- Konu Sahibi elanaz_efe
-
insallah canım öyle evde yapma bence yanlıs sonuc verebilir daha zamanın var cünkü 2 temmuzu bekle bence zaman gecmek bilmiyorum anlayabiliyorum bende aynı sekildeyim her igneden sonra sanki hamileymisim gibi geliyo göbüsümü sakınıyorum herseyden of yaa :)) bende istemiyorum aslında ev isine girmeyi cünkü özel sektör calıstıgım yer esiminde öyle ne olcagımız belli degil ama tasınmaktanda bıktım 600-tl kira vercegimize 1000-tl ye evimizi öderiz dedik en azından bakalım girdik bi yola hayırlısı yapcak bisey yok. muhasebeciyim canım ben mobil1 araba motor yagları var bilirmisin bilmem ege bölge distribütöruyuz oranın muhasebesindeyim
aynen cnm çamaşırı yıkıyorum ıslak çamaşırın sepetini kaldırmıyorum çamaşırları tek tek götürüp seriyorum da bakalım artık..
motor yağını bilmem cnm inşlh daim olur ama cesaret etmeyincede insan bişeye sahip olamıyo izmirde olduğun sürece o işten çıkar başkasına girersin merak etme bende iktisat mezunuyum cnm işsizim simav çok küçük iş yok zaten atama açıldı şimdi tercih yapacam ama umudum yok puanım 70 küsürlü herşey olacağına variyo cnm gençken alınmayınca yaşlanınca daha zor oluyo cnm hakkınızda hayırlısı olsun bakalım
Olsun sen genede dikkat et agır kaldırma yüksek yerlere uzanma ne olur ne olmaz allah büyük belki olur ama daha önce okudum galiba esin ordan ayrılmak istemiyodu sanırım nasıl yaparsın tayin gerimi isticen yoksa esin gelirmi bulundugun yere gidersen eger.
orası öyle hersey elin tutuyoken yapılıyo ama cocuk istiyoruz oda masraf e ben dogumdan önce ve sonra raporlu olcam en az 4 ay ne biliiim hep kötüsünü düsünüyorum ama ne biliim korkuyorum genelde ayrılıklar hep para sorunu yüzünden cıkıyo allahım göstermesin böyle biseyi kimseye yasatmasın ama iste benim hep karamsar :)
eşim devlet kadrosunda bi iş olursa gelirim senin yanına diyo özel sektör olunca yok diyo ya işten çıkarsan tek maaşla büyük şehirde yaşayamayız diyo malum özel sektörün hepside metropollerdeha bide ailesine eşim işe girdi öyle gidiyom diyecek diğer türlü ne dermiş buradan giderken ailesine sanki yanımızdalarda ne faydaları var zararlarından başka.
ya korkmakta haklısınız cnm burası türkiye her ne olur ekonomi nasıl gider hiç belli olmaz yalnız şu sıralar konut kredilerinde oranlar düşük eşim öyle diyo bireysek kredilerde çalışyo oda hakkınızda hayırlısı olsun canm iyi düşünmek lazım bu karar için.
bende bıktım yok ona ne derim buna derim demekten evlenirken esimin ailesi ayakkabılık almıslardı ben hic begenmemistim onu degistirmek istedim neyse nasıl olduysa aldık simdi ailesi geliyo ya bak surası kırıldı burası böyle oldu dicez tamam mı diyo dedim kimene paramı istedik onlardan gittik gördük hosumuza gitti aldık desek olmazmı diyom yok olmaz diyo ay bazen bogazına cökesim geliyo ya :))))
evet esimde söyledi düsükmüs baya bizim sirketin calıstıgı bankalarda var ben burda tahsilattayım ondan bankalarla aramda iyi eger bulursak güzel bi ev görüscem en azından bi ise yarasın hayırlısı ya
insallah canım tasınma isi biraz daha var eve arama asamasındayız simdi hayırlısı yaa. benim film cekimi yarım saat sürmüstü ama 15 dk sonra uyandırdılar beni uyandıgımda sonuc esimin elindeydi hemen cıkıyo yani röntgen gibi bisey yoktur canım bi sorun allahın izniyle ben cektirdim benim doktor bana dar dedi spermler gecemez bu kanaldan dedi tüp bebekten baska secenegin yok dedi agladım günlerce sonra baska doktora götürdüm öyle seymi olurmus dedi ya acıktır ya kapalıdır dedi yani bosuna üzüldüm o kadar allah o doktoru nasıl biliyosa öyle yapsın serefsiz zaten durumumuz ortada bide öyle dedi ama allahtan simdiki doktorum iyi insallah seninkindede sorun cıkmaz hic canını sıkma hersey güzel olcak.
