- 15 Ocak 2016
- 288
- 235
- 33
Benim bacaklarım hem sızlıyor hemde aşırı derece de sisaynı gün iğnemizi yaptırmışız... bende şişlik olmadıda kasıklarımda ağrı olmuştu geçti..ama dün akşamdan beri sızlıyor arar ara ve bacaklarıma vuruyor sankii niye böyle oluyor anlamıyorum aynı şikayetleri yaşayan oldumu
31 ocakta oldum ben igne. Ama bende hicbisey yok.8 gün oldu iğneyi yaptıralı ..Bende aşırı gaz sorunu var kasiklarima baskı yapıyor.acaba aynı şeyleri yaşayan var mı
Bende de çok fena gaz problemi var ama yediğim şeyler gaz yapmis olabilir diye düşünüyorum :)8 gün oldu iğneyi yaptıralı ..Bende aşırı gaz sorunu var kasiklarima baskı yapıyor.acaba aynı şeyleri yaşayan var mı
Bende öyle dusunuyorum ama önceye kıyas ediyorum aynı şeyleri yiyordum bence igneden ilactan dolayıBende de çok fena gaz problemi var ama yediğim şeyler gaz yapmis olabilir diye düşünüyorum :)
İnşaallah hayırlara vesile olur bakalım kısmet artık hepimiz için hayırlısı :)Bende öyle dusunuyorum ama önceye kıyas ediyorum aynı şeyleri yiyordum bence igneden ilactan dolayı
Catlatma ignesinin etkisi 1 günlük bir şey mi çok bilgim yok biraz anlatirmisinBen de ignemi yaptirdim bekliyorum. Yafin 14 gun olacak. Ama umudum yok. Adet belirtilerim fazlalasti cunku...q
Ben adet oldumBen de ignemi yaptirdim bekliyorum. Yafin 14 gun olacak. Ama umudum yok. Adet belirtilerim fazlalasti cunku...q
Yumurtanin omru 24 saat catladiktan sonraCatlatma ignesinin etkisi 1 günlük bir şey mi çok bilgim yok biraz anlatirmisin
hadi yaa sağlık olsun canım üzülme önümüzdeki ay için çalışmalara devam... ilk kez mi vurulmuştun iğne??Ben adet oldum
sanırım aynı gün iğnemizi yaptırmışız seninle.. benimde sol tarafımda sızı oluyor ama belli bir nokta ordan bacağıma geçen damarı sızlatıyor sanki değişik bişey ..ara arada soldaki damarım atıyor gibi oluyor sizede böyle olduğu oluyormu?8 gün oldu iğneyi yaptıralı ..Bende aşırı gaz sorunu var kasiklarima baskı yapıyor.acaba aynı şeyleri yaşayan var mı
Aynısı bende de oluyor sağ bacağım çok sızladı ama iki gündür sadece kasiğimda sancı var dünde süt kesigi gibi akıntı gelmiş beyaz sende de oldu mu acaba ?sanırım aynı gün iğnemizi yaptırmışız seninle.. benimde sol tarafımda sızı oluyor ama belli bir nokta ordan bacağıma geçen damarı sızlatıyor sanki değişik bişey ..ara arada soldaki damarım atıyor gibi oluyor sizede böyle olduğu oluyormu?
benimde akıntım oluyor evet ama yoğunn olmuyor iç çamaşırımda görüyorumm.. inşallahhh bunlar belirtileridir..kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama daha önce bu tarz ağrım olmadıAynısı bende de oluyor sağ bacağım çok sızladı ama iki gündür sadece kasiğimda sancı var dünde süt kesigi gibi akıntı gelmiş beyaz sende de oldu mu acaba ?
Daha önce de iğne oldun mu ?benimde akıntım oluyor evet ama yoğunn olmuyor iç çamaşırımda görüyorumm.. inşallahhh bunlar belirtileridir..kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama daha önce bu tarz ağrım olmadı
Ben il lk defa iğne oldum.tedaviye yeni başladım..Bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum canım . Sonra insan üzülüyorbenimde akıntım oluyor evet ama yoğunn olmuyor iç çamaşırımda görüyorumm.. inşallahhh bunlar belirtileridir..kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama daha önce bu tarz ağrım olmadı
2. idi. Bu ay ne yapacagiz doktorunla konusacagizhadi yaa sağlık olsun canım üzülme önümüzdeki ay için çalışmalara devam... ilk kez mi vurulmuştun iğne??
AAyy konu aca aca bi hal oldum ... onumuzde ki ay umarim bende hamileyim kismina konu acarim... bu ay 14 unde catlatma ignemi oldum.. bekleyenler beraber beklemeyelim mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?