- Konu Sahibi elanaz_efe
-
sağol canım ben ders çalışıym:) çıkıyorum görüşürüzkolay gelsin cnm bende yeni aldım nisanda sanırım zorlaşmış sınav benden sonra bşarılar şimdiden.:)
slm hanımlar ne haber???? size duyduğum 2 şeyi paylaşayım sıcak havalar hamilelik şansını arttırıyormuş yani temmuz ağustos eylülü iyi değerlendirmek gerekiyo bunu bi dr demiş ve bugünden itibaren hergün bir yumurta bir bardak süt ve yoğurt yicem bu da folik asit yapıyormuş yani yumurtaları güçlendiriyormuş sizde bunlara dikkat edin isterseniz.
nilseli sakın iğne yaptırmaktan falan vazgeçme ne olursa olsun ertelemeyin sonuçta o kadar ilaç aldın kimyasal açıdan kendine yükleniyorsun niye boşa gitsin ki bir ay eşinle konuş anlaşırsınız ayrıca oram buram ağrımadı yumurtalar büyümemiştir diye düşünme benim 15 yumurtam oluştuğundada kasıklarımda ağrı falan olmadı sadece yanlarımda biraz sancı oldu o da rahatsız etmeyecek kadar
Memnun oldum benimde ablam kullandı banada o söyledi ama kullanmıyorum sağ veya sola takılma sonuçta önemli olan yumurtanın oluşması benim dr yumurtalrın solda veye sağda olduğunu söylemiyo bile bişey diyemem psikolojikte olabilir ama kan testi yapana kadar belirtilere göre hamilelik bekleme ilk ayda benim midem çok bulanmıştı hatta çıkardığım oldu ama sonuçte olmadı canım inşallah bu ay hamilelik olur bizelerede moral verirsin :)))
Yok yok yaptırmaya karar verdim allahım bi mani vermezse 36. saatide kacırmıcam ona göre gec saate denk getircem ama mutlaka yapcam :)) yarın insallah güzel haberlerimi paylasırım sizlerle allahım bende yumurta ve sütten nefret ederim yaaa ama yapcam bundan sonra her sabah kahvaltı yumurta ve süt :)))
kızlarrrr benimde adım nilay bu arada :)))
memnun oldum canım. inşlh yarına yumuoşların çifter çifter olmuştur
yok cnm hiçbirşey vermio iğneden sonra nasıl bir jel cnm ne işe yarıyomuş ki
Yok yok yaptırmaya karar verdim allahım bi mani vermezse 36. saatide kacırmıcam ona göre gec saate denk getircem ama mutlaka yapcam :)) yarın insallah güzel haberlerimi paylasırım sizlerle allahım bende yumurta ve sütten nefret ederim yaaa ama yapcam bundan sonra her sabah kahvaltı yumurta ve süt :)))
kızlarrrr benimde adım nilay bu arada :)))
inşlh cnm yaaaaaaaaaaaaaa inşlhhhhhhhhhhhhhhhhh.. zaman geçmiyor bir türlü adet günüm 4 temmuz ama ben dayanamayıp 2 temmuzda gidip kanda baktırıcam.(bizim sağlık ocağında sadece salı günleri kan alıp teste yolluyorlar) nese sen ders çalış tutmayayım ben seni ilk sınavda verirsin inşlh
canım inan dün kandilde dua ederken sizide söyledim dün gece bu yıl doğacak çocukların ismi yazılırmış Rabbim inşallah bizlerede yazmıştır
insallah canım insallah seninde icine sevimli bi bebecik yerlesmistir
Cnm Crinone jel, iğneden 5 gun sonra basliyorum, tutunması içinmis, bende hormonel problem var sanirim ondan veriyo, hipofiz hormonlarim duzensiz, sendede prolaktin sorunumu var , ben 1 yildir ilac kullaniyorum
inşlh cnm inşlh . geliyomu bugün seninkiler kaçta gidicen doktora haber ver bekliyorum
