- Konu Sahibi temmuzekim
-
Hayirli olsun öncelikle rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Asilama mi oldunuz yada sadece catlatma iğnesi mi kullandınız? Kaç yumurtanız vardı? Belirti yaşadınız mi ? Sorularımı maruz görün bende asilama oldum test için gün sayıyorumBen gittim bugün smdi geldim betam 220 cıktı l
Semraj senin belirtilerin neydi canımBen gittim bugün smdi geldim betam 220 cıktı l
Hmm anladım canım bende salı tekrar yapmayı düşünüyorum doktor randevumda 8 şubatta ondan bekleyemiyorum .Canım attım testi ben çok silikti benimki adet olmazsam salı günü tekrar yapıcam onu yüklerim
Senin kaçıncı günü canımHmm anladım canım bende salı tekrar yapmayı düşünüyorum doktor randevumda 8 şubatta ondan bekleyemiyorum .
Valla canım normal adet belirtisi göğüs agrım yoktu sadeceSemraj senin belirtilerin neydi canım
Catlama iğnesi benimki canım iki yumurtam vardır en çok sağ kasıkta batma vede sırt agrım olduHayirli olsun öncelikle rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Asilama mi oldunuz yada sadece catlatma iğnesi mi kullandınız? Kaç yumurtanız vardı? Belirti yaşadınız mi ? Sorularımı maruz görün bende asilama oldum test için gün sayıyorum
Asilama olalı 10.günüm bugünSenin kaçıncı günü canım
Teşekkür ederim bende adet olacakmış gibi hissediyorum karnım şiş ve birazda ağrı var. Sen testi ilk hangi gün yapmaya başlamıştın silikti sonra koyulaşmıştı dimiValla canım normal adet belirtisi göğüs agrım yoktu sadece
Hm anladım canım cvbin için tşk ederimCatlama iğnesi benimki canım iki yumurtam vardır en çok sağ kasıkta batma vede sırt agrım oldu
Daha erkenmiş inşallah koyulaşır senin çizgide zamanlaAsilama olalı 10.günüm bugün
Daha erkenmiş inşallah koyulaşır senin çizgide zamanla
Inşallah canım salı tekrar yapicam bide bu bnim 3.asilamam ilk 2 asilama tuttu ilk asilamam düşük oldu 2.asilama tuttu 3 yaşında oğlum var ileri derece pko hastasiyim benDaha erkenmiş inşallah koyulaşır senin çizgide zamanla
Canım 9 gün 12 13 ebedTeşekkür ederim bende adet olacakmış gibi hissediyorum karnım şiş ve birazda ağrı var. Sen testi ilk hangi gün yapmaya başlamıştın silikti sonra koyulaşmıştı dimi
Allah bağışlasın bir oğlun var Rabbim yine nasip eder inşallahInşallah canım salı tekrar yapicam bide bu bnim 3.asilamam ilk 2 asilama tuttu ilk asilamam düşük oldu 2.asilama tuttu 3 yaşında oğlum var ileri derece pko hastasiyim ben
Anladım canım sağolasınCanım 9 gün 12 13 ebed
Silik cıktı 15 gün netti
Amin cümlemize inşallahAllah bağışlasın bir oğlun var Rabbim yine nasip eder inşallah
Hayırlı olsunBen gittim bugün smdi geldim betam 220 cıktı l
Canım bugün 15 gün. Akintim 3 gündür yoğunHayırlı olsuntebrik ederim, sizin akıntınız yoktu demi doğru takip ettim konuşmayı bugün 13. Gün mü iğne yapılan günden mi saymaya başladınız nasıl hesapladınız acaba
Bende bu ay ilk defa çatmatma iğnesi oldum çok merak ediyorum inşallah tutmuştur bu defaCanım 9 gün 12 13 ebed
Silik cıktı 15 gün netti
Tutar inş canim benimde ilktiBende bu ay ilk defa çatmatma iğnesi oldum çok merak ediyorum inşallah tutmuştur bu defa
Nasıl bir akıntın var SemrajCanım bugün 15 gün. Akintim 3 gündür yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?