Aynen bende öyleyim 17 aylik evliyim hıc korunmamamiza rağmen olmadı hakkımızda hayirlisi rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın bu çektiğimiz acıları tez zaman da hayirlisiyla mükafatıni verir inşaallah sen ne kadarlık evlisinBende her testte tek çizgiyi görünce mahvoluyorum döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok ama vardır Allahın bir bildiği diyoruz umarım en kısa zamanda yavrularımıza kavuşıruz
canım iğneden 36 saat sonra çatlıyor diyor birçok doktor...oyüzden hesapla saati..geç kalmış sayılmazsın bugünü değerlendir geç olmadanKızlar çok özür dileyerek soruyorum yoksa düşünmekten kafayı yicemcumartesi aksamı catlatma ignesi vuruldum pazar akşamı ilişki dedi doktorum ama olmadı ne yapıcam ben şimdi etkisi bitmiştir yardimci olurmusunuz bana
tamam hemen karamsar olma yumurta hücresi 12 saat canlı kalıyormuş...belki geç çatlama olur bilemezsin oyüzden değerlendir bugün ve yarın özellikle..allahım hayırlısıysa nasip eder inşallahh36 saat te geçti canımdoktor bana gün aşırı ilişki önerdi 1 hafta boyunca çokta bilgim yok açıkçası
Ben de 21 ocAkta oldum bekliyorum varmı sonuç alan??
Haklısın ama bnm ümidim yok açıkçası neden bilmiyorum ama hayırlısı olsun hepimiz için ...aynı gün iğne yaptırmısız inşallah sonuçlarımız pozitif cıkar
gerçi 6 gün sonra kanda belli olabiliyor ama dr kesin sonuç için bizi bekletiyorlar,
onlara kolay ama bize çok zor beklemek
aynı gün iğnemizi yaptırmışız... bende şişlik olmadıda kasıklarımda ağrı olmuştu geçti..ama dün akşamdan beri sızlıyor arar ara ve bacaklarıma vuruyor sankii niye böyle oluyor anlamıyorum aynı şikayetleri yaşayan oldumuBende ayın 29 unda ignemi yaptırdım bakalım ne olcak ? Ama bu iğne baya bir ödem yaptı bende.ayak bileklerim falan nasıl sisti.
kızlar ne oldu test yaptınız mı inşallah güzel haberler verirsinizF flower world naptın cnm test filan yaptınmı yada adet oldunmu?
Malesef bugun adet oldumkızlar ne oldu test yaptınız mı inşallah güzel haberler verirsiniz
Hadi ya saglik olsun insallah diger ay guzel haberler alirsin canimMalesef bugun adet oldumkısmet bidahaki sefere inş
İnşallah hepimiz canımHadi ya saglik olsun insallah diger ay guzel haberler alirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?