- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Canım ben bugün test yaptım test koyulaşmaya basladiÇarşıdan eve o korkuyla nasıl geldiğimi anlamadım gerçekten kafayi yedirticek bana buu
Bencede en iyisi kan tahlili hiç değilse kesin sonuç veriyor birdaha asla eve almayacağım gebelik testi psikolojisini mahvediyor insanınPazartesi gidim artık ben
Al bendende o okadar sokaga cikma yasagi olmqsaydi yarin yaprdim zaten pazartesi adet günümBencede en iyisi kan tahlili hiç değilse kesin sonuç veriyor birdaha asla eve almayacağım gebelik testi psikolojisini mahvediyor insanın
Çift çizgi bellimi oldu yaniCanım ben bugün test yaptım test koyulaşmaya basladi
Ewt canım pembelesmisti adete 3 gün var benimÇift çizgi bellimi oldu yani
İnşallah sende vardır gebelikAl bendende o okadar sokaga cikma yasagi olmqsaydi yarin yaprdim zaten pazartesi adet günüm
Inş ya 10 ay oldu benimde denememİnşallah sende vardır gebelik
Pazar 15 inci gun oluyo bidaha test yaparımInş ya 10 ay oldu benimde denemem
Sen bilirsin canım inş hayal kırıklığına uğramazsın.Pazar 15 inci gun oluyo bidaha test yaparım
Inş ya öyle olursa daha bBende test almamSen bilirsin canım inş hayal kırıklığına uğramazsın.
Bende daha hiç yapmadim normalde hemen yapardım ama bir türlü kısmet olmuyor yasakta var mecbur 2 gun daha beklicemEwt canım pembelesmisti adete 3 gün var benim
Yarın al eczanedenBende daha hiç yapmadim normalde hemen yapardım ama bir türlü kısmet olmuyor yasakta var mecbur 2 gun daha beklicem
Yapma canım olumsuzsa sonuç psikolojik çok etkiliyorBende daha hiç yapmadim normalde hemen yapardım ama bir türlü kısmet olmuyor yasakta var mecbur 2 gun daha beklicem
Canım sende durumlar nasıl test yaptinmiBende daha hiç yapmadim normalde hemen yapardım ama bir türlü kısmet olmuyor yasakta var mecbur 2 gun daha beklicem
Yapamadim cnm yasak var her yer kapalı pazartesi yapicamCanım sende durumlar nasıl test yaptinmi
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik olur çok sevindimBen gittim bugün smdi geldim betam 220 cıktı l
Testinizi atma imkanınız var mı? Bende dün yaptım iğneden 10 günümdü bnm de çok az çizgi vardıBenim bugün 12. Günüm dayanamayıp test yaptım çok silik bir çizgi vardı iğne etkisi sanırım
Canım attım testi ben çok silikti benimki adet olmazsam salı günü tekrar yapıcam onu yüklerimTestinizi atma imkanınız var mı? Bende dün yaptım iğneden 10 günümdü bnm de çok az çizgi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?