Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Sendeki sorun ne cnm?

Sendeki sorun ne cnm?
cnm valla bende pek sorun yok.evlılıgımın ılk senesınde polıp vardı amelıyat oldum sozde alınmıstı amelıyatımın senesı dolmadan baktım gebelık yok baska doktora gıttım rahım flmı cekıldık polıp tekrardan gorunuo yıne amelıyat oldum gecen sene.sımdı 2 senelık evlıyım gıden 1,5 senem oldu.onun harıcınde problemım yok.yumurtalar saglıklı gelısıo saglıklı duzenlı catlıo ama bebe yok

13.günüm ve kasık ağrım var.adet oldugum zamandaki gibi canım tatlı istiyor ve sivilcem çıktı.nolucak şimdi

Rahim filmi cektiren var mı cok ağrılı oluyor?korkuyorum ya Çatlatma iğnesi olmak istemiyorum artık gunlerce sanci yapiyo

canım inşAllah hamilesindir ..benim bebeğim malesefki düştü..kanamayla doktora gittim.zaten kalp atışını da duyamadık.. hemen sonraki ay yine hamile kaldım.fakat bu sefer de kimyasal gebelik geçirdim... ikincisini zaten hamilelikten saymıyorum.. ama ilk seferinde hep ağrılarım oluyordu.regl sancısı gibi.sanki regl olmaya başlıyormuşum gibi.. akışına bırak sen,hiç bişeyi de kafana takma.. eğer hamileysen bu durum bebeğini mutlaka etkiliyordur.. sakin sakin adet gününü bekle .. bu ağrılar çoğu insanda oluyor,ben çok araştırmıştım.. notmal bi durum yani.. şahsen ben bu tedaviyi yaptığım için çok pişmanım.. insan hayatı boyu bunu 4 olmadı 5 sefer deneye bilir,çok zararlı bi tedavi..6 aylık evliydim yaptırdığımda,ikinci defa hiç beklemediğim bir anda hamile kalmıştım..belki sende de sadece daha zamanı gelmemiştir . hep kafada bitiyor bu işler . sadece akışına bırakmamız gerek.. bol şanslar sana..inşAllah en iyisi neyse o olur

Kizlarrrr catlatma ignesinin 12. Günü ama adet olacak gibi san cim var normal mi idrarda gebelik baktım negatif moralim çok bozuldu. kanda yaptirsam mi

Cnm erken bence adet tarihini bekle bn adet tarihimi bekliycem fakat bir sivilcem cikti adet olcagimin habercisi galiba

hepimizin hakkinda hayirlisi uzuldum bebegini kaybetmene rabbm yardimcimz olsun bnde umut yok sivilce cikti adet olcm galiba

Cnm senin sorunun neydiki klomen kullandin dusuk yaptin bu arada bende bi kimyasal gecirdim 10 aydirda bise yok o aradada cikolata kisti cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…