- Konu Sahibi elanaz_efe
-
canımcımmm nice mutlu senelere iyiki dogmussun sevdiklerinle birlikte uzunnn senelere.. insallah bu sene bebecigini alırsın canım kucagına. (pastanın mumlarını üflerken bizide unutmma :)))
ben telefonma ANNESİ diye kayıt ettim yaklaşık 8 senedir birlikteyiz esimle nısanlana kadar adı telefomunda yoktu bile sonra da hep annesi olarak kaldı benim annem var cnkü o esimin annesi
ne tadı canımcım beee fare gibiydik dün aksam hic bu kadar sinir olmamıstım. cokta kıpırdandım bu ay hicmi hic umudum yok zaten bi dahada yapamayız heralde neyse bakalım allahım bidahaki aya insallah olur.
bu ay zaten acıkcası hic umutlu degilim dün gece 36 saati doldurduk yapık ama sanırım cok kıpırdandım hepsi aktı gittinapalım bi dahaki aya kısmetse artık
cnm akan aksın sana bi tanesi lazım zaten yeterki o bitane işini yapsın:) bu arada mucizee pkolu arkadaşlar diye topik var okudunmu onun bu ay yumurtasının en büyüğü 9mm olmuş sadece doktoru iğne yapmamış büyümemiş demiş bu ayı geçelim artık demiş o da önümüzdeki ayı beklerken o 9 mm yumurtayla hamile kalmış olmadı yapamadık aktı falan diye üzülme bu arada yarın gecede olması için çaba göster
annemler urfanın birecik ilçesindeler cnm birecikliyim yani benim eşim kütahyalı ondan kütahya simavdayım cnm işide burdaeşimin
bilirim öğretmenlerin bu dönemini benim ablamda sınıf öğretmeni yılın en çok sevdiğim zamanı der hep:) inşlh bişey çıkmaz herşey yolunda gider cnm eşin gelir eve demi iğneden sonra
canım ya sen şimdiden umutsuzluğa kapılmışssın bu 36. saat sadece yüksek ihtimalin olduğu süre hem Allah isterse kıpırdanmabu ay zaten acıkcası hic umutlu degilim dün gece 36 saati doldurduk yapık ama sanırım cok kıpırdandım hepsi aktı gittinapalım bi dahaki aya kısmetse artık
canım ya sen şimdiden umutsuzluğa kapılmışssın bu 36. saat sadece yüksek ihtimalin olduğu süre hem Allah isterse kıpırdanma
falan hikaye morelini yüksek tut yumurtanı olumsuz etkilersin böyle düşünürsen inşallah olacak bol bol dua et şartları biraz daha zorlayın bir iki defa daha olsun
ne biliim hic iyisini düsünemiyoruz vala dün aksam kendi evimde fare gibiydim sinir oldum hem esime hemde digerlerine sanki biliyolar özellikle yapıyolarmıs gibi 3 e kadar oturdular ne yaptık nasıl yaptık anlamadım bile napalım allah büyük bakalım hayırlısı allahtan herseyden önce yarın aksam bidaha yapalım dicem esime ama aynı stresi yasamakta istemiyorum bakalım kısmet artık...
bu arada ben size cok uzagım yaaa bi uctan bi uca saka gibi yaa ama bende oraları cok merak ediyorum özellikle mardini cok güzel diye biliyorum.
slm ben 2 ay ovitrelle iğnesi oldum ilk ay mide bulantısı olmuştu şişkinlikte her zaman oluyo ateş sıcak basmadı yani kişiden kişiye değişiyo 15 ini beklemen iyi olur erken test yapma
Gerçektende seninkiler çok rahatmış ya 3 e kadar oturmalar falan canım Allah senin çabalarını görüyo ne kadar istediğini biliyo bu çektiğin sıkıntıların karşaılığı olarak inşallah sanada bir bebek verir mardin küçük bi yer burayı gelip gezip gideceksin tarihi yerleri ve kliseleri var birde şehir yapısı olarak çok değişik eşimde bende sıkılıyoruz vakit geçirebileceğimiz hiç bi yer yok şöyle söyliyim bir tane şehrin mrkzinde park var o da büyük değil onun dışında bir iki çok küçük park var başka yok ve bir tane özel hastane var düşün artık seneye belki tayinimiz çıkar bakalım artık
kısçelerr slmmm
dünçatlatmamı oldum çalışmalara 36 sat sonra başlıcaızzzz inşş
bat tarihim yok çünkü ilaçla adet oluyordum adet olmadım 2 aydır tedavi görüyorum ara vermeden o yüzden.15 gün sonra test yapıcam .
