Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

pek umudum yok.kasıklarımda agrılarım var.karın bolgemde goruldamalar var. bırden agrı vuruo.inş kist olmamıstır dıye umut edıyorum.incir kürüne baslamayı dusunuyorum hastalanırsam.belkı bı faydası olur

kızlar çok tşk ederim inşallah düşmez değerim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım çok sevindimm inşallah sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasib eder Allah..Bizim içinde dua et olurmu artık sende bir melek taşıyorsun :)

Aynen canım inşallah hepimiz pıt pıt pıt atan o Minicik kalplerinide duyarız da yavrularımıza meleklerimize bir adım daha yaklaşırız

karamel bu cuma mı gıtcem kalp atısı ıcın bende bu cuma gıtcem benım mıde bulantım var 3 gundur cok doktoru aradım folıgı kes dedı öğürmek ıyı deıl dedı beklıyorum bakalım cumayı cok heycanlıyım

bebegı zorluyomusuz ogurunce

Evet canım cuma gidicem ama kalp atışı duyulmayabilirmiş bakalım duyulmazsa haftaya tekrar gidicem inşallah duyulur çooookk heyecanlıyım ve Tedirginim inş meleğim sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…