- Konu Sahibi elanaz_efe
-
canlarım eşim acıkmış çıkıyom ben bişeyler yapayım kendinize iyi bakın güzel haberler vermek üzere hoşçakalınnnn öptümmmmmmmmmmmmmm sizi
gözün aydın :) kızlar bende çıkıyorum pazar işi var görüşürüz
İyiyim cnm saol, son günlerde pek giremedim , hastane isleri okul isleri derken, akciğer tomografisi çekildi en son sonucu bekliyorum, astımdan şuphelendi doktor, bebek derken başka sağlik problemlerim cikti, sen neler yaptin cnm görüsmeyeli , senin sonucun belli olmasina az kaldi, inş,güzel haber alırim senden
İyiyim cnm saol, son günlerde pek giremedim , hastane isleri okul isleri derken, akciğer tomografisi çekildi en son sonucu bekliyorum, astımdan şuphelendi doktor, bebek derken başka sağlik problemlerim cikti, sen neler yaptin cnm görüsmeyeli , senin sonucun belli olmasina az kaldi, inş,güzel haber alırim senden
inşlh tomografi temiz çıkar cnm sigara falan içiyomusun yada içilen ortamda bulunuyomusun? geçen sene bendede çok kötü öksürük oldu geçmedi bir türlü bendende şüpelenildi ama çok şükür kalıcı olmadı uzun süren soğuk algınlığı ve öksürük olduysa ama aynı astım belirtileri oluyo sadece bir ay astım ilacı verdi şu ciğere çekilenlerden geçince bıraktım umarım seninde öyle bişeylerdir cnm evet benimde az kaldı cuma evde test yptım negatif çıktı bakalım ayın 2 sinde kanda belli olur artık dikkat et kendine çok geçmiş olsun
cok gecmis olsun insallah kötü cıkmaz sonucların bende senin gibiyim cocuk planları yaparken belimde fıtık cıktı allah yardımcın olsun büyük gecmis olsun tekrar
ben zayıf sayılmam kilom normal ne şişman ne zayıf benim 3. iğne oldu dr um bu konuda iyi ya tedavi sürecini hızlandırıyo ilk aydan 3 klomenle başladı 3 yumurta oldu mesala, olmayınca baktı benim canım sıkkın sana iğne vereyim daha etkili olur dedi menogon verdi onunda dozu yüksekti 15 yumurta oluştu istersen aşılamada yapalım dedi ben aklımca bu kadar yumurtaya tutar diye yok dedim zaten aşılama işlemi zor bişey değil kaliteli spermleri seçip rahme aşılıyolar o kadar yanlız ücreti biraz dolgun
Saol cnm Sanada geçmis olsun,cok sorun yaratacak gibi degildir inş.ben 2 yıldir tek düsuncem cocuk, kendime pek dikkat etmedim sanirim.insallah hakkımizda hayirlisi cnm
al bendende okadar 3 sene bitcek agustosta ama hala yok esimde cok istiyo allahtan bana cok belli etmiyo ben yeterince üzülüyorum cunku allahım buyuk ama hepimize yasatcak güzel duyguyu sen tedaviye ne zaman basladın yada durum ne?
3 yıl oldu evleneli,yaklasık 2 sene oldu tedaviye baslayalı,gerci bir yıla yakını benim prolaktin ve kist problemlerimle gecti,klomene gecen temmuzda basladım,şu an gonal f deniyoruz 3 defa denedik,bu ay asılamaya geccektik,tomogtafi sonucuna göre bakcam bakalım,esinin belli etmemesi ne güzel benimki sağolsun daha çok strese soktu,bende kafamda olmuycak korkusu yaşıyorum.sende yıpratıcı bi sürec yasamıssın,şimdiki doktorun iyidir umarım,inşallah hepimizin yüzü güler
slm bjk o benim hikayeydi sanırım yanlışlık olmuş :) bende pko yok yumurta tembelliği var ben biraz aceleci davranıyorum o yüzden dr um istersen aşılama yaparız dedi sanada geçmiş olsun inaşallah çabuk iyleşirsin ve kısa sürede hamilelik olurbiz ilk cocuk düsünmeye basladıgımda bi doktora gittim hayatımın hatasını yapmısım kistim varmıs ama benim haberim yok tabi klomen verdi ic bunu sabah aksam 1 tane ictim sonra giitim tamam catlamıs git yap gel dedi iyi dedim yaptım olmadı tabi o ay sonraki ay bidaha gittim asılama yapcam dedi tamam dedim bende doktor ya güveniyosun serefsize neyse onuda yaptık bi ton para harcadım bide canım cok yandı sonra baska doktora git dedi esim 3 gün kanamam surdu (asılamada kanama olunca tutmadıgı anlamına geliyomus) gittim adam bana kistin var ne asılaması sana cocuk icin tedaviye bile baslamam dedi ondan sonra iste 1 sene d.kontrol kullandım iste simdide geldigim durum bu
kızlar bnde cumartesi günü çatlama iğnesi vuruldum inş rabbim hayırlsnı nasip eder :26::26::26::26:
mrb nilay ne haber nasıl gidiyo????????
Saol cnm insallah, baya korktum kendimden, sigara esimde bende icmiyoz, uzun sure atesim dusmedi yaklasik 10 gun öksurukte var , astim ilaci verdi, sonuca göre fakülteye gitcem ,cocuk meselesinide unuttum iyice, bu ay asilama olcakti ama bu durumda erteliycem. İnsallah bebis haberi aliriz kan testinden , idrar testi icin daha erken , hic canini sıkma , bu arada doğum günün kutlu olsun cnm,nice mutlu senelere.....
saol cnm teşekkür ederim. inşlh cnm ya yarına test yaptırcam artık görceztekrar geçmiş olsun cn dikkat et kendine
günaydın sekerim nolsun iste yine yogun bi haftaya basladım bide hala kaynanamlar bizde daha nolsun
bisey dicem ben bu ay cok garibim yaa kasıklarım sanki patlıcakmıs gibi agrıyo havalarda bozdu usuttümmü acaba bide karnım cok sertlesti gerci igne vurulalı daha 6 gün oldu gene basladım hayallere :))
bu arada sen neler yaptın kacırmadınız dimi saatleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?