ama rahim duvarım biraz inceymiş ya 6m bide bu çıktı başımıza o yüzden nar suyu içiyorum yine kk den bi topicten bilgilendim allah razı olsun. yumoşlarım süpermişş çok ii baktık heralde yumoşlaraa
incirler cevizlerr
artık hayırlısı bana da dua edin noluurrr:26::26::26:
Hadi ya allah iste olcan dedimi oluyo dedigin gibi sabrımızı deniyo ama allah bigün bize de nasip etcek bakalım esimde cocuk istedigi icin oda imkanları zorluyo :) bende dün mr cekildim doktor zayıflaman gerek dedi hamile kalırsan zor olur dedi olursa eger düsük olması yüksekmis tabi daha sonuclar cıkmadı ama büyük ihtimal fıtık cıkcak zorlamamam gerek ondan diyetisyene gitcem benim kendi basıma zayıflamam zor(( 5-6 kilo verdimmi yetcek bana ama offf veremiyorum iste bende bi yerde okumustum biri zayıfladıktan sonra hamile kalmıs cokta kilolu degilim aslında ama demekki fazla gelio kilom (
ayyyyyyy inanmıııııııııııyorum canım bende urfalıyım merkezden ne tesadüf ya hemşeriymişiz :)))))))))))))))))))))))))))))))) ailen urfa da değil mi bak ya tesadüfe:)) canım benim doğum günün kutlu olsun nice yıllara inşallah bu yıl kucağına bebeğinide alırsın mutlu mesut yaşarsınız:)
bu arada eşim bu sabah geldi 12 günlük ayrılıktan sonra kavuştuk çok şükür:) rahatladım cumartesi iğne olcam eş yok boşuna gidecekti bu ay . Bu arada nerde tanıştınız eşinle urfa nere kütahya nere üniv. de mi
cnm fıtık olmayabilir omur ilikte sinirsel sinir sıkışması olabiliyo hani demiştin ya nezaman bunlar gelse oluyo diye:) inşlh fıtık çıkmaz. kaç boyunda kaç kilosun ki
sirketten biri mardinliydi o giderdi yıllık izinlerinde bize ipek sallar falan getirmisti bide fotolarını gördüm facete süper bi yere benziyo ben büyük konusmakta istemiyorum ama izmirden baska biyerde yasayamam heralde benim esim bursalı ben bursaya gelin gitcektim ama dügüne 3 ay kala esimi isten cıkardılar bizde hemen burda bi is bulduk ve kaldık burda :))) iste kayınvalidemle o günden beri düsmanızDDD
insallah canım ya hayırlısı olsun istedigin yere cıkar tayininiz.
yok evde süpürge tutsam aksam hemen yatıyorum bu agrı baska biseye benzemiyo bakalım yarın alcam kısmetse sonucları insallah iyi cıkar. 1.70 boyum var 72 de kilo var
inşlh gideli gezelim cnm ben sana çok uzak değilim ailem urfada ben kütahyadayım
hadi ya dikkat et cnm özellikle şu süreçte ama korkma benim teyzem kızındada var tutunca eğiri yürür hep ama 4 çocuğu var ne düşük yaptın bişey sıkma canını
abende de ateş oldu ve bi kaç gece ateş basması oldu igne yapalı bugün 15.ci gün oldu test yapmadım zaten hastalanmama 3 gün kalkdı bekleyip görecem peki sen igneden sonra hamile kalkdın mı ve belirtileri var mıydı?
sirketten biri mardinliydi o giderdi yıllık izinlerinde bize ipek sallar falan getirmisti bide fotolarını gördüm facete süper bi yere benziyo ben büyük konusmakta istemiyorum ama izmirden baska biyerde yasayamam heralde benim esim bursalı ben bursaya gelin gitcektim ama dügüne 3 ay kala esimi isten cıkardılar bizde hemen burda bi is bulduk ve kaldık burda :))) iste kayınvalidemle o günden beri düsmanızDDD
insallah canım ya hayırlısı olsun istedigin yere cıkar tayininiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?