çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

inşlh yumurtalrın olmuştur cnm güzel haberler ver bize. uyku tutmadı bu saatte halen ayaktayım acaba tedaviyi bırakıp soğan kürünümü denesem diyorum iyice umudumu yitirdim artık mutsuzummmmmmmmmmm

kızlar hayırlısı olsun 6 adet fıtık cıktı bide düzlesmemi ne varmıs bi ton ilac yazdı ama o ilacları simdi kullanamıcam bide sansına tutmustur falan durup dururken basıma is almıyim diyorum ilaclar bitince tekrar bi mr isticem dedi ona göre fizik tedavıye göndercekmis beni offf yaaa

hadi inşlh mutlaka fırsat yarat ama boş geçme

bide dün aksam yaptık :))) ay hic bu kadar mutlu olcagım aklıma gelmemisti.

bide bisey ögrendim eger bu ay olmazsa bi dahaki aya denicem bilirmisiniz bilmem sırta kupa cekilir bizim buralarda beline kupa cekiliyomus daha sonra da ama fazla kıpırdanmıcakmıssın iliskiye gircekmissin yatcakmıssın öyle bakalım bide bunu denicem belki olur görümcem söyledi dün aksam arkadası öyle hamile kalmıs yapalımmı sana dedi bende biz cocuk düsünmüyoruz dedim :) napiim bilmiyolar saklıyoruz bizde

inşlh yumurtalrın olmuştur cnm güzel haberler ver bize. uyku tutmadı bu saatte halen ayaktayım acaba tedaviyi bırakıp soğan kürünümü denesem diyorum iyice umudumu yitirdim artık mutsuzummmmmmmmmmm

kıyamam ben sana yaaa insallah canım ama üzme kendini bu kadar benim bu ayda olmazsa 4 denemem olcak umutsuzluga düsmemizin alemi yok bence bizimde olcak insallah bigün sogan kürüne neden baslıcan onu anlamadım kistin falanmı var ama tedavini aksatma olmadı doktoruna sor bakalım klomenle birlikte sogan kürü yapsam zararı olurmu diye

tıpkı benin gibi seninkide saklı demek bende öyle diyorum ben atanmadan düşünmüyorum diyorum ama birde gel içime sor offf offfff
cnm çok geçmiş olsun verilen ilaçarı doğum doktoruna söyle kullansam zararı olurmu de benimde geçen ay boyun düzleşmem için ilaç verilmişti sordum ilk etapta sorun olmaz gebelik netleşirse duruma göre bakrız demişti. dikkat et cnm kendine ama mutlaka diyet yap ben boyun düzleşmem çıktığında hiç üzülmemiştim biliomusun çünkü pko nun üzüntüsü hepsini bastırıyo dün akşam olmasına çok sevindim cnm önemli günleri hiç kaybetmemiş oldun inşlh sonuç güzel olur şişe çekmeye gelince bilirim ama bu işe yaradığını bilmezdim yap bakalım bi n kaybedersin:) soğan kürüne gelince sölemiştim doktorumza ama zararı olurmu diye sormamıştım faydası olurmu diye sormuştum sende sanmıyorum dedmişti bu ay saracam bakalım

ibrahim saraçoğlu polikistik over faydası olduğunu söylüyo cnm ama adetin bitiminin 10.günü başlayın diyo tam o zamanda yumurtanın olduğu çatlatıldığı döneme denk geliyo kaş yapım derken göz çıkarmaktan korkuyorum bende tam o önemli dönemlerde. sorayım bi bu ay 4 ay uygulanması gerekiyormuş soğanın buarada benimde 3. klomen ama ikinci iğne ilk klomen günde 2 tane içiyodum yumurta oluşmamıştı benimde 3. sayılır

