın yumurta tembellıgı tedavıyle kaldımm tedavısız yumurtam olusmuyodu klomen+pregynl çatlatma ıgnesı daha kalbını duymadım cok yenıı bu cuma gıdıcem cok heycanlıyımm ya duyamazsam dıyede cok endıselıyımm
Canim Hakk tan hayırlısı demek ki daha zamanı gelmemiş inşallah bir dahaki ay müjdeli haberini okurum benim de günüm yarın ama ben çok umutsuzum zaten hasta olacağım bütün belirtileri var normalde psikolojik de olsa gebelik belirtisi yasardim artık onu bile yasamiyorum hayırlısı ben ara verip doğal kürlerle gebe kalmaya çalışacağım en azından yaza kadar çünkü çok yiprandimyağmur bugün sabah ağrılarla uyandım ve beklenen oldu hasta oldum
adetin ne zaman canımOlabilir canim iltihap varsa temizliyordur icini oohh ohh aksinbenim 11. Gun bi degisiklik yok bakalim adetimde belli olcak
adetin ne zaman canım
23 ocak canim seninadetin ne zaman canım
Incir kuru konusunda kararsizim ben canim kisti buyutuyor diye bise duydum testere disli aslan pencesi iceyim diyorum28-29 ocak canim , incir kürüne ne zaman başlayayım sen başlayacak mısın
bende de çikolata kisti var ama incir yumurta için iyi aslan pençesini ben bir kaç gün içtim tadı güzel değil bıraktımIncir kuru konusunda kararsizim ben canim kisti buyutuyor diye bise duydum testere disli aslan pencesi iceyim diyorum
Kotu motu ben herseyi icerim midesiz oldum iyice senin cikokata kistin kac cm canim unutuyorum benbende de çikolata kisti var ama incir yumurta için iyi aslan pençesini ben bir kaç gün içtim tadı güzel değil bıraktımbence sende yap inciri
3cm bu ayda klomen bir tane 4 cm yaptı onlarla barışık yaşıyoruz :)Kotu motu ben herseyi icerim midesiz oldum iyice senin cikokata kistin kac cm canim unutuyorum ben
Klomrn normsl kist yapti dimi folkul kisti seninki yine iyiymiss bende 4 -5 tane kistin olmus dedi doktor3cm bu ayda klomen bir tane 4 cm yaptı onlarla barışık yaşıyoruz :)
diğer kistin kaç cm adetle geçer allahın izniyle çikolata doğumda gidiyormuş :)Klomrn normsl kist yapti dimi folkul kisti seninki yine iyiymiss bende 4 -5 tane kistin olmus dedi doktor
Benimde 3cm sag tarafta insaallah hamile kalirizda gider hemen 2. Yaparim Allah in izniylediğer kistin kaç cm adetle geçer allahın izniyle çikolata doğumda gidiyormuş :)
bende aynen hemen yaparım inşallah benmde sağda :))Benimde 3cm sag tarafta insaallah hamile kalirizda gider hemen 2. Yaparim Allah in izniyle
bende aynen hemen yaparım inşallah benmde sağda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?