- Konu Sahibi temmuzekim
-
Eşimin ileri hareketliliği çok kötü o yüzden çok korkuyorum hayırlısı olur inşallahTutar inş canim benimde ilkti
1 aya yakındır ilaç kullanıyo ama bakalımEşimin ileri hareketliliği çok kötü o yüzden çok korkuyorum hayırlısı olur inşallah
Olur inşallah hayırlısı olsun1 aya yakındır ilaç kullanıyo ama bakalım
Olur inşallah hayırlısı olsun
[/QUOT Amin inşallah
Nasıl bir akıntın var Semraj
[/QUOT canım krem gibi akintim
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinBen gittim bugün smdi geldim betam 220 cıktı l
Sagol canım darısı sizlere insAllahHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Merhaba öncelikle hayırlı olsun . Polikistik overiniz var mi ve hangi günleri değerlendirdiniz acaba ?Catlama iğnesi benimki canım iki yumurtam vardır en çok sağ kasıkta batma vede sırt agrım oldu
Ewt canım vardı ben catlama iğnesiyle hamile kaldım iğneni ilk gunu ilişki oldu 3 gün üst üste sonra gün aşırıMerhaba öncelikle hayırlı olsun . Polikistik overiniz var mi ve hangi günleri değerlendirdiniz acaba ?
Cok sevindim adına umut oldun ben de pkoyum ilaçsız regl olamıyorum acaba baska bi sey yaptınız ya da kullandınız miEwt canım vardı ben catlama iğnesiyle hamile kaldım iğneni ilk gunu ilişki oldu 3 gün üst üste sonra gün aşırı
Yok canım klomen kullandım ardından iğne yaptıCok sevindim adına umut oldun ben de pkoyum ilaçsız regl olamıyorum acaba baska bi sey yaptınız ya da kullandınız mi
Cok sagol canim inşallah sağlıkla al kucağına inşallah bana da nasip olurYok canım klomen kullandım ardından iğne yaptı
Bende doğuştan tek yumurtayım sağ taraf kapalı sol tarafla hamile kalmaya çalışıyorum yarın test yapicam umarım ins hamileyimdirEwt canım vardı ben catlama iğnesiyle hamile kaldım iğneni ilk gunu ilişki oldu 3 gün üst üste sonra gün aşırı
Bende pazar günü iğne vurundum 1 gun bekledim 1 gun ilişki ilişki dedi doktor ne kadar etkili oldu bilmiyorumEwt canım vardı ben catlama iğnesiyle hamile kaldım iğneni ilk gunu ilişki oldu 3 gün üst üste sonra gün aşırı
Herkeze farklı söylüyorlar ama ben sabahı oldum akşamı ilişki olduBende pazar günü iğne vurundum 1 gun bekledim 1 gun ilişki ilişki dedi doktor ne kadar etkili oldu bilmiyorum
Sağol canımCok sagol canim inşallah sağlıkla al kucağına inşallah bana da nasip olur
Test yaptım malesef hamile deilim olmadiHerkeze farklı söylüyorlar ama ben sabahı oldum akşamı ilişki oldu
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay olur inşallahTest yaptım malesef hamile deilim olmadi
Adet olmadım,mide bulantım ve yanma devam ediyor ailem test yaniltabilir kan ver diyorlarHayırlısı olsun canım önümüzdeki ay olur inşallah
Evet doğru ben kanda verdiniz sandım bencede bir kan verin adet olmadıysanız bazen çıkmayabiliyor testteAdet olmadım,mide bulantım ve yanma devam ediyor ailem test yaniltabilir kan ver diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?