iğneni yaptırmışsın şimdi action zamanı:) dr un 36. saat olsun dedi mi? filmin hemen çıkması çok iyi bide ne çıktı diye beklemek zor olur zaten şimdiden meraklanıyorum bişey çıkar mı diye senin şanssızlığın olmuş o dr ne diceksin Allah a havale et hem tüpler dar olsada açılıyo benim bi arkadaş tüplerini açtırdıktan sonra hamile kaLMIŞ yani boş yere kendini yıpratmışsın inşallah canım dediğin gibi herşey güzel olur
hayırlısı cnm nasipse alırsınız işnlh:) benimkide aynı pazar günü oruçtuk burda kaplıcalar var etrafında piknik yapılıyo falan arkadaşlar aradı evimizde ne pişirdiysek ora götürelim sizi orda iftar yapın hava alalım dediler(bu arada bizde araba yok) neyse gittik. bu camiye gitti cami dönüşü anasını arıyo(ben yanında yokken) kandil için anası neyapıyosunuz deyince caamiden çıktım eve gidiyorum diyo diyemiyorki biz eynaldayız (eynal kaplıcanın adı) korkuyo biz gezmeye gittik demeye çünkü anası bizsiz gittinizz der benimkide cevap veremez seni çok iyi anlıyorum
insallah canım hayırlısı bakalım evet 36 saat sonra ilk deneme olcak dedi 26 sının gecesi saat 01.15 te calısmalara baslıcaz bakalım allah yardım etsin insallah güc kuvvet versin :)))))
yahu bizimkiyle seninkini bi tanıstırsak ya bizimkide aynı hem kayınvalidem hemde esim sen anlattıkca okadar cok anlıyorum ki seni yıllık iznimizde biyerlere gitmeyi düsünüyoduk (ev olayı cıkmasaydı) bursaya gelin burdan biyerlere gideriz diyo sanki ben onu heryere tasımak zorundayım kocamla bas basa biyere gidemem ben deli olcam
kızlar sanırım üçümüzden başka kimse takılmıyor buraya
Benim dr şu 36. saati söylemiyo benimde yarın klomen bitiyo sanırım 1 temmuzda iğne olcam bu kez bende 36. saati denicem kafama takıldı ya :))))))) canım Allah yrdcınız olsun sinir stres yapmadan bol actionlar :)
vala benim doktor 36 saat sonra diyo ilkini daha sonrada 3 gün aralıksız veriyo ama bu ay biz 36 saati tutturalım yeter
benimkide aynısı cnm wala tanıştırmalı bunları. aynen ya geçtiğimiz 23 nisana benim ailemin yanına gittik urfaya 3 günlüğüne burnumuzdan getirdi ki ben ailemi görmeyeli 6ay olmuştu şimdi eşim gidelim dediğinde benimde annem izin vermiyo ismail özlediyse gitsin sen gitme diyo ben diyorum.daha biz otobüse binmeden başladı eşim niye geliyomuş benle ben tek gitmeliymişim eşimin ne işi varmış. ya şimdi aramız buz gibi suratına bile bakmıyorum eşimde bişey diyemiyo pazar günü kandil için bile aramadım çünkü hak etmiyo yüzsüz gurursuz bide bişey olmamış gibi annemi arıyor kandilde benim yüzüme bakıyor utanmadan. biz urfadayken ayılmış bayılmış eşimi gittiğine pişman etmek için eşimde allahtan ne aradı ne sordu ama malesef arkasından anneler günü geldi beni zorla götürdü hemde çiçekli böcekli cnm nese benim bu konuda derdim büyük anltsam sabaha kadar yazarım
günaydın cnm gelmiştir senin şekerler nese umarım pozitif başlamıştır ki pozitif gitsin ortam sende etkilenme daha fazla. bu akşam sen haşhaşlı yoğurtlu bişeyler yapta sızsınlar seninkiler:)