İlaclara baktım da kas kevsetici ve agrı kesici genelde icini okudum hamilelikte kullanılmaz yazıyo. haftaya diyestisyene gitcem 7-8 kilo versem beni rahatladır sonrasında da daha dikkatli olurum diye düsünüyorum ::))

biliyorum canım ben yaptım onu kistim cıkmıstı büyüktü tedaviye baslamadan önce d.kontrol vermisti onunla birlikte ictim ve allahıma sükür hala yok buda tedavimi yarıda kesmiyo. ben sadeca 1 ay uyguladım oda 21 gün kadar sürdü ama cok düzenli ictim doktorun sana kist var dedimi bide bisey dicem neden rahim filmi cekilmeden böyle bi tedaviye basladı ki doktor onu anlamadım.benimki klomen kullanmaya baslamadan cektirdi filmi acık degilse bosuna ugrasmıs oluruz dedi. bence bi an önce iste filmi ben aneztesiyle oldun o yüzden hic acı hissetmedim ama ayıldıktan sonra 2 gün azar azar kanamam sürdü allahım insallah bi sorun yoktur sende de hic canını sıkma canım ya hepimiz aynıyız burda bi dahaki aya hepimiz birlikte kalırız bakarsın gebis :)))

cnm benim bir sürü kist var küçük küçük yumurtalığın etrafınına inci gibi dizilmiş diyolar gittiğim doktorlar oda polikistik over oluyomuş işte cnm rahim filmi istemedi bilmiomki niye istemedi nurcanın doktoruda önce klomen denemiş sonra çektirmiş sanırım yani ben öyle anladım bu ay isticem filmi inşlh inşlh şu salı kanda baktırayımda içim rahat etsin sonra önüme bakarım artık ama çok üzgünüm biliomusun durup durup ağlıyorum eşim normalde çalışmaz bu gün aksi gibi müdürü çağırmış gitti evde yalnız olunca ağlamaya doyamıyorum artık

Seni cok iyi anlıyorum gecen ay hastalanınca sanki dünyalar basıma yıkıldı aglama ama ya allahım bigün insallah hepimize nasip etcek hem senin yok sayılmaz ki daha adetine cok var benim bi arkadasım vardı kız hastalanmamıstı test yaptı evde negatif cıktı daha sonra bi kac gün daha bekledi gelmegince kan testi yaptırdı ve hamile cıktı yani ben evde yapılan testlere cok inanmıyorum sende üzme kendini artık

inşlh cnm inşlh bakalım artık salı günü belli olur. seninkiler pazartesi gidiyomu

slm kızlar
öncelikle nilaycım çok geçmiş olsun çok dikkatli ol kendini yorma inşallah iyileşirsin ilaçları kullanmamakla iyi etmişsin bebişe zarar vermesin :)
fatoş cum sende kendini çok yıpratıyorsun bu kadar canını sıkma bak çok şükür halimize bizden çok daha kötü durumda olanlar var kimi 9 sene kimi 10 senedir bekliyo biz daha yolun başındayız yaşımızda fena sayılmaz :) sabrın sonu selamettir inşallah bi gün hamile kalacaksın ilk haberide eşinden sonra bize verirsin artık :)
kızlar üçüncü paragraftada kendimden bahsediym sabah erkenden dr a gittim 4 yumurta oluşmuş boyutlarıda iyi dedi bugün cumartesi 2 nöbetçi eczaneye gittik ovitrelle yok depoya tlf açtılar ordada yok sinir bastı mardin işte ancak bu kadar olur artık şaşırmıyorum mardin de bulamadık yani yakın bi ilçesi var eşim beni sınav için okula bıraktı ilçedeki eczaneye tlfla sormuş varmış ben sınavdayken gitmiş almış sınav çıkışında hemen yaptırdık

inşlh cnm inşlh bakalım artık salı günü belli olur. seninkiler pazartesi gidiyomu

insallah güzel haberler verirsin. yok canım nerdeee esim p.tesi günü vardiyası degisiyo geceye dönüyo annemlerde yazlıga gittiler (esim gecede oldugunda onlarda kalıyodum) carsamba günü gelcekler. yani anlıyacagın carsambaya kadar kabus devam :)

