Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Inşallah canım benim inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

600tl vermek istemiyorum cok para ama acida cekmek istemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum dusunmekteyi. Sen cektirdin
mi ?
Cektirmedim daha bende doktor anestezili yapariz dedi
Ben biraz fazla aci hissediyorum vajinal muyanede bile ondan demis olabilir

rabbim hepımızın yardımcısı olsun.kımıımız hamıle kaldı kımımız tedavıye kaldıgı yerden devam edıyor.bende bugun 13,gunum ama hıc umudum yok.cunku belırtıde hıssedemıyorum sadece gazlanma var.oda zaten adet olcam hafıften sızntılar ve sag kasıgıma brden agrı gelıo.dun sandalyeden kalktım sag tarafta bı acı hıssettım.o anda sankı hamıleymısımde dustu gıbı hıs geldı :) işte bazen hayallerde yasıyoruz hayalı bıle ınsanı mutlu edıo.ınsallah bu mutlulugu tez zamanda yasarız

sevem canım sen hiç test yaptınmı

3,DENEMEM BU.IKI DENEMEMDE YAPMISTIM.UCUNCUDE DAHA YAPMADIM.INSAN ARTIK BAZEN SIKILIO CIKICAK SONUCU BILE BILE TEST YAPMAYA :)

oda doğru canım sabredip beklemek en iyisi Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

AMİN CUMLEMIZE ISNALLAAA.SEN NE AŞAMADASIN ?

benim karışık pazartesi gittim dr a iğneden çatlamayıp kiste dönüşen erimiş gibi dedi(büzüşmüş olarak gördük ultrasonda)
yeni yumurta gelişmiş ama oda henüz çatlamamış dedi.iğne vermedi kendi kendine çatlayacakmı bir bakalım bekleyelim sizde gün aşırı ilişkide bulunun pazartesi tekrar bakıcam dedi

benım doktorda iğne sonrası 12 ıle 36 saat araasında ılıskı ve ıgneden sonrakı ılk 5 gun ılıskı onerıyor.ıncır kurunu denedınmı sen ? benımde yumurtalar masallah guzel gelısıyor buyuyor catlıyor ama tık yok :) incir kürüne baslım dıyorum bende bakalım.

ben 5 gün falan soğan suyu içtim sanırım kist onunla az da olsa temızlendi.Şimdide hayıt otu çayı içiyorum
ondan sonra incir kürüne başlarım.Sen rahim filmi çektirdin mi

ben 5 gün falan soğan suyu içtim sanırım kist onunla az da olsa temızlendi.Şimdide hayıt otu çayı içiyorum
ondan sonra incir kürüne başlarım.Sen rahim filmi çektirdin mi
evet cnm cektırmeden once evlılıgımn ılk senesı dolmadan yumurtalara yakın yerde polip vardı amelıyat olmustum gene cocuk olmadı doktorumu degıstırdım ve amelıyatımın ılk senesı dolmadan ıkıncıye bırdaha amelıyat oldum.oda rahım flmı cektırdım yenı doktor ıstemıstı bıde bakarkı polıp aynı yerınde duruuo akıllarda soru ısaretı kaldı alındımı alınmadımı dıe.yıne amelıyat masasına yatıs.temızlendı ardından hemen cattlatma ıgnesıne basladık.buda ucuncu denemem.

Ay canım benim yaa Rabbim iyi dr larla karşılaştırsın.inşallah tez zamanda mutlu haberlerini alırız canım benim

Ay canım benim yaa Rabbim iyi dr larla karşılaştırsın.inşallah tez zamanda mutlu haberlerini alırız canım benim
inşallah ya.test yapmayı dusunuyorum ama bıraz dahamı beklesem dıyorum karar veremedım 13,gun den sonrası oluo dıme test

merhaba arkadaşlar bende bu ay femera kullandım çatlama iğnesi vuruldum ve preseed jel kullandım burdan duymutum omuda geçen ay bu ay aldım son 1 hafta kaldı regl günüme ... 3 yıldır olmuyor belirti yok ..

merhaba arkadaşlar bende bu ay femera kullandım çatlama iğnesi vuruldum ve preseed jel kullandım burdan duymutum omuda geçen ay bu ay aldım son 1 hafta kaldı regl günüme ... 3 yıldır olmuyor belirti yok ..

inşşalh tutmuştur.Dr gittinizmi yumurta çatlamışmı kontrol ettimi

inşşalh tutmuştur.Dr gittinizmi yumurta çatlamışmı kontrol ettimi
hayır etmedi aşılamada yatırmıştım daha önce ozxamanda etmemişti. belli bi saat verior o saatte ilşki diorlar.. son demlerimdeyim .. artık tüp bebek yoluna atandık galiba .. ama ben yapılabilecek herşeyi denemk istiyorum o vakte kadar
varmıo önerileriniz başka ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…