- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
o ne ki canım ne zaman bakılıyor
Canim sen amh deheri diye bisey varmis baktirdin mi hic
hsg yi çektirdim öyle klomene başladım canım dr eğer tıkalıysa boşuna kullanmayalım dediHsg cekildi mi bana doktor hsg cekmiyor biraz bekle diyor
Bilmiyom tam istedigin zaman bakiliyormuso ne ki canım ne zaman bakılıyor
canım bugün kan verdim idrarda belli olmaz garanti olsun diye kan ver dediler şimdi verdim kanımı dua edin nolurSaliha naptin yaptin mi testi
Hakkında Hayırlısı olsun canım umarım güzel haberler alırsınBen hala hsata olmadim sadece damla damla kahverengi lekelenme oldu bugünde kan verdim kızla dua edin nolur
Dualarim seninle cnm.Sorunun neydi ve kacinci denemencanım bugün kan verdim idrarda belli olmaz garanti olsun diye kan ver dediler şimdi verdim kanımı dua edin nolur
2.denemem bu polikistik over var klomen ve çatlatma iğnesi ile devam ediyorumDualarim seninle cnm.Sorunun neydi ve kacinci denemen
Neden canim sende etkisi olmaz
Ne zaman sonuc cıkacak cnm?kac gun gecti adetin ins hamilesindir.2.denemem bu polikistik over var klomen ve çatlatma iğnesi ile devam ediyorum
inşallah canım senin duan kabul olur karnında bi melek var çünkü rabbim hayırla kavustursun meleğineHakkında Hayırlısı olsun canım umarım güzel haberler alırsın
1 saatten çıkacak sonucum geçikmedim ama cumartesi günü lekelenme oldu bidaha olmadı bişey doktorumda yerleşme lekesi olabilr yaptır kafan takılı kalmasın dedi yaptırdım bakalım inşallah canım rabbim isteyen herkese versinNe zaman sonuc cıkacak cnm?kac gun gecti adetin ins hamilesindir.
Canim cok sevindim inan.Allah bizede nasip etsin insallahkızlar çıktı kanım 439 çıktı doktorum pozitif ama ıkı gün sonra bidaha bakıcaz dedi çok şükür yaaa
Bak gördünmü canım çok sevindim hayırlı olsunnnnnkızlar çıktı kanım 439 çıktı doktorum pozitif ama ıkı gün sonra bidaha bakıcaz dedi çok şükür yaaa
kızlar çıktı kanım 439 çıktı doktorum pozitif ama ıkı gün sonra bidaha bakıcaz dedi çok şükür yaaa
Cnm gunun gecmeden degerin bayagi yuksek cikmis belkide ikizdir :)kızlar çıktı kanım 439 çıktı doktorum pozitif ama ıkı gün sonra bidaha bakıcaz dedi çok şükür yaaa
Hayırlısıyla İnşallah hamilesindir canım bende dün idrar testi yaptım çıkmadı çok üzüldüm ama napalım hayırlısıcanım bugün kan verdim idrarda belli olmaz garanti olsun diye kan ver dediler şimdi verdim kanımı dua edin nolur
ayyy harika saliha senin adına çok sevindim canım hadi hayırlıs olsun peki kahverengi akıntınıda söyleseydin düşük tehliken varsa ilaç falan verseydikızlar çıktı kanım 439 çıktı doktorum pozitif ama ıkı gün sonra bidaha bakıcaz dedi çok şükür yaaa
kızlar çıktı kanım 439 çıktı doktorum pozitif ama ıkı gün sonra bidaha bakıcaz dedi çok şükür yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?