çatlatma iğnesi olup gün sayanlar :))

Saol cnm.sana da buyuk gecmis olsun.Rabbim sabir ve guc versin..hepimize..

bırakmamakla iyi yapmışsın bence beta hcg nin iki katına çıkması çok iyi birşey ama sonrasında düşmesi düşündürüyor işte beta hcg yi tekrarlamaya devam et bence tamamen düşünce mecbur bırakırsın Allahtan ümit kesilmez bizede verecek birgün inşallah

Slm kizlar ben bayramin ilk gününü urfada gecirdim ama sizler gibi bayrami annemiz gecirdim anneannem hastaydi annem hatay a gitti ucumuzde annesiz gecirmisiz Nilay urfa da bi dr a gittim o dr rahim filmine bakti tuplerde ve rahim de iltahap varmış igne ve ilac verdi iltahap varken hamilelik kesinlikle olmaz dedi tup bebek yaptirsam bile olmazmis igne bugun bitti diger ilaclsra baslicam yarin anlayacagin bos yere klomen falan kullanmisim kendimi bosyere yipratmisim Allah a havale ediyorum ne diyim ki neyse benim esimde yillik iznini aldi tatile ciktik sehir şehir geziyoruz bugun safranboludayiz en son istanbul a gitcez ablam doğum yapcak inşallah bizlere de doğum yapmak kismet olur fatos sen neler yaptin kizlar benim tlf da net yok o yuzden yazamıyorum bugun kaldigimiz otelin wifi si varmis ordan girdim kendinize iyi bakin görüşürüz

Tuplerde perde ya da tikaniklik olsaydi ameliyat gerekebilirdi cnm.igneye sukret.Ben de Su an klomen kullandim sonuc bekliorum.eger negatif cikarsa tahliller rahim filmi cekilcek bana da..ve icimde bir suphe var..ne biliim bi sorun cikcak gibi hossediorum..insallah yaniliorumdur..Allah hepimizin yardimcisi olsun..sana da cok buyuk gecmis olsun cnm..

Ben ilk kez vuruldum kalcadan igneyi.adini bilmiorum.pregnly gibi bse ya da ovitrelle..hangisi bilmiorum..3. Ve 4. Gunler cok siddetli agrilarim oldu.sonra tamamen yok olmasa da epey azaldi.yerimden dogrulurken,idrarda,ani bir harekette,..vs kesik kesik agriyo..ignenin yan etkisi mi acaba.bu gun 8 gun oldu igne olali.kist desem gecen sene kist olmustu..onun agrisi nefesimi kesen cok siddetli iki buklum yapan bir agriydi..baskaydi yani..ignenin yan etkisi mi kist mi yoksa bebis tutunmaya calisio ..o mu ? Surekli bu 3 ihtimal zihnimde..ne olur benzer bsi yasadiysaniz yorum yazinnnnnnnnn

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün memorial a gittim. Doktorumu degiştirmek istiyorum. Neyse bugün görüştüm birkaç tetkik istediker ve rahimiçi filmi ilk aşılamada hamile kaldım ama devam etmedi. Gerek var mı anlamadım artık yaptıracagız emin olmak için. Birazcık moralim bozuldu çünkü 2. Aşılama denemek istiyor musunuz yoksa tüp bebege geçelim mi dediler tüp bebekte başarı oranı çok yüksek tabi ama ilk aşılamada hamile kaldıgım için niye aşılama olmasın diye de düşünüyorum. Test sonuçlarına göre aşılama mı tüp mü degerlendirecekler. Pöfff canım sıkıldı yine hastane yolları

kızlar merhaba...Klomeni bitireli bugün 4. gün ve doktora gittim..Yumurtalık 17 cm olmuş dedi..Yarın çatlatma iğnesi vuracakmış...İğne koldan yapılıyormuş...Bu şekilde olup başarlı olan var mı?ben illkez klomen falan kullandım

Kimine koldan kimine kalcadan yapiolar.bna kalcadan yaptilar,bu klomen ve igne Tedavisini 2-3 ay genelde verio Dr.lar.ilk seferinde gebe kalan var cnm

mrb bende çatlatma iğnesi vurulmustum ilk denemede tuttu çok şükür 6 aylık kızım var allah inş sizlerede nasip eder bu duyguyu. benim size şöle bi sorum olacaktı acaba bilginiz varmı ? ilerleyen zamanlarda tekrar cocuk sahibi olmak istediğimde yinemi çatlatma iğnesi vurdurmam gerekir acaba ?