Memnun oldum Nilay benim dr 36. saate bakmıyor ilk ay öglen 12:30 çatlama iğnesi yaptırdım 1 gün bekletti 2.gün akşam 8 den sonra olsun dedi 2.de ben 36.saate olması şansı arttırır mı dedim fazla etkilemez zaten spermler 2 gün canlı kalıyo dedi yani bilemiyorum sende zorda kalırsan fazla kasma 36. için inşallah olur canım kafan rahat olsun yeter
günaydın kızlar simdi geldim doktordan 1 tane yumurtam olusmus 20mm doktor iyi dedi bugun saat 1 de igne vurulcam bakalım bu arada bizimkilerde 11:30 da arabaya binceklermis yanı aksama bizdeler offf ama allahtan cok kalabalık gelmiyolar kayınvalidem görümcem ve kızı onada sükür :))) allahımmm bide basıma tasınma isi cıktı ev sahibi evi satıyomus ev arıyoz simdi hersey de üst üste geliyo yaaa((
bu ay kafam hic rahat degil esimin ailesi burda bide ev sorunumuz cıktı allahım hersey üst üste geldi bakalım saat 13:00 gibi igneyi olcam sonra zaten mecburen yattıktan sonra yapabiliriz. evde misafir var bide. doktor 36 saat sonra 3 gün üst üste dedi ama 36 saati yakaladıkmı sonra ne zaman olur bide allah bilir :) hayırlısı ya yapcak bisey yok insallah dedigin gibi bu kandillde bizim cocuklarımızında isimleri yazılmıstır. hepimiz o duyguyu bi an önce tadarız.
gözün aydın çok sevindim cnm hadi hayırlısı:) ikinci gözün aydın akşam şekerlerin gelir artık:) ev olayına üzüldüm wala taşınmak sıkıntı yani ama yaapacak bişey yok hayırlsı olsun yeni evine gelir belki bebişin:))
canım ya ev taşıma işi zor iş hemde misafir Allah yardımcın olsun neyse sen boşver herşeyi canı sıkma her şey olcağına varır hayırlı olsun yumurtan inşallah bu sefer sonuç alırsın hamile kalırsın bende perşembe rahim filmine çektircem sonucu hemen belli oluyo mu çok merak ediyorum bişey çıkar mı çıkmaz mı
Ay ne aydım ne aydım sorma fenalıklar geliyo icime ignemide vuruldum simdi icraat ve bekleme kısmına geldik yok hemen tasınmıcaz eylül ekime kadar süre vermis ev sahibi bizde kiraya cıkmak istemiyoruz ev alalım dedik onlara baklıyorz simdi agustosta kısmetse yıllık iznimiz var ozamana kadar kalırırz heralde bu evde yıllık izinde tasınma isini yaparız. ay bebislerimiz gelsinde ne zaman gelirse gelsin seninde az kaldı allahım insallah sende vardır napcan sen d.gününde yaptırcanmı kan testi ?
canım ya ev taşıma işi zor iş hemde misafir Allah yardımcın olsun neyse sen boşver herşeyi canı sıkma her şey olcağına varır hayırlı olsun yumurtan inşallah bu sefer sonuç alırsın hamile kalırsın bende perşembe rahim filmine çektircem sonucu hemen belli oluyo mu çok merak ediyorum bişey çıkar mı çıkmaz mı
hadi bakalım yapıldın iğneyi rast gele inşlhhhhh. cnm d.günümde yaptırırsam erken olacak sanırım adet günüm 4 temmuz perşembeye geliyor bizim sağlık ocağındada sadece salı günü kan alıp tahlile yolluyorlar oda 2 temmuza denk gelio yani haftaya bugün ne yapsam bilmiom eve test alıp evde yapasımda var offffffffffff of geçmiyor günler.. ev için iyi zaman varmış cnm allah rast getirsin inşlh alın wala kira yerine onu ödersin en azından ben burda yaşamak istemediğim için böyle girişimde bulunmadım.buarada ne iş yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?