cnm belkı yerlesme lekesıdır.burdan okuduklarımla az cok duydugumBi de bana cvp verseniz
İnşallah cnm sağ ol cevabın icincnm belkı yerlesme lekesıdır.burdan okuduklarımla az cok duydugum
Sendeki sorun ne cnm?evet tek tesellı o oluyor ınsanda.4.denemeye gırıcez.bakalım gıdınce ne dıcek .ben hastalanınca ıncırede baslım.zor beklemekde zorrr sabretmekde.ama mecbr sabretcez ıste.daha kan testı yapmama gerek yoktur dıye dusunuyorum cızgı acaıp ben burdayım dıe belırlendı :)
haberını beklıcezİnşallah cnm sağ ol cevabın icin
Ne zmn test yapmaliyim sence??seve8881517 .!.:haberını beklıcez
cnm valla bende pek sorun yok.evlılıgımın ılk senesınde polıp vardı amelıyat oldum sozde alınmıstı amelıyatımın senesı dolmadan baktım gebelık yok baska doktora gıttım rahım flmı cekıldık polıp tekrardan gorunuo yıne amelıyat oldum gecen sene.sımdı 2 senelık evlıyım gıden 1,5 senem oldu.onun harıcınde problemım yok.yumurtalar saglıklı gelısıo saglıklı duzenlı catlıo ama bebe yokSendeki sorun ne cnm?
13,14, gunde falan.bende bugun eczaneden aldım yaptım negatıf cıktıNe zmn test yapmaliyim sence??
Canımmm Dr a gittinmi merak ettimben 6+6 haftalıgım yarın tam 7+0 olucam duyulur demı erken mı sence
Canımmm Dr a gittinmi merak ettim
Hımm anladım canım valla bende çok merak ediyorumcanım aksam gıtcem eşimle iş çıkışı saat 9 gıbı felena gelırım sıteye
BEN CEKTIRDIM AMA AGRI FALAN OLMADI.ANLATILANLARI YASAMADIM.CEKTIRIP ISE GECMISTIMRahim filmi cektiren var mı cok ağrılı oluyor?korkuyorum ya Çatlatma iğnesi olmak istemiyorum artık gunlerce sanci yapiyo
Anestezili mi cektirdin sevem?BEN CEKTIRDIM AMA AGRI FALAN OLMADI.ANLATILANLARI YASAMADIM.CEKTIRIP ISE GECMISTIM
canım inşAllah hamilesindir ..benim bebeğim malesefki düştü..kanamayla doktora gittim.zaten kalp atışını da duyamadık.. hemen sonraki ay yine hamile kaldım.fakat bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim... ikincisini zaten hamilelikten saymıyorum.. ama ilk seferinde hep ağrılarım oluyordu.regl sancısı gibi.sanki regl olmaya başlıyormuşum gibi.. akışına bırak sen,hiç bişeyi de kafana takma.. eğer hamileysen bu durum bebeğini mutlaka etkiliyordur.. sakin sakin adet gününü bekle .. bu ağrılar çoğu insanda oluyor,ben çok araştırmıştım.. notmal bi durum yani.. şahsen ben bu tedaviyi yaptığım için çok pişmanım.. insan hayatı boyu bunu 4 olmadı 5 sefer deneye bilir,çok zararlı bi tedavi..6 aylık evliydim yaptırdığımda,ikinci defa hiç beklemediğim bir anda hamile kalmıştım..belki sende de sadece daha zamanı gelmemiştir . hep kafada bitiyor bu işler . sadece akışına bırakmamız gerek.. bol şanslar sana..inşAllah en iyisi neyse o olurmrb cnm bn senn yazilarini okudum bna moral oldu biraz bnde ayin 2de ignemi oldum fakat bn sadece ilk iki gun agri hissetim ozellikle gece bazen o sanciyla uyaniyordum hissediyordum fakat gecti o agrilar sadece cok egilip durdugumda sirtima agri giriyor o kadar cok egilip durmasam agrim olma bu iyimi kotumu anlamadim herkes adet olana kadar agrimiz siİmz var diyo kafam karisti biran sence nedndir bu durum
hepimizin hakkinda hayirlisi uzuldum bebegini kaybetmene rabbm yardimcimz olsun bnde umut yok sivilce cikti adet olcm galibacanım inşAllah hamilesindir ..benim bebeğim malesefki düştü..kanamayla doktora gittim.zaten kalp atışını da duyamadık.. hemen sonraki ay yine hamile kaldım.fakat bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim... ikincisini zaten hamilelikten saymıyorum.. ama ilk seferinde hep ağrılarım oluyordu.regl sancısı gibi.sanki regl olmaya başlıyormuşum gibi.. akışına bırak sen,hiç bişeyi de kafana takma.. eğer hamileysen bu durum bebeğini mutlaka etkiliyordur.. sakin sakin adet gününü bekle .. bu ağrılar çoğu insanda oluyor,ben çok araştırmıştım.. notmal bi durum yani.. şahsen ben bu tedaviyi yaptığım için çok pişmanım.. insan hayatı boyu bunu 4 olmadı 5 sefer deneye bilir,çok zararlı bi tedavi..6 aylık evliydim yaptırdığımda,ikinci defa hiç beklemediğim bir anda hamile kalmıştım..belki sende de sadece daha zamanı gelmemiştir . hep kafada bitiyor bu işler . sadece akışına bırakmamız gerek.. bol şanslar sana..inşAllah en iyisi neyse o olur
Cnm senin sorunun neydiki klomen kullandin dusuk yaptin bu arada bende bi kimyasal gecirdim 10 aydirda bise yok o aradada cikolata kisti cikticanım inşAllah hamilesindir ..benim bebeğim malesefki düştü..kanamayla doktora gittim.zaten kalp atışını da duyamadık.. hemen sonraki ay yine hamile kaldım.fakat bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim... ikincisini zaten hamilelikten saymıyorum.. ama ilk seferinde hep ağrılarım oluyordu.regl sancısı gibi.sanki regl olmaya başlıyormuşum gibi.. akışına bırak sen,hiç bişeyi de kafana takma.. eğer hamileysen bu durum bebeğini mutlaka etkiliyordur.. sakin sakin adet gününü bekle .. bu ağrılar çoğu insanda oluyor,ben çok araştırmıştım.. notmal bi durum yani.. şahsen ben bu tedaviyi yaptığım için çok pişmanım.. insan hayatı boyu bunu 4 olmadı 5 sefer deneye bilir,çok zararlı bi tedavi..6 aylık evliydim yaptırdığımda,ikinci defa hiç beklemediğim bir anda hamile kalmıştım..belki sende de sadece daha zamanı gelmemiştir . hep kafada bitiyor bu işler . sadece akışına bırakmamız gerek.. bol şanslar sana..inşAllah en iyisi neyse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?