Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

bende yeniyim bu konularda pek bir bilgim yok.Ama bende geçen ay çatlatma iğnesi oldum.ağrı sızı olmayınca dr u aradım oda kontrole çağırdı.Çatlamamıştı yumurta bende pko var ondan çatlamaıştı.

inşallah ya.test yapmayı dusunuyorum ama bıraz dahamı beklesem dıyorum karar veremedım 13,gun den sonrası oluo dıme test
merhaba sevem nasılsın hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu kere olmuştur test yapsana ben çok merak ettim

yarın kalp atışı duyucamm cok heycanlıyım ya duyamazsam
Duyarsın Allah'ın izniyle canım bende cuma gidicem büyük ihtimal kalp atışını duyamam ama keseyi görürüm en azından heyecanı hiç sorma doğurmadan önce ölürsem bu heyecan Yüzünden ölücem

ben 6+6 haftalıgım yarın tam 7+0 olucam duyulur demı erken mı sence

Bunu duymamistim ne zarari olcakta papatya caynin
Sormusmuydum hatirlamiyorum canim ama sorunun neydi
Canım biz 2,5 yıllık evliyiz 1 kez düşük yaşadım bir daha da hiç olmadı sorun yok kaç dr değiştirdim ama sorun yok diyolar bu ay 2. klomen ve çatlama iğnemi kullandım hamile değilim ama adette olamadım kist falan oldu heralde cuma dr gitcem bakalım hayırlısı

merhaba sevem nasılsın hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu kere olmuştur test yapsana ben çok merak ettim
iyim cnm sen nasılsın ? ay valla varya kendımı hıc hazır hıssetmıyorum yıne bostur yıne husran yıne başa dön tedavıye derken zamanda gıdıo

iyim cnm sen nasılsın ? ay valla varya kendımı hıc hazır hıssetmıyorum yıne bostur yıne husran yıne başa dön tedavıye derken zamanda gıdıo
inşallah bu kere olmuştur hadi cesaretini topla yap ve müjdeli haberi ver dua ediyorum sana bende soğan suyu içiyorum kistim için adetin 3. günü dr giderim dr söyleyeceğim bir defa daha klomen ve çatlatma iğnesi yapayım olmazsa aşılamaya geçeceğim dua et

EVET YORUMLARDAN GORUYORUM :) INCIR ICMICENMI ? BENDE INCIR KURUNU DUSUNUYORUM YADA SOGANDANMI BASLASAM.VALLA CANIM HEP DUALARIMDASINIZ KENDIME EDERKEN BURDA COCUK HASRETIYLE YANIP TUTUSAN BUTUN HERKESIDE DAHIL EDIYORUM.RABBIM EN SONUNDA BIZE DE NASIP ETCEK.SABIR SABIR SABIR.BUAKSAM MISAFIRLIKTEYIZ OLMADI SABAH ISE GELIRKEN ALIM ECZANEDEN YAPIM.GERCI KAN VERMEK LAZIM DAHA KESKIN SONUC ONDA CIKIO AMA

incirde kullanacağım senin kistin yok ki sen soğan suyu içme incire başla inşallah gerek kalmaz hamilesindir o zaman yarın cevabını bekliyorum sabırsızlıkla :)

Kiiiizzllaarr neler yapiyorsunuz bakalim kurler bittimi bakin hamislerimiz artiyorr insaallah bizde bu guzel duyguyu yasicaz
Benim bugun soganda 14. Gunum yarin bitiyor Allah in izniyle

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kkullandım.bugün iğneyi vurulali 10 gün oldu.ama 2 gün önce aksam açıkkahverengi leke geldi devami gelmedi 15. günümü sabırsızlıkla bekliyorum.bu leke neden geldi ama yaa ????

günaydınnnn kızlarrr.eczaneden testımı aldım geldım yaptım sonuc niiiigatiiiiifff çizgide oyle bı belırgınkiiii yeter der gıbı :) sonuc sıfır beklıcem adetımı ardındanda doktor yolu goruncek herzamankı gıbı

incirde kullanacağım senin kistin yok ki sen soğan suyu içme incire başla inşallah gerek kalmaz hamilesindir o zaman yarın cevabını bekliyorum sabırsızlıkla :)
enisem yaptım canım testımı sonuc negatıf cıktı gene dokiiiitorrr yolu gorunuo bana :) beklıcem adetımı.pefff bea

enisem yaptım canım testımı sonuc negatıf cıktı gene dokiiiitorrr yolu gorunuo bana :) beklıcem adetımı.pefff bea
hayırlısı canım Allah ın dediği olur belki senin için daha güzel bir planı var sabret canım sen iyi olur elbet olacakkkk

evet tek tesellı o oluyor ınsanda.4.denemeye gırıcez.bakalım gıdınce ne dıcek .ben hastalanınca ıncırede baslım.zor beklemekde zorrr sabretmekde.ama mecbr sabretcez ıste.daha kan testı yapmama gerek yoktur dıye dusunuyorum cızgı acaıp ben burdayım dıe belırlendı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…