Yumurta buyutucu ilaclar, yumurta takibi ve catlatma igneleri Ile süreci hizlandirirsin tabi..belki de kendiliginden gebe kalirsin, gerek kalmaz..Dr unla karat verirsiniz..Allah bagislasin cnm yavrunu..bizlere de dua ett..

slm kızlar geldim ben hatta is bası bile yaptım harika bi tatil gecirdim yedim ictim yattım :)))
öncelikle gecmis olsun canın insallah kötü bisey yoktur. hayırlısı olsun canım serefsiz doktor hicmi görmemis simdi bende bıraktım ilacı sogan suyu zamanımda gecti simdi hastalanmayı bekliyorum sonra tekrar baslıcam kesin kararlıyım doktora falan gitmicem boyle kafam daha rahat ay oldumu tuttumu derdi yok. iyi gezmeler sekerim sana

fatoşcum sen nasılsın bu arada sen neler yaptın bakalım

Kızlar moralinizi bozmayın..ben ilk kez kullandım klomen ve cat. Iğnesini ve gebeyim. cok şükür. Allah size de tattirsin insallah..

iyim cnm hiç forma girmiodum cnm hiç bişey yapmak istemi artık yaaaaaa ailemden ayrı ilk defa bayram geçirdim çok koydu kayınvalideme gittik ramazan boyunca hiç görüşmemiştik insanlık ettik bayram diye gittik kadın yüzüme bile bakmadı oğluyla konuşuo sanki ben yoen kötü bayramıydı hayatımın orda bi saat oturdum kalktık onu bile hak etmio ya.iğne yapıldım yine gün sayıyoru bakalım. tatilin güzel geçmesine sevindim cnm bol bol mutluluk hormonu salgıla inşlh:)

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun anneanene acil şifalar olsun inşlh. bende birecik dışında ilk defa bayram geçirdim ve çok koydu bende 15inde iğne yapıldım beklemedeyim yine ayın 29unda gitcektin demi tekrar haber ver bakalım bu doktor napacak merak ediom tatiin tadını çıkar

olsun canım sıkma canını saglıkları iyi olsun üzme kendini hayırlısı olsun canımmm insallah bu sefer tutar ben bıraktım bakalım ne ilac iciyorum ne doktora kontrole gidiyorum sıkıldımda cok artık bakalım allahım herseyin hayırlısnı bilir
evet canım ya iyi gecti allah sükür sürekli yedim ictim yattım yüzdüm oh vala bakalım o yatmalardan bisey cıkcakmı :)

Kızlar moralinizi bozmayın..ben ilk kez kullandım klomen ve cat. Iğnesini ve gebeyim. cok şükür. Allah size de tattirsin insallah..

selam canım hayırlı olsun bebeğin. ben de bu ay ilk kez klomen kullandım ve çat iğnesi oldum. bugün 8. gün.iğneyi olduğun günden sonra ne gibi belirtiler yaşadın ve kaçıncı gün öğrendin. cevaplarsan çoook sevinirim canımmmm...

arkadaşlar merhaba!
ben de 3 hafta kadar önce çatlatma iğneleri yaptırdım!gebelik olmadı maalesef iğnelerden sonra ovulasyon kitlerini uyguladım 3-4gün
çift çizgi gördüm.yani bu kitler LH a duyarlı ya 3-4 gün LH düzeyim yüksek seyretti demek ki.çatlamamış olabilir mi acaba yumurtam?fikri olan var mı?

canım ben de iğneden sonraki 4. gün yaptım ovulasyon testi sadece denemek amaçlı pozitif çıktı sonraki gün silik çıktı netten araştırdığım kadarıyla çat iğnesi ile verilen hcg hormonu vücutta lh hormonunu uyararak yumurtlamayı sağlar diyo en azından bu açıdan bakarak iğnenin işlevini yerine getirdiğini söyleyebiliriz ama çatlamış mı çatlamamış mı onu proesteron hormonu gösterir 23. günde yapılan. yada ultrason tabi en basiti. ama benm dr.um bunun için yani çatlayıp çatlamadığını görmek için ne test istedi ne de kontrol verdi ben de merak ediyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…