- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Keşke bügun gitseydin çok merak ediyorum inş vardırVarsa olur herhalde ctesi gideceğiz canım
Cnm benim yiğenim hamilelik haberini aldıktan sonra başladı mide yanmasıKızlar mide yanması gebeliğin ilerleyen zamanlarinda olur
Hamilelik demiyorum benimkisine ama böyle problemlerim varAaa evet mide yanması bendede var bak sen yazınca farkettim gebelik belirtisi miymiş oda
Bende dün ve bugün hiç ağrı yok adet zaten pazartesi
Benim adette çarşamba günü bugün,13 günüm test,yapsammi bilemedim akıl verin bana içim içimi yiyorBende dün ve bugün hiç ağrı yok adet zaten pazartesi
Hadiya o zman herkezde belirti farklı . Senin iğnenin kacinci günüCnm benim yiğenim hamilelik haberini aldıktan sonra başladı mide yanması
Seninde 13 gün. Benimde öyle bence al testi yarın yap ben öyle yapcam . Dün yaptım siliktiBenim adette çarşamba günü bugün,13 günüm test,yapsammi bilemedim akıl verin bana içim içimi yiyor
13 günüHadiya o zman herkezde belirti farklı . Senin iğnenin kacinci günü
Seninde 13 gün. Benimde öyle bence al testi yarın yap ben öyle yapcam . Dün yaptım silikti
Adet olacakmış gibi hissetmede hamilelik belirtileti arasında regl olmadığın sürece umut vardırBugun hafiften karin ağrılarım başladı akintim oluyor,fena şekilde adet olucam die çok korkuyorum
Canım çok üzuldum bende bugün gene yaptım silikti umidim kalmadiSelam kızlar iş sebebiyle randevuyu bugüne çektik malesef benim sonuç kanda negatif çıktı regl olmayı bekliyorum artık. İlk iğne denememde böylece sonuçlanmış oldu bütün belirtiler iğneden kaynaklıymış meğerse birdaha asla evde gebelik testlerini alıp denemem sabah bile silik çizgi çıkıyordu boşa umut oluyor gerçekten. Umarım her şey gönlünüzce olur bu ay mutlu haberleri alırsınız
Selam kızlar iş sebebiyle randevuyu bugüne çektik malesef benim sonuç kanda negatif çıktı regl olmayı bekliyorum artık. İlk iğne denememde böylece sonuçlanmış oldu bütün belirtiler iğneden kaynaklıymış meğerse birdaha asla evde gebelik testlerini alıp denemem sabah bile silik çizgi çıkıyordu boşa umut oluyor gerçekten. Umarım her şey gönlünüzce olur bu ay mutlu haberleri alırsınız
1 bile çıkmadı imkansız yükselmesi artık kesin canımCanım kan degerin nasıl cıktı belki bir anda yükselir
Testleri biriktirmedim ben ama bence sende doktora gidip bir kan ver test mest yalan işler bunlar ya gördüm sonucunu bugün çok güzel benBide sabahki testini atsana canim
Çarşıdan eve o korkuyla nasıl geldiğimi anlamadım gerçekten kafayi yedirticek bana buuAdet olacakmış gibi hissetmede hamilelik belirtileti arasında regl olmadığın sürece umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?