tesekkür ederim sekerim ayyy agzından bal damlıo vallahi :))) okurken bile mutlu oldum
hayırlısı olsun canım insallah bu kadar eziyet cektiginize deger vala belki inanmazsınız ama kendimde ne kadar istiyosam en az sizinde olmasını o güzel haberleri vermenizi okadar istiyorum ablanızım ya heralde ondan :))))

tesekkür ederim sekerim ayyy agzından bal damlıo vallahi :))) okurken bile mutlu oldum
hayırlısı olsun canım insallah bu kadar eziyet cektiginize deger vala belki inanmazsınız ama kendimde ne kadar istiyosam en az sizinde olmasını o güzel haberleri vermenizi okadar istiyorum ablanızım ya heralde ondan :))))[/QUOTE]
Canım ne ablası alt tarafı 1 yaş var aramızda:) bak sizinde boylarınız uzunmuş benimde boyum kısa 1.62 cm kıskandım sizi eşimin yanında biraz kısa kalıyorum inşallah Allah ın izniyle olacak ben inanıyorum benim bu ayda olmazsa tedaviyi bırakacam çünkü ağustosta izne çıkacaz doğal yollardan deneriz artık Allah ın işi belli olmaz eğer olmazsa büyük ihtimalle olmayacak tatil dönüşü aşılama isticem dr umdan

kız kaç yaşındasın sen

inşlh cnm ya eşimden önce size yazarım kızzzzzzzzzzzzzzz:) boş ver zor olan iyi olur herzaman iğneni yapıldın ya sen ona bak inşlh tutar cnm yumurtalar olur bebişler sınavın nasıl geçti cnm? bide nilaylada konuştuyduk cnm senin doktorda önce bir kaç kez klomen deneyip sonra film çekti demi kaç[/QUOTE]

Amin canım inşallah tutar dr yine 36. saatten bahsetmedi ama biz 36.saati beklicez. Sınav iyi geçti ya geçmişte çıkmış soruların benzerleriydi güzel geçti.2 ay denemeden sonra hsg çekildi sen pko için geçmişte doğum kontrol falan kullandın mı

Amin canım inşallah tutar dr yine 36. saatten bahsetmedi ama biz 36.saati beklicez. Sınav iyi geçti ya geçmişte çıkmış soruların benzerleriydi güzel geçti.2 ay denemeden sonra hsg çekildi sen pko için geçmişte doğum kontrol falan kullandın mı[/QUOTE]

sevindim cnm zorlaşacak falan diyolardı umarım ilk seferde verirsin.evet cnm kullandın evlenene kadar en son düğün olacağı ay içip bıraktım yani en son geçen ağustosta iiçtim sen 36 saate uy 36 saatten sonraki akşamda mutlaka dene sanırım çatlayn yumurta 24 saat canlı kalıyomuş. bu arada senin eşin nereli cnm odamı urfalı

bende 85 modelim cnm

benim ama kötü tarafı ocak dogumluyum tam yılın bası yani 6. aydan sonra direk yas dönüyo :)))

Amin canım inşallah tutar dr yine 36. saatten bahsetmedi ama biz 36.saati beklicez. Sınav iyi geçti ya geçmişte çıkmış soruların benzerleriydi güzel geçti.2 ay denemeden sonra hsg çekildi sen pko için geçmişte doğum kontrol falan kullandın mı[/QUOTE]

evet ya ben yazmayı unuttum insallah iyi gecmistir benim doktor 36. saat sonunda diyo ve aralıksız 3 gün aynı saatte veriyo ama ben bu ay sadece 36 saatte yapabildim bide dün aksam oldu oda aynı saatte degildi igneden sonra 4 günüm benimde agrı falanda kalmadı göbegim gene cok sisti pöfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…