- Konu Sahibi elanaz_efe
-
benim ama kötü tarafı ocak dogumluyum tam yılın bası yani 6. aydan sonra direk yas dönüyo :)))
Amin canım inşallah tutar dr yine 36. saatten bahsetmedi ama biz 36.saati beklicez. Sınav iyi geçti ya geçmişte çıkmış soruların benzerleriydi güzel geçti.2 ay denemeden sonra hsg çekildi sen pko için geçmişte doğum kontrol falan kullandın mı
benim ama kötü tarafı ocak dogumluyum tam yılın bası yani 6. aydan sonra direk yas dönüyo :)))
olsun cnm rabbim hayırlı yaşlar versin inşlh bizde doğuralımda hangi ay olursa olsun:)
Amin canım inşallah tutar dr yine 36. saatten bahsetmedi ama biz 36.saati beklicez. Sınav iyi geçti ya geçmişte çıkmış soruların benzerleriydi güzel geçti.2 ay denemeden sonra hsg çekildi sen pko için geçmişte doğum kontrol falan kullandın mı
kızalar size söylemeye unuttum eşime keçi boynuzu tozu içirdim geçen ay süte karıştırılıp içiliyo bu ay için daha başlayamadık dışarda görevde olduğu için bu akşam tekrar başlatcam ben demezsem içmiyo biliyorsunuz erkekler hassas bu konuda
attardanmı aldın cnm bende alayım bende aklıma geldikçe bal yediriyorum zorla bide arı polenide iyi diyorlar alsammı diyorum
sevindim cnm zorlaşacak falan diyolardı umarım ilk seferde verirsin.evet cnm kullandın evlenene kadar en son düğün olacağı ay içip bıraktım yani en son geçen ağustosta iiçtim sen 36 saate uy 36 saatten sonraki akşamda mutlaka dene sanırım çatlayn yumurta 24 saat canlı kalıyomuş. bu arada senin eşin nereli cnm odamı urfalı
canım bak benin bi arkadaşım senin gibi yıllarca doğum kontrol hapı kullanmış o haplar tüplerde tıkanıklık yapmış aynı okulda çalışıyoruz o da burda kaç ay tedavi görmüş sonuç alamamış onun ist da kardeşi dr kardeşi çağırmış gel sana burda baktıralım diye arkadaşta gitmiş hemen rahim filmi istemiş dr filmde tüpler tıkalı çıkmış o hapları yıllarca kullandığı için tüpleri tıkanmış rahime bi kaç kez sıvı pompalayıp çekmişler tüpleri açılmış ilk ay hamile kalmıi şimdi çok tatlı 4 yaşında bi oğlu var bence sende hsg çektir bişey çıkmasa bile için rahat eder inşallah bunlarada gerek kalmaz salı günü güzel haberi verirsin
toplam 2 yıl kadar kullandım cnm yoksa sivilce bir taraftan tüyler bir taraftan popoma bile ağda yaptırıyorum düşün artık bende öyle düşnüyom cnm bu ay herşey netleşsin isticem filmi ona göre yolumu çizerim bende bu arada yarın akşam çok susatacak bişey yeme çişin falan gelmesin gece yat sabah banyo yaparsın kalkma hiç yataktan dikkat et cnm inan ben sizin gibi böyle kendiminkini nasıl istiyosam sizin içinde öyle istiyorum çünkü sizi çok iyi anlıyorum
sağol canım ya burasıda çok sıcak urfanın sıcağını biliyosun burada urfa gibi su içmeden olmuyo elimden geldiği kadar içmem sabah namazına kadar yatabilirim çünkü namaz kılmam lazım. Bu arada az önce yazmayı unuttum eşimde urfalı ben harran üniv.de okudum öğrenciyken tanıştık
allah başınızı bozmasın cnm nasip işte herşey. çünkü ben geçen sarmısaklı bişeyler yemiştimde dayanayıp içtim suyu içtim suyu sonra çıldırdım kalktım artık olmadı dayanamadı bu ay ama bilinçli davrandım bu arada o sıcağa kurban olayım ya o tırnaklı ekmeğe kurban olayım
Canım ne ablası alt tarafı 1 yaş var aramızda:) bak sizinde boylarınız uzunmuş benimde boyum kısa 1.62 cm kıskandım sizi eşimin yanında biraz kısa kalıyoruminşallah Allah ın izniyle olacak ben inanıyorum benim bu ayda olmazsa tedaviyi bırakacam çünkü ağustosta izne çıkacaz doğal yollardan deneriz artık Allah ın işi belli olmaz eğer olmazsa büyük ihtimalle olmayacak tatil dönüşü aşılama isticem dr umdan
evet ya ben yazmayı unuttum insallah iyi gecmistir benim doktor 36. saat sonunda diyo ve aralıksız 3 gün aynı saatte veriyo ama ben bu ay sadece 36 saatte yapabildim bide dün aksam oldu oda aynı saatte degildi igneden sonra 4 günüm benimde agrı falanda kalmadı göbegim gene cok sisti pöfffff
benim dr pazar pazartesi salı ara verin çarşamba perşembe cumada olabilir dedi ihtimal düşükmüş yinede olsun dedi bazen yumurta geç çatlayabiliyormuş. Dr umda bana üzülüyorum sana senin yumurtalar iyi ama hamilelik olmuyo dedi dr bile halime acıdı
benim boyum 1.70 genede esimden cok kısayım ama kilom var bende sizi zayıfsınız diye kıskanıyım bari :))) senin kacıncı oldu simdi bu ignede bırakıyosun tedaviyi 6 olmadan asılamaya gecmiyolar bildigim kadarıyla aslında biz hep yanlıs yapıyoruz kafamızda hep cocuk var onu bi atabilsek hepimiz hamile kalcaz ama olmuyo iste(
eşim aradı geliyomuş yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşim aradı geliyomuş yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?