- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi elanaz_efe
-
- #1.081
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız. Benimki kimyasal gebelikti 3 haftalıktı ve 4. Haftayı göremedik nasip degilmiş, ben de test yapmadık ilk gebelikte kimyasal gebelik çok sık olduğu için. Ben de dün ilaçları bıraktım çünkü ara ara az kanamalarım oluyor, bebişi daha fazla zorlamak istemedim. Allah dogru zamanda bebişlerimizi gönderecek, dualarım hepinizle
Teşekkür ederim arkadaşım, doktor progestanı bırak dedi ama ben bu kez bırakmadım beta hcg yi pazartesi tekrarlayacagım düşüş devam ediyorsa o zaman bırakacagım. İdrar testinde gebelik çıkmadığında doktorum ilaçlarımı bıraktırmıştı gebelik yok diye 4 gün bekledim regl olmayınca kan testi yaptırdım ve 40 çıkmıştı ve aynı gün kanama başlayıp 2,5 gün devam etmişti ve degerlerim 2 günde bir 2 katından fazla yükselmişti. Bu kez çok az lekelenmem oldu ve bir gün sonra degerim 244 e düşmüş anlamadım yani. Çıkmayan candan ümit kesilmez diye ilaçlara devam. Allah isteyen herkese saglıklı bebişler versin
Slm kizlar gecmis bayraminiz kutlu olsun donduk şükürler olsun bursadan bayram izni bitti allahim kismet ederse sirada yillik izin var siz neler yaptiniz nurcan sen doktormu değiştirdin anlamadim ben yani bu zamana kadar yapilan hersey bosunamiymis ay vala cok uzak kaldim telden de bişey anlamiyom vala yaaa
Slm kizlar ben bayramin ilk gününü urfada gecirdim ama sizler gibi bayrami annemiz gecirdim anneannem hastaydi annem hatay a gitti ucumuzde annesiz gecirmisizNilay urfa da bi dr a gittim o dr rahim filmine bakti tuplerde ve rahim de iltahap varmış igne ve ilac verdi iltahap varken hamilelik kesinlikle olmaz dedi tup bebek yaptirsam bile olmazmis igne bugun bitti diger ilaclsra baslicam yarin anlayacagin bos yere klomen falan kullanmisim kendimi bosyere yipratmisim Allah a havale ediyorum ne diyim ki neyse benim esimde yillik iznini aldi tatile ciktik sehir şehir geziyoruz bugun safranboludayiz en son istanbul a gitcez ablam doğum yapcak inşallah bizlere de doğum yapmak kismet olur fatos sen neler yaptin kizlar benim tlf da net yok o yuzden yazamıyorum bugun kaldigimiz otelin wifi si varmis ordan girdim kendinize iyi bakin görüşürüz
kızlar merhaba...Klomeni bitireli bugün 4. gün ve doktora gittim..Yumurtalık 17 cm olmuş dedi..Yarın çatlatma iğnesi vuracakmış...İğne koldan yapılıyormuş...Bu şekilde olup başarlı olan var mı?ben illkez klomen falan kullandım
mrb bende çatlatma iğnesi vurulmustum ilk denemede tuttu çok şükür 6 aylık kızım var allah inş sizlerede nasip eder bu duyguyu. benim size şöle bi sorum olacaktı acaba bilginiz varmı ? ilerleyen zamanlarda tekrar cocuk sahibi olmak istediğimde yinemi çatlatma iğnesi vurdurmam gerekir acaba ?
Yumurta buyutucu ilaclar, yumurta takibi ve catlatma igneleri Ile süreci hizlandirirsin tabi..belki de kendiliginden gebe kalirsin, gerek kalmaz..Dr unla karat verirsiniz..Allah bagislasin cnm yavrunu..bizlere de dua ett..
Slm kizlar ben bayramin ilk gününü urfada gecirdim ama sizler gibi bayrami annemiz gecirdim anneannem hastaydi annem hatay a gitti ucumuzde annesiz gecirmisizNilay urfa da bi dr a gittim o dr rahim filmine bakti tuplerde ve rahim de iltahap varmış igne ve ilac verdi iltahap varken hamilelik kesinlikle olmaz dedi tup bebek yaptirsam bile olmazmis igne bugun bitti diger ilaclsra baslicam yarin anlayacagin bos yere klomen falan kullanmisim kendimi bosyere yipratmisim Allah a havale ediyorum ne diyim ki neyse benim esimde yillik iznini aldi tatile ciktik sehir şehir geziyoruz bugun safranboludayiz en son istanbul a gitcez ablam doğum yapcak inşallah bizlere de doğum yapmak kismet olur fatos sen neler yaptin kizlar benim tlf da net yok o yuzden yazamıyorum bugun kaldigimiz otelin wifi si varmis ordan girdim kendinize iyi bakin görüşürüz
Kızlar moralinizi bozmayın..ben ilk kez kullandım klomen ve cat. Iğnesini ve gebeyim. cok şükür. Allah size de tattirsin insallah..
slm kızlar geldim ben hatta is bası bile yaptım harika bi tatil gecirdim yedim ictim yattım :)))
öncelikle gecmis olsun canın insallah kötü bisey yoktur. hayırlısı olsun canım serefsiz doktor hicmi görmemis simdi bende bıraktım ilacı sogan suyu zamanımda gecti simdi hastalanmayı bekliyorum sonra tekrar baslıcam kesin kararlıyım doktora falan gitmicem boyle kafam daha rahat ay oldumu tuttumu derdi yok. iyi gezmeler sekerim sana
fatoşcum sen nasılsın bu arada sen neler yaptın bakalım
iyim cnm hiç forma girmiodum cnm hiç bişey yapmak istemi artık yaaaaaa ailemden ayrı ilk defa bayram geçirdim çok koydu kayınvalideme gittik ramazan boyunca hiç görüşmemiştik insanlık ettik bayram diye gittik kadın yüzüme bile bakmadı oğluyla konuşuo sanki ben yoen kötü bayramıydı hayatımın orda bi saat oturdum kalktık onu bile hak etmio ya.iğne yapıldım yine gün sayıyoru bakalım. tatilin güzel geçmesine sevindim cnm bol bol mutluluk hormonu salgıla inşlh:)
Kızlar moralinizi bozmayın..ben ilk kez kullandım klomen ve cat. Iğnesini ve gebeyim. cok şükür. Allah size de tattirsin insallah..
arkadaşlar merhaba!
ben de 3 hafta kadar önce çatlatma iğneleri yaptırdım!gebelik olmadı maalesefiğnelerden sonra ovulasyon kitlerini uyguladım 3-4gün
çift çizgi gördüm.yani bu kitler LH a duyarlı ya 3-4 gün LH düzeyim yüksek seyretti demek ki.çatlamamış olabilir mi acaba yumurtam?fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?