Aşılama Çatlatma iğnesi ovitrelle

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14 gün idrar testi değil mi bide 12.gün öğrenenler olmuş gaza geldim bende 😂
Hem bide şöyle düşün biz bu iğneyi vurulduktan sonra üç gün birliktelik tavsiye ediliyo genelde belkide o öğrenenler ilk günü tutundular belki biz üçüncü günü tutunmuş olucaz o yüzden sonuç ondört günde çıkabilir gibi geliyor bana yinede çok ümitlenme ama emin olursun dediğim gibi

Klomen kullandım Ovitrelle vurundum ilk denemem 22 yaşındayım bu arada 😂 elbet bir gün olur ama pko var diye korkuyorum biraz
Pkolularda Femera çok etkiliymis bir araştır tek ve kaliteli yumurta oluyormuş. Klomen dedim ben doktora sen pkosun senin için femara dedi benimde ilk denemem 25 yaşındayım. Hele 2. 3. Ayda baya etkili. 2. Ve 3. Günü doktora gitmem lazım ara vermeden tekrar deneyeceksen. Benimde bu ay ümidim yok nedense çünkü hep 2. Ya da 3. Ay olmuş.

Pkolularda Femera çok etkiliymis bir araştır tek ve kaliteli yumurta oluyormuş. Klomen dedim ben doktora sen pkosun senin için femara dedi benimde ilk denemem 25 yaşındayım. Hele 2. 3. Ayda baya etkili. 2. Ve 3. Günü doktora gitmem lazım ara vermeden tekrar deneyeceksen. Benimde bu ay ümidim yok nedense çünkü hep 2. Ya da 3. Ay olmuş.
Benim 4 yumurtam oluşmuştu

Bende pko luyum ama banada klomen verdi dr

Benim 4 yumurtam oluşmuştu
Kesinlikle femarayi şiddetle tavsiye ediyorum.yine gidersen femara iste derim. Benim tek yumurtam oldu test günüm cuma ikileme düşmemek için yapmayacağım. Doktora göre de geç döllenme olabilir 7 Mayıs değil 13 Mayıs da test yap dedi. Yani 20. Gün. Sağlık ocağında ücretsiz kan verebilirsin verme 50 TL

Bende pko luyum ama banada klomen verdi dr
Klomende çok kullanılıyor ben klomen istedim zaten direk hayır femara da daha çok başarı elde ediyoruz dedi bir araştırın derim..kk dada grupları var. İnşallah hiç gerek kalmaz Perşembe günü olumlu sonuçlar alırsınız da

Kesinlikle femarayi şiddetle tavsiye ediyorum.yine gidersen femara iste derim. Benim tek yumurtam oldu test günüm cuma ikileme düşmemek için yapmayacağım. Doktora göre de geç döllenme olabilir 7 Mayıs değil 13 Mayıs da test yap dedi. Yani 20. Gün. Sağlık ocağında ücretsiz kan verebilirsin verme 50 TL
Ya sağlık ocağında ben bi sorun yaşadım o yüzden gitmek istemiyorum hamile değilken bana hamilesin falan dediler olaylar yaşadım bir de hastane sağlık ocağındandaha yakın doktoruma sorayım femarayı fiyat olarak aynılar mı

Klomende çok kullanılıyor ben klomen istedim zaten direk hayır femara da daha çok başarı elde ediyoruz dedi bir araştırın derim..kk dada grupları var. İnşallah hiç gerek kalmaz Perşembe günü olumlu sonuçlar alırsınız da
Sanmıyorum ama hayırlısı olsun 😂

Ya sağlık ocağında ben bi sorun yaşadım o yüzden gitmek istemiyorum hamile değilken bana hamilesin falan dediler olaylar yaşadım bir de hastane sağlık ocağındandaha yakın doktoruma sorayım femarayı fiyat olarak aynılar mı
Doktor eczaneye söyledi bana içinden bir kaset verdi 56 TL verdim sanırım paketi 163 TL falandi aslında göğüs kanseri ilacı ama çocuk da çok etkiliymis. Araştırın kafanıza yatarsa doktorunuza danışın.

İnşallah canım inşallah gerek kalmaz

Benimde 9. Gün ve sabırsızlanıyorum artık bence yok gibi ama yinede Allah bilir 🤲🏻🥰
Dün test yaptım cok silik cıktı iğne etkısı gıtmeye baslamış 😄 ona bakmak için yaptım. Öylede olsa ıkı cızgı görmek cook guzel bırseymiiiişşş😍😍

Bende yapmamak için zor tutuyorum kendimi 😄 varmı belirti falan
Canım belirti olsada psıkolejık sanırım bence cunku bızler kendımızı gebe olmaya hazırlıyoruz😄 mesela dün geceden beri midem yanıyor sanki yaranın üstüne asitli birşey dökmüşler gibi.. psıkolejık kendımı halsız hıssedıyorumm.. tabı ınsallah vardır ben 9ay yanmayı çekmeye razıyım🙏 Sende?

Canım belirti olsada psıkolejık sanırım bence cunku bızler kendımızı gebe olmaya hazırlıyoruz😄 mesela dün geceden beri midem yanıyor sanki yaranın üstüne asitli birşey dökmüşler gibi.. psıkolejık kendımı halsız hıssedıyorumm.. tabı ınsallah vardır ben 9ay yanmayı çekmeye razıyım🙏 Sende?
Benimde suan midem ağzımda sanki neden anlamadım evet psikolojik olabiliyor bazen hayırlısı artık canım nezaman netleşir acaba bende yarın sabah test yapsam mı yoksa bekleyim mi az daha

Back
X