- Konu Sahibi elanaz_efe
-
yok yokkk ben yemicem yapcam zaten öyle kalcam esim giydirsin bisey olmamıs gibi yatcam kalcam öyle sabah kalarım 6 da girerim dusuma gelirim isime allahım nasıl kısmet ederse. tabi esim bisey cıkarmaz insallah...
inşlh cnm sorun çıkmaz cazibeni kullan artık top sende:)
slm kızlar yazdıklarınızı okudum nedir sizin bu kaynanalardan çektiğiniz :) Allah yardımcınız olsun ben bu konuda şanslıyım yakınımda değil rahatım en güzeli uzak olmaları uzak olunca ilişkiler seviyeli ve tatlı oluyor bizde bi ara baya sorun yaşadık bi kaç ay yanımda kaldı fatoş senin işin daha zor aynı ilçede oturmanız eminim çok daha kötüdür nilay sende sabret canım günler çabuk geçiyo gerçi onlarda çok ters zamanda gelmişler. Bugün çok yoruldum sabahtan beri yeni oturuyorum sabah okuldaydım bide müdür toplantı yaptı bi sürü kafa şişirdi 12 de okuldan çıktım hastaneye gittim hsg çektirdim sonucu 1 buçuk saat sonra verdiler sonucu dr a gösterdim çok şükür tüpler açıkmış bişey çıkmadı yani cumarteside yumurta ölçümüne gidicem eğer yumurta oluşmussa çatlama iğnesi yptırıcam hsg çektirirken anestesi yapmadılar bi ara çok acı çektim inşallah bu kez sonuç alırım
Üzerimde cok agır baskı var yapmam gerek aslında o isi görevde edinmek istemiyorum doktorum öyle diyo cunku esini sevdigin icin birlikte ol diyo ama ben her iliskiden sonra acaba tuttumu oldumu yada olcakmı diye düsünmekten kendimi alamıyorum. bigün iccem iccem atcam kocamı yataga ozaman düsünmem heralde
slm kızlar yazdıklarınızı okudum nedir sizin bu kaynanalardan çektiğiniz :) Allah yardımcınız olsun ben bu konuda şanslıyım yakınımda değil rahatım en güzeli uzak olmaları uzak olunca ilişkiler seviyeli ve tatlı oluyor bizde bi ara baya sorun yaşadık bi kaç ay yanımda kaldı fatoş senin işin daha zor aynı ilçede oturmanız eminim çok daha kötüdür nilay sende sabret canım günler çabuk geçiyo gerçi onlarda çok ters zamanda gelmişler. Bugün çok yoruldum sabahtan beri yeni oturuyorum sabah okuldaydım bide müdür toplantı yaptı bi sürü kafa şişirdi 12 de okuldan çıktım hastaneye gittim hsg çektirdim sonucu 1 buçuk saat sonra verdiler sonucu dr a gösterdim çok şükür tüpler açıkmış bişey çıkmadı yani cumarteside yumurta ölçümüne gidicem eğer yumurta oluşmussa çatlama iğnesi yptırıcam hsg çektirirken anestesi yapmadılar bi ara çok acı çektim inşallah bu kez sonuç alırım
ayyy süper bi haber bu cok sevindim insallah bisürü yumurta olmustur. hepimize güzel habberler verirsin ama allahım kısmet ederse önce fatostan alcaz güzel haberleri :)
vala sekerim benimki benden 4 saat mesafede ama kadın sanki aramızda 4dk zaman varmıs gibi allah yardımcımız olsun dicek bisey yok
ayyyyyyyyyy cnm inşlh ya haftaya bugün beli olur herhalde ama neyle karşılaşacam diye çok korkuyorum wala
İnsallah canım bu temmuz ayı hepimize ugur getirsin hatta yanında bebislerimizi getirsinnn
canım ama yumurta sayısı geçen ay kadar olmaz çünkü bu ay ilacın dozu baya düşük geçen aya göre, eşime uydum dr a ilacın dozu fazla falan deyince dr da dozu baya düşürdü keşke öyle söylemeseydim.İnşallah önce fatoş sonra sen sonrada ben sıralama böyle Allah ım kısmet ederse :) sağdan soldan duyuyorum uzaktan bile müdahale edenler oluyormuş ama eminim sizin bağınız sevginiz çok güçlüdür hiç bişey yapamaz sen takma ne derse desin boşverayyy süper bi haber bu cok sevindim insallah bisürü yumurta olmustur. hepimize güzel habberler verirsin ama allahım kısmet ederse önce fatostan alcaz güzel haberleri :)
vala sekerim benimki benden 4 saat mesafede ama kadın sanki aramızda 4dk zaman varmıs gibi allah yardımcımız olsun dicek bisey yok
