Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Çok şükür benim bulantım yok sadece Sırt ağrısı ve kasık Sancısı Okadar

başlar daha 1 hafta sonra folıgı bırakınca azaldı bıraz ama bu sefer vıtmansız kalıyo mu acaba bebek off off sen cumamı gıtcen canım

başlar daha 1 hafta sonra folıgı bırakınca azaldı bıraz ama bu sefer vıtmansız kalıyo mu acaba bebek off off sen cumamı gıtcen canım
Evet canım cuma folik asiti ben 7 aydır kullanıyorum kimyasal gebelik yaşadıktan sonra Dr vermişti cuma günü sana başka ilaç verirse bulantı için devam edersin foliğe

Kizlaar doktora adetin 10. Gunu gittigimdeyumurtan catlamis rahimde sivi var dedi .Ama takip olmadigi icin emin degildi ...uzerinden 27 gun gun gecti regl olmadim.
yumurta catlayinca illaki regl olmamgerekmiyomuu

Kizlaar doktora adetin 10. Gunu gittigimdeyumurtan catlamis rahimde sivi var dedi .Ama takip olmadigi icin emin degildi ...uzerinden 27 gun gun gecti regl olmadim.
yumurta catlayinca illaki regl olmamgerekmiyomuu
Canim hemen test yap bakalim
Ilac falan kullandin mi hic

Canim hemen test yap bakalim
Ilac falan kullandin mi hic
Sagol cevap yazdigin icin :)
Bu ay hic ilac kullanmadim .kafami dinlendiricem dedim .
sadecr hayit tohumu iciyorum. Pko var .Adetlerim duzensiz diye ..
idrar testi negatif
Persembe kan testi yaptircam . Ama hic umudum yok gene sifiri gorucem die üzülüyorum

Arkadaşlar burda yada başka bir topikte çikolata kisti olup klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kalanlara rastladınız mı?Akşam akşam yine ağlama krizi ve büyük moral bozukluğu içindeyim.Rabbim yardımcımız olsun.

Canim neden bu kadar umitsizsin benimde cikolata kistim var ve etrafimda bu kisti olup hamile kalan bizzat yakin arkadaslarim var
Evet bende bazen umitsiz oluyorum stresli bir donem ama Insaallah Allahin izniyle bizde anne olacagiz Rabbim bosa dua ettirmez

canım benim bir arkadaşım vardı çikolata kisti varmış dr hamile kalman zor demiş kendiliğinden 2. mi 3. mü ayında hemen hamile kaldı bence Allah verdikten sonra herşey hikaye

canım çikolata kisti değil ama pco var ve ıkıncı klomen çatlatma iğnesi ile dünkü kan değerim pozititf çıktı umutsuz olma bende öyleydim rabbim ol derse olur stres en büyük etken buna emin ol

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim ins fazla aramadan evlat sahibi olacaz.Dun netten bi dr aciklamasini dinledim bu kist yumurta rezervini azaltiyo tuplerin sacaklarindaki islevi bozuyo yapisiklik yapio bir suru sey saydi moralim alt ust oldu.

Birde bisey soracam simdi bu kist tek tarafliysa mesela benim sagda o zaman soldan yumurtladigm zaman soldan hamile kalmamada engel oluyomu bunu cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…