çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

biz de 7 aydır istiyoruz bebek ben bu ayın 4ünde oldum iğne ertesi gün 2 gün üst üste sonra 1 gün ara yine 2 gün üst üste ilişki dedi doktor. bu ayın 18inde de gitcem test için umarım senin de benim de sonuçlar pozitif olsun cümle bebek isteyip de olmayanlarınınki de olsun inş. herkes söylüyordu da inanmıyordum gerçekten çok farklı bir duyguymuş anne olmak istemek.

ayın 6sında oldum ben de beklemek ne zor di mi.. benim doktor igneden 36 saat sonra ilişki dedi ve gun aşırı devam dedi.
sen igneden sonra ne belirtiler hissettin? devam eden belirtilerin var mı?

ayın 6sında oldum ben de beklemek ne zor di mi.. benim doktor igneden 36 saat sonra ilişki dedi ve gun aşırı devam dedi.

bize 36 saat sonra falan diye bi şey söylemedi canım ama bir kağıda günleri ve saatlerini yazdı şu gün şu saat ilişki diye. Birde ben taşınma işlerim var bu sırada o kadar zorlanıyorum ki anlatamam, stresten çocuk olmaz diyorlar bende bu taşınmadan dolayı baya bir stres oldum. hemde ne zor, ne olacak ne bitecek aceba çocuk var mıdır yok mudur diye diye kendimi yiyip bitiriyorum resmen ama inşallah vardır. O zaman önce ben teste gideceğim yazarım buraya senden de haber bekliyorum :)

belirtileri söylemeyi unuttum :) iğneyi ilk vurulduğum gün bir şey hissetmedim ama sonra bir tuhaf oldu belim ağrımaya başladı, baş ağırısı falan ama bugün kasılmalarım çok arttı nedense sanki regl olacakmışım gibi ama daha günüme var olmaz biliyorum :)

canım bende aynı tedaviyi gördüm geçen ay sonuç negatif oldu. bu ay yine deniycez. inşlh seninki pozitif olur.kasık ağrısı bendede oldu cnm şiddetli hemde dikkat et kendine haftaya güzel haberler verirsin inşlh

bu sefer olur inşallah bebişlerimiz, ama çok korkuyorum ya olmazsa diye canım haber ederim sende haber et, sen ne zaman gitcen doktora test için?

evet sen 2 gun onden gidiyosun burdan haberleşiriz guzel haberler veririrz inş.. taşınma zor iş ya tam da bebek için ugrasırken.. dikkat et cok yorma zorlama kendini..

evet sen 2 gun onden gidiyosun burdan haberleşiriz guzel haberler veririrz inş.. taşınma zor iş ya tam da bebek için ugrasırken.. dikkat et cok yorma zorlama kendini..

inşallah canım benim haber ederim, senden de haber bekliyorum inş güzel olur sonuçlarımız :) aynen yaa hem de ne zor ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat edersem edeyim unutuyorum hep kaldırdıktan sonra aklıma geliyor ağır kaldırmamam gerektiğini inşallah bi aksilik çıkmaz da hayrıyla olur artık bebeğimiz :)

bu sefer olur inşallah bebişlerimiz, ama çok korkuyorum ya olmazsa diye canım haber ederim sende haber et, sen ne zaman gitcen doktora test için?

inşlh cnm bende senin gibiyim inan ama hep şunu düşünüyorum mevlam bizede nasip edecek sadece sabrımızı deniyor diye düşünüyorum ya sabır diyorum. ben ayın 17sinde yumurta takibine gidicem klomen kullanıyom şimdi yarına biticek artık gelişmişse yumurta iğneyi öyla yapcak

anladım canım o zaman ben senden önce teste gitcem inş benimki pozitif olur darısı da sana olur :) çok haklısın Rabbimin her şeyinde vardır bir hikmet inş hayırlısıyla bize de nasip eder :)

Canım inş.güzel haberini alırim buay,sanirim senin doktor aşilamaya geçcek, aşılamada şans artıyomuş bende henüz denemedim,buay ara verdi doktor kistim vardı, diger ay deniycez bakalim, rahim filmi kasımda çekildi tüpler tıkalıymıs, basınlı sıvıyla açıldı,benim tıkalı oldugu icin basincla cok ağrim oldu, ama dayanamiycagim kadar degildi, doktor ağrı eşiğin çok yüksek dedi,genelde dayanamiyolarmis,eğer agridan korkuyosan anestezi istersin, öylede oluyo, tüpler tikali degilse zaten ağri hissetmezsin,ins. Bunlara gerek kalmadan hamile olursun cnm....

inşlh cnm cümlemiz.filmden korkuyorum ben bakalım artık nasipse onude çektiririz. kisti neyle tedavi ediyolar cnm ilaçlamı eritiyolar

inşlh cnm cümlemiz.filmden korkuyorum ben bakalım artık nasipse onude çektiririz. kisti neyle tedavi ediyolar cnm ilaçlamı eritiyolar
Cnm hic korkma allah yardim ediyo,yeterki sonucu güzel olsun, ilk tıkalı deyince doktor benm cok moralim bozulmustu, ama açildi,
Kist icin normalde ginera dogum kontrol hapi veriyodu, ama bu ay vermedi, ignenin etkisi devam ediyomus , hamilelik şansin var dedi, 16.gün progestan hap başliycam,seni nezaman çagirdi canim?

hadi inşlh yarın senin için yasin okuyacam allah kabul ederse:) insnların kendilerine dua etmelerinden çok başkalarınınki kabul olurmuş. benim klomen son bugün ayın 17sinde gidicem eğer yumurta oluşursa ve çapı istenilen boyuta ulaşırsa yine yine çatlatma iğnesi sonra çalışma:)) hayırlır haberlerler inşlh

İnş.cnm senin için dua ediyorum hep,inş.en yakın zamanda güzel haber alırız, incir kürüde işe yarıyomus , ben hic denemedim, sen denedinmi ?denesekmi?

İnş.cnm senin için dua ediyorum hep,inş.en yakın zamanda güzel haber alırız, incir kürüde işe yarıyomus , ben hic denemedim, sen denedinmi ?denesekmi?

yok cnm ya bende denemedim bende soğn kürünü uygulamayı düşünüyomda ilaçla birbirine ters etki eder mi acaba diye korkuorum pazartesi soracam doktora. ibrahim saraçoğlu nun sitesinde okumuştum incir kürünü yalnız incir prolaktin değerini yükseltiyomuş eğer senin yüksekse olmaz.prolaktin değeri yüksek olunca gebelik olmuyomuş cnm

Merhaba aranıza yeni katıldım. 28 Mayısta catlamta ignesi oldum bugun 16. günüm fakat hala kanamam gelmedi cok fazla akıntım var normalde kanamam gelecegi zaman sol bacagım kasma yapardı bu ay hic öyle biseyim yok gögüslerimde de sızlama cok fazla var bu arada 2. denememiz bu dün aksam idrar testi yaptım fakat negatif acaba hamile olma ihtimalim varmıdır acaba (

Canim var tabi 14.gun kan testiyle kesin sonuc ogreniliyomus. Gidip yaptir bence

mutlaka kan testi yaptırmalısın sonuçuda haber et bende bu ay ikinci denememi yapıcam inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…