Çatlatma iğnesi olup bekleyenler ve başarılı olanlar

Insallah bi gun hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz ya.adetini bekleyen arkadaslar suan cok iyi anliyorum sizi ayni durumdayım

karamelcım kalp atısını duyduk bugun mınıgım donk donk cok hızlı atıyo cok agladım Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın dua edelımm cok olurmuu her sey yolunda gıtsın
Canımmmm m cok sevindim gözün Aydın Allah kucağına Almayıda nasip etsin darısı Başıma artık inşallah

karamelcım kalp atısını duyduk bugun mınıgım donk donk cok hızlı atıyo cok agladım Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın dua edelımm cok olurmuu her sey yolunda gıtsın
Canım karnından ultrasonlamı duydun vajinal ultrasonlamı

Canım karnından ultrasonlamı duydun vajinal ultrasonlamı
canım karındann baktı. sıkışık gıttım..ama ya nasıl bı duygu bu karamel ıcımde canlı var rabbım onu bana bagıslasın ve tum ıstıyen arkadaslarıma dua edıyorumm Allah herkeze nasıp etsınn sende heycan yapma yarın hersey yolunda gıtcek mrk etme

Inşallah canım âmin senin adına gönülden çok sevindim eminim çok özel bi duygudur inşallah bende yaşayabilirim o duyguyu tabi benimle birlikte tüm isteyenler inşallah

Inşallah canım âmin senin adına gönülden çok sevindim
eminim çok özel bi duygudur inşallah bende yaşayabilirim o duyguyu tabi benimle birlikte tüm isteyenler inşallah

amın ıns canım benımm saolasınn bende yarın senden beklıyorum haberlerı unutma tmmmı

Meraba canım yazını okuyunca cok uzuldum klomen tedavısı ıcın cok zararlı demıssın benımde 4, tedavıye baslıcam adetımı beklıyorum test yaptım negatıf cıktı kandada baktırmadım gerek dıymadım.4.ye baslama konusunda kararsızım bırakıp akısınamı bırakmalıyım yoksa ıkı denemeyıde yapım bıtsınmı dıe hep kafamda dusunuyorum.sımdı senın yazınıda okuyunca acıkcası tedırgınlıgım dahada arttı.hamıle kalan arkadasların olması bı umut.ama bızım gıbı hamıle kalamayanlar olunca umutsuzluk ve endıse.tedavıyı yarım mı bıraktın yoksa 5sansınıda denedınmı ?

Anestezili mi cektirdin sevem?
yok cnm ben dırek gıttım masaya yatırdılar muane olur gıbı baktılar bıseyler yaptılar bı 10 dk falan surdu.bazı yerlerde bırazcık kasıldım ama cok acıo agrı oluo gıbı soylentıler yasamadım.gıtcegın yer onemlı.

ayy süper valla çok şükür sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Allah darısıda hepimize olsunn inşallah bende haftaya burdan hamileyim diye yazarım inşallahhh

EJDA HADI GOZUNAYDIN SEVINDIM SENIN ADINA.RABBIM SAGLIKLI GEBELIK NASIP ETSIN.MELEK1906 İNŞ SENINKINIDE DUYARIZ CNM.

ayy süper valla çok şükür sağ salim kucağına almayıda nasip etsin Allah darısıda hepimize olsunn inşallah bende haftaya burdan hamileyim diye yazarım inşallahhh

saol canım benım amın ınss hepınızın cıfter cıfter olsun ıns dualrım sızınle

EJDA HADI GOZUNAYDIN SEVINDIM SENIN ADINA.RABBIM SAGLIKLI GEBELIK NASIP ETSIN.MELEK1906 İNŞ SENINKINIDE DUYARIZ CNM.
saol canım benım Allah nasıp etsınn sızlerede ıns sen ne yaptın tedavıye devammı

saol canım benım Allah nasıp etsınn sızlerede ıns sen ne yaptın tedavıye devammı
HENUZ HASTALANMADIM YARIN YADA ERTESI GUNU HASTALANCAM.AMA COK KARARSIZIM 4 . YE DEVAM ETSEMMI ETMESEMMI DIYE.SABAH BI ARKADSTAN OKUDUM COK ZARARLI OLDUGUNDAN BAHSETMISTI.HASTALANINCA GITSEMMII GITMESEMMI BILEMEDIM 2 HAKKIM KALMISTI

Evet canım yaaaa çok güzel bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah

HENUZ HASTALANMADIM YARIN YADA ERTESI GUNU HASTALANCAM.AMA COK KARARSIZIM 4 . YE DEVAM ETSEMMI ETMESEMMI DIYE.SABAH BI ARKADSTAN OKUDUM COK ZARARLI OLDUGUNDAN BAHSETMISTI.HASTALANINCA GITSEMMII GITMESEMMI BILEMEDIM 2 HAKKIM KALMISTI
5 kere deneme hakkın var canım bıraz ara versen o ıgnelerın vucuda 3 ay etkısı var ben eczacıyım 3 ay kanında dolasıyo bana sorarsan hem vucudun dınlensınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…