çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

canım niye üzülüyosun ki daha cok erken yapmıssın sen 4 temmuzda adet olmcakmıydın daha cok var ne diye kendini üzüyosun bence daha cıkmaz ki

Ah canım ya keşke yapmasaydın biliyorum beklemek çok zor ama böylede morelini bozdun canını sıktın negatif çıkmış yinede hamilelik olma ihtamali var belki testi erken yaptığın için negatif çıkmıştır

Nilay senin sonuç ne çıktı

Daha cıkamadım canım ben doktora saat 3 gibi cıkcam isten sabahtan islerim biraz yogundu ama size haberi yarın verebilirim cünkü ofise dönmicem bidaha
bu arada kızlar benim kasıklarımda daha yeni yeni agrı olmaya basladı bu ay garip oldum ben yaa

yanlış yorum yapmak istemem ama yumurtan çatlıyordur belki bugün çalışma yapın bari

cnm sabrım gelmedi ama olsa çıkardı cnm demekki yok ha şimdi üzülmüşüm ha haftaya sonuç belli

slm kızlr ben çatlatma oldum bu sabah 36.satt doldu ilişki olduu 2 saat yattım tabii yatarkende hissetim ama kalkıncaa felakett kasımlarımda belimdee ağrıı olduu adım bile atamadımm acısınaa .resmen kasıklarım zonkluyodu ve belimee vuruyoduu agrısııı.
önceki çatlatmadaa yumoşlarım sönmüştü fazla dozla yumoş geliştirici vurduğum içinn böle bişi yaşayamadım doğal olarkk normal mii bu ağrıı ?bugünden itibaren başladık çalışmalaraa hep bölee ağrıyomu acaba ?:44::44::44:

cnm sabrım gelmedi ama olsa çıkardı cnm demekki yok ha şimdi üzülmüşüm ha haftaya sonuç belli
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende kaç kez yaşadım geçen ay kinde iki kez hüsrana uğradım o daha zor oldu önce akıntıyla karışık kanama geldi 3 gün ama az az adet kanaması gibi değil onu ilk gördüğümde ağladım dr a gittim hamilelik öncesi üst kanama olabilir dedi kan testi yapıldı negatif çıktı (kendi dr um değildi) kendi dr uma gittim o da yumurta sayın çok fazla çatladığı için kanama olması normal adet gününe kadar bekle dedi doğal olarak yine umutlandım bekledim sonuş negatif oldu yine ağladım ......

bende cnmm geçen ay adet olmama rağmen tutunma kanamasıdır deyip gidip kan testi yaptırmıştım kabullenemiyorum çünkü bir süre bakalım artık salı günü ayın 2 adetime 2 gün kalmış oluyo kanda çıkar eğer varsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada sen yumurta takibine nezaman gidiosun bu ayda negatif çıkarsa rahim filmi bende isticem cnm doktor yapalım demese bile isticem çok acıdımı benim doktorum şehir dışında eskişehre gidip geliom 4 saat aramız hafta içi olunca tek gidip geliom eşim izin alamaz öyle sürekli kayınvalidem tedavi gördüğümü bilmio söylemiyoruz hani tek gitmek sorun değilde filmden sonra çok kötü oluyomusun hani tek geri gelebilirmiyim

Son düzenleme:

cnım benim hiç öyle yürüyemeceğim kadar ağrı olmuyo buarada inşlh güzel sonuçlanır

Kizzzlllaarrr bugun bende catlatma ignesi vuruldum doktor p.tesi tekrar geliceksin dedi insallah ilk denememde tutar Allah isteyen herkese bebis versin insallah

İnşallah salıya pozitif çıkar yumurta takibine yarın gidicem eğer yumurtalar geliştiyse iğnede yapılacak rahim filminde
ağrı oluyo ama dayanılmayacak kadar değil yani bende öyle oldu bide kısa sürüyo 5-6 dk da bitiyo sonrasında hemen ayağı kalktım yürüyerek eve geldim o gün 2 kere kanama oldu dr olacağını söylemişti zaten, yanma oldu o kadar

İnşallah sonuç alırsın bende hiç bir zaman kasık ağrısı falan olmadı ama bünyeden bünyeye değişiklik gösterebiliyo ağrın çok fazla olmuş dr una danışsan iyi olur bence
fazla doz yumoş geliştirici ne kullandın boyle bişeyi hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…