Bak gördünmü canım çok sevindim hayırlı olsunnnnnSende benim gibi oldun önce negatif düşündük sonra çok şükür pozitif
SALİHACIM CANIM COK COK TEBRIK EDERIM :) BAK COK UMUTSUZDUN RABBIM YUZUNU GULDURDU :)kızlar çok tşk ederim inşallah düşmez değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Belki hamissindir bak seni saymamisimbide beeenbeklıyorum herhalde gene adet olcam
Ay inşalllah çok güzel haberler alırsın dualarım seninle senin kadar heyecanlandım valla :)canım bugün kan verdim idrarda belli olmaz garanti olsun diye kan ver dediler şimdi verdim kanımı dua edin nolur
canım çok sevindimm inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasib eder Allah..Bizim içinde dua et olurmu artık sende bir melek taşıyorsun :)kızlar çok tşk ederim inşallah düşmez değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim cok sevindim inan.Allah bizede nasip etsin insallah
muayene olcam birazdan canım çok tşk ederimayyy harika saliha senin adına çok sevindim canım hadi hayırlıs olsun peki kahverengi akıntınıda söyleseydin düşük tehliken varsa ilaç falan verseydi
Saliha supeerr haber cok mutlu oldum
Enisee alseri ceren ben baska kim kaldi
Aynen canım inşallah hepimiz pıt pıt pıt atan o Minicik kalplerinide duyarız da yavrularımıza meleklerimize bir adım daha yaklaşırızayy hadi hayırlısı olsunn hamişler artıyoo yupiiiii
evet canım çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah çok dua ettim kızlar sizdede edicemSALİHACIM CANIM COK COK TEBRIK EDERIM :) BAK COK UMUTSUZDUN RABBIM YUZUNU GULDURDU :)
amiiiiin inşalllaaahAllah ım bizlerede nasip etsin inşallah
ben :)Allah ım bizlerede nasip etsin inşallah
ben :)
Aynen canım inşallah hepimiz pıt pıt pıt atan o Minicik kalplerinide duyarız da yavrularımıza meleklerimize bir adım daha yaklaşırız
karamel bu cuma mı gıtcem kalp atısı ıcın bende bu cuma gıtcem benım mıde bulantım var 3 gundur cok doktoru aradım folıgı kes dedı öğürmek ıyı deıl dedı beklıyorum bakalım cumayı cok heycanlıyım
Evet canım cuma gidicem ama kalp atışı duyulmayabilirmiş bakalım duyulmazsa haftaya tekrar gidicem inşallah duyulur çooookk heyecanlıyım ve Tedirginim inş meleğim sağlıklıdırkaramel bu cuma mı gıtcem kalp atısı ıcın bende bu cuma gıtcem benım mıde bulantım var 3 gundur cok doktoru aradım folıgı kes dedı öğürmek ıyı deıl dedı beklıyorum bakalım cumayı cok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?