allah yardımcın olsun eslerimize cok is dusuyo arayı onların bulması gerek aslında ama maalesef onlardan öyle seyleri beklemek otobüs duragında geminin gelmesini beklemekle aynı :)) bizimkilerde geldi dün aksam bende erken cıktım isten biraz annemlere gittim oturdum orda yigenim gelmis onunla oynadım saat 7 de gittim eve gelmisler yayılmıslar koltuklara cok yorulduk burası cok sıcak ay bizim ev esiyo klimayımı acsak acaba burası izmir anne dedim bende burda hava nemli sen alıskın degilsin bu havalara dedim biz alıskınız dedim bizim evde cift taraflı nasıl esiyo anlatamam masraf olsun diye klimayı cıkartıyo belimde sorun var benim fıtıgım var sanki özellikle oluyomus gibi onlar ne zaman gelse benim belim tutuyo :)) aksam yatakları yapalımda yatalım dedi esim gel tası dedim kaldıramıyorum onlarda hic hareket yok esimde ters ters bakıyo ne bakıyon dedim benmi kaldırcam dedi annene söyle ozaman dedim bende belimi görüyosun yürüyemiyorum bile dedim neyse zorla geldi sonra. yatarken diyo muhabbet ediyodum ayıp ettin orda cagırdın beni diyo sen söyledin bende senden yardım istedim dedim iste ilk gün olanlar bunlar allahım hafataya p.tesi gitceklerimis bakalım ozamana kadar neler olcak :)))
ben dinlerim canım aynısından bendede oldugu icin anlarım seni
geldiler canım vala ya aksam yaasdık ilk olayımızı bakalım 1 hafta burdalar allah yardımcım olsun is yerindeki kızlarda kedi otu var dediler ama aksama böyleeee bol yogurlu sarmısaklı bi makarna yapıyayım esimle ben sade yeriz :))) onlar uyusunlar. ay süper olur yaaa
oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy sanki bizim evden bahsediyosun gibi geldi bi an benim kaynananın elinde olsa aynı ilçe içinde gelir kalır da ben artık yüz vermiyorum önceki mesajdaa bahsettiğim olayla bana koz verdi kışın kaç defa geldi nedensiz yere yattı bizde ne varsa hasetlerinden çatlıyorlar bak sakın önlerinde tartışma eşinle hep sevgiyle davran aşkım canım de yemekte falan yedinmi hayatım sen istersen onu pişiririm falan de bide eşinide öğret sen onların önünde sana hep ilgili davransın hep benimle ilgilen aşkım canım de bana diye böyle oluncada çatlıyorlar çatlat
ha bide şu gittikleri yerlere sıcak deyip şikyet edenlere sinir oluyorum bizim urfada sıcaktır izmirin nemsiz sıcağını düşün işte istanbuldan falan amcamlar gelir yengem ay çok sıcak öldüm bittim sıcaksa gelmeyin nere geldiklerini bilmiyormu bu insanlarda şikayet ediyorlar çıldırıyom wala elektrik faturasını kendileri ödemediği için onları bağlamıyo
cnm sen sakın sarmısaklı yeme yakıyo su içesin geliyo sonrada gece çiş gelio aman diyim cnm yataktan hiç kalkma hemde tuvalete oturuş pozisyonu asla hepsi akıyo cnm çünkü başıma geldi içtim suyu akşam boyunca gecede dayanamayıp gittim tuvalete hepsi aktı şimdi önemli gecelerde yakmayan yemekler yiyorum ki çişim gelmesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?