canım ama yumurta sayısı geçen ay kadar olmaz çünkü bu ay ilacın dozu baya düşük geçen aya göre, eşime uydum dr a ilacın dozu fazla falan deyince dr da dozu baya düşürdü keşke öyle söylemeseydim.İnşallah önce fatoş sonra sen sonrada ben sıralama böyle Allah ım kısmet ederse :) sağdan soldan duyuyorum uzaktan bile müdahale edenler oluyormuş ama eminim sizin bağınız sevginiz çok güçlüdür hiç bişey yapamaz sen takma ne derse desin boşver
çok sevindim cnm inşlh tüpler esnemiştirde olur bu ay:) wala zor cnm aynen sakın yanlarına falan tayin istiyeyim deme bu arada atama açıldı tercih yapacam bu hafta hayırlısıyla bi olsa istanbul falan yazım diyorum hem kontejan fazla oluyo hem belki insanlar memur maaşıyla istanbulda zor olur diye yazmalar diye düşünüyom geçen atamada hakkari şırnak yazdım kimse gitmez diye oralara yığılma olmuş:) herkes ben gibi düşünmüş demekki tek akıllı ben değilim
bu arada pazardaydım yeni geldim ondn geç cvp yaziom cnm kusura bakmayın)
insan ister istemez sıkıyo canını ya kadının yüzünü görünce bile sinir oluyorum okadar yani ama napalım basa gelen cekilirmis :)) benim hsg subatta cekildi bana cok etkisi olmadıallahım bakalım doktor 6 kere klomen denicem olmazsa eger diger seneneklere geccem ama simdi konusmaya gerek yok dedi.
off bu arada benim kasıklarımda hic agrı yok bu gece 01:15' te 36 saat doluyo ama agrı namına bisey yok acaba catlamadımı yarabbimmm ne zor bu isler yaaaa
İnşallah hepimizin bu ay olurda topiğimizin ismini değişiriz :) eşimin işi gereği memlekete gidemiyoruz yani öyle bi olasalık yok canım sen her yerden yaz istanbul şırnak hakkari mardin ide yaz ben mardindeyim tanışırız buraya gelirsen sana yardımcı olurum ev falan :)
ne kusuru ya bende hep geç yazıyorum önce dediğim gibi ehliyet sınavına çalışıyorum bide annem yanımda hapis kaldı eşim henüz gelmedi annemlede ilgileniyorum o yüzden fazla yazamıyorum
insan ister istemez sıkıyo canını ya kadının yüzünü görünce bile sinir oluyorum okadar yani ama napalım basa gelen cekilirmis :)) benim hsg subatta cekildi bana cok etkisi olmadıallahım bakalım doktor 6 kere klomen denicem olmazsa eger diger seneneklere geccem ama simdi konusmaya gerek yok dedi.
off bu arada benim kasıklarımda hic agrı yok bu gece 01:15' te 36 saat doluyo ama agrı namına bisey yok acaba catlamadımı yarabbimmm ne zor bu isler yaaaa
inşlh cnm çok sevinirim hem mardin annemlerede yakın benim çok uzak olduğum bi kültürde değil ya nasip. sen çalış cnm sınavından sonra bol bol konuşuruz nasılsa okul tatil oluyo pazartesi sana
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh o topiğin adını bi değiştirebilsek
Annenler nerde yakın değince merak ettim pazartesi ne sınav ne okul kalıyo kurtuluyorum cumarteside iğnemi yaptırcam baya bi rahatlarım inşallah bişey çıkmazsa
cnm değil yüzünü görmek adını duymak telefon rehberinde adını okumaya bile tahammülüm yokta işte dediğin gibi her ne olur olsun onun anası işte.
cnm sancıyı dert etme bendede pek olmuyo çatlarken öyle pek fark edemiyorum çatladımı çatlamadımı sen boş ver çatlamıştır o sen akşama anın tadını çıkarmaya bak:)
canım sana demiştim ya ağrı ya falan bakma bendede çatlama olurken ağrı falan olmuyo kasık ağrıları hamilelikte oluyomuş hatta benim arkadaşlardan biri 7 haftalıkken diğeri 9 haftalıkken hamile kaldıklarını öğrenmişler hiç bir belirti olmamış onlarda pko lu geç adet oldukları için farketmemişler bünyeden bünyeye değişiklik gösterir.Doğru söyluyorsun insanın canını sıkıyorlar am eşinin hatrına idare edeceksin
cnm değil yüzünü görmek adını duymak telefon rehberinde adını okumaya bile tahammülüm yokta işte dediğin gibi her ne olur olsun onun anası işte.
cnm sancıyı dert etme bendede pek olmuyo çatlarken öyle pek fark edemiyorum çatladımı çatlamadımı sen boş ver çatlamıştır o sen akşama anın tadını çıkarmaya bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?