canım çikolata kisti değil ama pco var ve ıkıncı klomen çatlatma iğnesi ile dünkü kan değerim pozititf çıktı umutsuz olma bende öyleydim rabbim ol derse olur stres en büyük etken buna emin ol
Ejda cım nasılsın nası gidiyosalıha kac haftalıkmıs canım hayırlısı olsun bu arada Allah kucagına almayı nasıp etsın
çok tşk ederim canım 4 haftalıksalıha kac haftalıkmıs canım hayırlısı olsun bu arada Allah kucagına almayı nasıp etsın
Tebriklerr:) allah saglikla dunyaya getirsin. Bnde bgn predictor test yaptim negatifçok tşk ederim canım 4 haftalık
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu çok güzel bir duygu yarın ıkıncı test yapılacak yükselme devam eder inşallahTebriklerr:) allah saglikla dunyaya getirsin. Bnde bgn predictor test yaptim negatifadetim 10 gun geçikti .
Ejda cım nasılsın nası gidiyo
Kasıklarımda Sancı devam ediyo yaa bide sırtımdaki Ağrı artık şu cuma günü gelsede bende öğrensem ne var ne yok zaman geçmiyocanım iyiyim iyi gidiyo bıraz bulantılarım oluyo arada sırada o kadar. foliği kestim sabahtan oglene kadar bulantım oluyo.senın nasıl gıdıyo bakalım
Kasıklarımda Sancı devam ediyo yaa bide sırtımdaki Ağrı artık şu cuma günü gelsede bende öğrensem ne var ne yok zaman geçmiyo[/QUOT
kalp atışlarına bakılcak mı duyulur artık keseyı gordunmu sen canım
Saglikli sihhatli kucagina alirsn insallah.Senin sorunun neydi cnmYok canım kese için gitmedim kalp atışı duyulabilir ama duyulmayabilirde dedi Dr aslında pazartesi çağırmıştı ama ben bekleyemedim cuma gidicem duyulmazsa haftaya tekrar gidicem tabi hersey yolundaysa çok endişeliyim inş meleğim sağlıklıdır
Çok teşekkür ederim canım Yumurta sorunum vardı klomen ve çatlama iğnesiyle kaldım Allah'ın izniylede sağlıklı olursa inş ilk bebeğim olucakSaglikli sihhatli kucagina alirsn insallah.Senin sorunun neydi cnm
Ne zamandan beri ugrasiyodun cnm kacinci denemende hamile kaldin cnm.Guzel seyler duymaya cok ihtiyacim var.Çok teşekkür ederim canım Yumurta sorunum vardı klomen ve çatlama iğnesiyle kaldım Allah'ın izniylede sağlıklı olursa inş ilk bebeğim olucak
Bunu duymamistim ne zarari olcakta papatya cayninKızlar ya bi arkadaşın 4 sene bebeği olmamış ona da papatya çayı iç demişler oda içmiş o ay hamile kalmış arkadaş bana da dedi de korkuyorumda yan etkisi falan varmıdır hiç duymamıştım çünkü duyan bilen deneyen varmı
Canım 16 aydır Evliyim hiç korunmadık 9 ay önce normal yolla hamile kaldım fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı 4 ay önce Dr gittim 1 ay yumurta takibi yapıldı sonuç alamayınca tahlilleri yaptık 2. Ay rahim filmi çektirdiğim için tedavi uygulanmadı 3. Ay da klomen ve çatlama iğnesi kullandım çok şükür hamile kaldımNe zamandan beri ugrasiyodun cnm kacinci denemende hamile kaldin cnm.Guzel seyler duymaya cok ihtiyacim var.
merhaba canım nasılsın bitti mi soğan kürün ne zaman adet görecen inşallah görmez de hamile kalırsın :)Bunu duymamistim ne zarari olcakta papatya caynin
Sormusmuydum hatirlamiyorum canim ama sorunun neydi
13. Gunum canim soganda adette 23 ocak hayirlisi olsun insaallah sen neler yaptinmerhaba canım nasılsın bitti mi soğan kürün ne zaman adet görecen inşallah görmez de hamile kalırsın :)
Ayyy ne güzel.....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 10 ay önce bi kimyasal gebelik geçirdim.Sonrada olmadı işte.Hiçbişey yoktu bendede bi gittim doktora bi kaç ay önce çikolata kisti çıktı.Hsg çektirdim temiz çok şükür.klomen ve çatlatma yapılacak banada bu ay inşallah.Ne olur dua et.Canıma can versin güzel Allahım.Bana ve isteyen herkese.Canım 16 aydır Evliyim hiç korunmadık 9 ay önce normal yolla hamile kaldım fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı 4 ay önce Dr gittim 1 ay yumurta takibi yapıldı sonuç alamayınca tahlilleri yaptık 2. Ay rahim filmi çektirdiğim için tedavi uygulanmadı 3. Ay da klomen ve çatlama iğnesi kullandım çok şükür hamile kaldım
En kısa zamanda İnşallah atlatırsin, bende suan hsg cekilecek onu dusunuyorum cok korkuyorumCanimcim benim ciko kist vardi simdi klomenle birsuru normal kistim oldu ama benim taktigim cikolata kistim digerleri umrumda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?