Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Değiş ya her doktorun tarzı başka benimki bir sene olmadan bişey yapmayalım dedi bebek için erken dedi bende değiştim şuanki saolsun ilaç falan verdi direk
ben dırek hsg cektırdım kan tahlili falan. Degıstırıcem canım eşimde istiyor erkek doktorkm cok ıyı alanında ama her yiğidin yogurt yiğişi farklıdır

Sende kendimi gördüm bende de aynı sorunlar var hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🥰
Canımm inşallah bu ay senin olacak gibi hissediyorum 😘bir pozitiflik seziyorum. Kendimi bildim bileli korkmusumdur çocuğum olmamasından sanırım sınavdan geçiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canımm inşallah bu ay senin olacak gibi hissediyorum 😘bir pozitiflik seziyorum. Kendimi bildim bileli korkmusumdur çocuğum olmamasından sanırım sınavdan geçiyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ya benim kasık ağrılarım hiç geçmedi ve göğüs ucumda sızlama var göğüsümde ağrı yok sızlama var bugün 12. Gün rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende senin gibi düşünüyorum hep o düşünceyi atamıyorum kafamdan

Ya benim kasık ağrılarım hiç geçmedi ve göğüs ucumda sızlama var göğüsümde ağrı yok sızlama var bugün 12. Gün rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende senin gibi düşünüyorum hep o düşünceyi atamıyorum kafamdan
Yanlız değilsin merak etme bizim belirtiler aynı gidiyo seninle. Umarım güzel haberler alırız. Az kaldı zaman azıcık hızlı ilerleeee 😁
Allah gönlüne göre versin herkesin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın Aminnn

Yanlız değilsin merak etme bizim belirtiler aynı gidiyo seninle. Umarım güzel haberler alırız. Az kaldı zaman azıcık hızlı ilerleeee 😁
Allah gönlüne göre versin herkesin inşallah. Kimsenin kucağı boş kalmasın Aminnn
Amin canım ben bişey yaptım dayanamadım gittim kan verdim😂😂

Aaaa gerçektenmi 😂😂
Kaçıncı günün bugün peki 😁
Kanı bugünmü verdin ayyy heyecan yaptım bak 😂
12.günüm göğüs uçlarımda acıyınca dayanamadım antalyada yaşıyorum havalar sıcak malum hastanede uzak bugün hava da güzelken veriyim dedim mide bulantımda fazla iğne etkisi de olabilir yine de emin oluyum dedim bayram temizliğini ona göre yapıcam inşallah hayırlı sonuçlar alırız mail atıcaklar bakalım 😂 çok heyecanlıyım ama kendimi kötüye hazırlıyorum

12.günüm göğüs uçlarımda acıyınca dayanamadım antalyada yaşıyorum havalar sıcak malum hastanede uzak bugün hava da güzelken veriyim dedim mide bulantımda fazla iğne etkisi de olabilir yine de emin oluyum dedim bayram temizliğini ona göre yapıcam inşallah hayırlı sonuçlar alırız mail atıcaklar bakalım 😂 çok heyecanlıyım ama kendimi kötüye hazırlıyorum
Canımm inşallah oldu ya ben hissediyorum sende var var bi bebiş. İyi düşün iyi olsun tabi kötüyede alıştırmak lazım ama zaten olmadı ise tekrar deneyeceğiz yılmak yok devammm 😂😂

Merhabalar kızlar nasılsınız. Cuma günü test yapacağım belirtileri sizlerle paylaşmak istedim. sol kasıgım batma şeklinde agriyir. Göğüs uçlarım ağrıyordu Ama geçti normalde göğüslerime ağrıdan dokunamam hasta olacağım zaman bu sefer öyle bişey yok.

14 gün gebelik testi yap demişti doktorum 14 ünde idrarda çıkıyosa 12 de kanda çıkar sanırım
Hadi bakalım inşallah canım haberdar et bizide. Benimde dr 14. Gün kanda gebelik testi yaptır dedi bende dayanamayıp yarın gidersem hiç şaşırmam😂

Merhabalar kızlar nasılsınız. Cuma günü test yapacağım belirtileri sizlerle paylaşmak istedim. sol kasıgım batma şeklinde agriyir. Göğüs uçlarım ağrıyordu Ama geçti normalde göğüslerime ağrıdan dokunamam hasta olacağım zaman bu sefer öyle bişey yok.
Beklerken kafayı sıyırmazsak iyiyiz çok şükür 😂 benim hala göğüslerde ağrı devam ediyor. Kasıklarımdaki o müthiş ağrı geçti fakat fazla ayakta kalınca belim ağrıyor.

Canım bendeki de bu belirtiler var gece sırtım ağrıyor ateş basması var midem ağrıyor sanki açmışım gibi inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın 🥰

Beklerken kafayı sıyırmazsak iyiyiz çok şükür 😂 benim hala göğüslerde ağrı devam ediyor. Kasıklarımdaki o müthiş ağrı geçti fakat fazla ayakta kalınca belim ağrıyor.
Senin kaçıncı gün benim hiç şiddetli göğüs ağrım olmadı beklerkende kafayı sıyırıyoruz malesef çocuk olsa 9 ay nasıl dayanırız kim bilir 😂😂

Sizin test gününüz Perşembe değil mi ? benimde belim çok ağrıyor. İnşallah bizimledirler bebeklerimiz çok heyecanlıyım. Benim karnım çok gurulduyor çok şişkinlik var ayrıca.

Senin kaçıncı gün benim hiç şiddetli göğüs ağrım olmadı beklerkende kafayı sıyırıyoruz malesef çocuk olsa 9 ay nasıl dayanırız kim bilir 😂😂
12 seninle aynı 🙈 çok şiddetli değil göğüs ağrım ama regl olacak gibi ağrıyor. Allahım ne olur hastalanmayayım derken buluyorum kendimi arada. Ahahahha önce diycez sağlıklı olsun sonra diycez acaba kızmı erkekmi cinsiyet öğrenme zamanına kadar çatlarız biz kesin. Sonrada dediğin gibi 9 ay nasıl bekleriz bilmem 😂 sahi ben ilk çocukta nasıl beklemişim yaaa 🤣

Back
X