hayır etmedi aşılamada yatırmıştım daha önce ozxamanda etmemişti. belli bi saat verior o saatte ilşki diorlar.. son demlerimdeyim .. artık tüp bebek yoluna atandık galiba .. ama ben yapılabilecek herşeyi denemk istiyorum o vakte kadar
varmıo önerileriniz başka ..
merhaba sevem nasılsın hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu kere olmuştur test yapsana ben çok merak ettiminşallah ya.test yapmayı dusunuyorum ama bıraz dahamı beklesem dıyorum karar veremedım 13,gun den sonrası oluo dıme test
Duyarsın Allah'ın izniyle canım bende cuma gidicem büyük ihtimal kalp atışını duyamam ama keseyi görürüm en azından heyecanı hiç sorma doğurmadan önce ölürsem bu heyecan Yüzünden ölücemyarın kalp atışı duyucamm cok heycanlıyım ya duyamazsam
Duyarsın Allah'ın izniyle canım bende cuma gidicem büyük ihtimal kalp atışını duyamam ama keseyi görürüm en azından heyecanı hiç sorma doğurmadan önce ölürsem bu heyecan Yüzünden ölücem
SENİN KAÇINCI GÜNÜN CANIMinşallah ya.test yapmayı dusunuyorum ama bıraz dahamı beklesem dıyorum karar veremedım 13,gun den sonrası oluo dıme test
Canım biz 2,5 yıllık evliyiz 1 kez düşük yaşadım bir daha da hiç olmadı sorun yok kaç dr değiştirdim ama sorun yok diyolar bu ay 2. klomen ve çatlama iğnemi kullandım hamile değilim ama adette olamadım kist falan oldu heralde cuma dr gitcem bakalım hayırlısıBunu duymamistim ne zarari olcakta papatya caynin
Sormusmuydum hatirlamiyorum canim ama sorunun neydi
iyim cnm sen nasılsın ? ay valla varya kendımı hıc hazır hıssetmıyorummerhaba sevem nasılsın hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bu kere olmuştur test yapsana ben çok merak ettim
bugun 13, gunumSENİN KAÇINCI GÜNÜN CANIM
inşallah bu kere olmuştur hadi cesaretini topla yap ve müjdeli haberi ver dua ediyorum sana bende soğan suyu içiyorum kistim için adetin 3. günü dr giderim dr söyleyeceğim bir defa daha klomen ve çatlatma iğnesi yapayım olmazsa aşılamaya geçeceğim dua etiyim cnm sen nasılsın ? ay valla varya kendımı hıc hazır hıssetmıyorumyıne bostur yıne husran yıne başa dön tedavıye derken zamanda gıdıo
EVET YORUMLARDAN GORUYORUM :) INCIR ICMICENMI ? BENDE INCIR KURUNU DUSUNUYORUM YADA SOGANDANMI BASLASAM.VALLA CANIM HEP DUALARIMDASINIZ KENDIME EDERKEN BURDA COCUK HASRETIYLE YANIP TUTUSAN BUTUN HERKESIDE DAHIL EDIYORUM.RABBIM EN SONUNDA BIZE DE NASIP ETCEK.SABIR SABIR SABIR.BUAKSAM MISAFIRLIKTEYIZ OLMADI SABAH ISE GELIRKEN ALIM ECZANEDEN YAPIM.GERCI KAN VERMEK LAZIM DAHA KESKIN SONUC ONDA CIKIO AMAinşallah bu kere olmuştur hadi cesaretini topla yap ve müjdeli haberi ver dua ediyorum sana bende soğan suyu içiyorum kistim için adetin 3. günü dr giderim dr söyleyeceğim bir defa daha klomen ve çatlatma iğnesi yapayım olmazsa aşılamaya geçeceğim dua et
incirde kullanacağım senin kistin yok ki sen soğan suyu içme incire başla inşallah gerek kalmaz hamilesindir o zaman yarın cevabını bekliyorum sabırsızlıkla :)EVET YORUMLARDAN GORUYORUM :) INCIR ICMICENMI ? BENDE INCIR KURUNU DUSUNUYORUM YADA SOGANDANMI BASLASAM.VALLA CANIM HEP DUALARIMDASINIZ KENDIME EDERKEN BURDA COCUK HASRETIYLE YANIP TUTUSAN BUTUN HERKESIDE DAHIL EDIYORUM.RABBIM EN SONUNDA BIZE DE NASIP ETCEK.SABIR SABIR SABIR.BUAKSAM MISAFIRLIKTEYIZ OLMADI SABAH ISE GELIRKEN ALIM ECZANEDEN YAPIM.GERCI KAN VERMEK LAZIM DAHA KESKIN SONUC ONDA CIKIO AMA
DİME OYLE YAPIM HAMILE DEILSEM INCIR KURUNE BASLIM.TMM CANIM OLUMLU OLUMSUZ HEMEN YAZICAM :)incirde kullanacağım senin kistin yok ki sen soğan suyu içme incire başla inşallah gerek kalmaz hamilesindir o zaman yarın cevabını bekliyorum sabırsızlıkla :)
Bence duyulma ihtimali yüksek ama duyulmazsa moralini bozma okudum burda kiminin 7 + 4 veya 8. Haftayı bulabiliyor canımben 6+6 haftalıgım yarın tam 7+0 olucam duyulur demı erken mı sence
ınss canımm ınsssBence duyulma ihtimali yüksek ama duyulmazsa moralini bozma okudum burda kiminin 7 + 4 veya 8. Haftayı bulabiliyor canım
enisem yaptım canım testımı sonuc negatıf cıktıincirde kullanacağım senin kistin yok ki sen soğan suyu içme incire başla inşallah gerek kalmaz hamilesindir o zaman yarın cevabını bekliyorum sabırsızlıkla :)
enisem yaptım canım testımı sonuc negatıf cıktıgene dokiiiitorrr yolu gorunuo bana :) beklıcem adetımı.pefff bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?