- Konu Sahibi temmuzekim
-
Açıkçası bir belirti olmuyor bende hiç öyle beyaz akıntı da olmadı yani belirti olmuyor bazısının yumurta çatlayınca hafif kasık ağrısı olurmuş bende o da olmadı sarı akıntım var kasıntı da oluyor arada evet mantar dan bu bence de doktor fitil verdi bana sizde muhakkak kullanın hatta hamilelik öncesi kullanın öyle hamile kalınMerhabalar
Polikistik overliyim.15.01.2020de çatlatma iğnesi oldum. Doktor 16-17-18 ilişki dedi. Bugün iğnemin 8.günü başından beri kasıklarımda batma var (dayanılmayacak gibi değil regl olacakmışım gibi) onun dışında sürekli sarı akıntım var hatta artık kaşıntı yapmaya başladı sanırım mantar oldumgöğüslerim normal (regl zamanlarıda pek acımaz genelde) var mı bu belirtileri yaşayan genelde beyaz akıntı olursa hamile olunur yazıyor bende üzülüp kafama takıyorum
Aynen banada fitil başlattıda rahatladım gerçekten kullanınca. Benim batmalarım kasılmalarım devam ediyor artık 14.güne girdim benAçıkçası bir belirti olmuyor bende hiç öyle beyaz akıntı da olmadı yani belirti olmuyor bazısının yumurta çatlayınca hafif kasık ağrısı olurmuş bende o da olmadı sarı akıntım var kasıntı da oluyor arada evet mantar dan bu bence de doktor fitil verdi bana sizde muhakkak kullanın hatta hamilelik öncesi kullanın öyle hamile kalın
Test yapın istersenizAynen banada fitil başlattıda rahatladım gerçekten kullanınca. Benim batmalarım kasılmalarım devam ediyor artık 14.güne girdim ben
Evet olursa tutunsun kolay diye verdiCanım bebek tutunsun diyemi verdi doktor
Test yapmıştım aslında paylaşmıştım burdada bugün 13.gün testim.Test yapın isterseniz
Test yapmıştım aslında paylaşmıştım burdadaTest yapın isterseniz
bende 2 aydır inofolic combi kullanıyorum hergün.Bana vermedi doktorum coraspin ve folik asit verdi
Test yapmıştım aslında paylaşmıştım burdada bugün 13.gün testim
Pardon görmedim çizgi varmı farkedemedim inş vardırTest yapmıştım aslında paylaşmıştım burdada bugün 13.gün testim.
Silik çizgi çıkıyor sadecePardon görmedim çizgi varmı farkedemedim inş vardır
Kanda verin yeni olduğu için muhtemelen hakkınızda hayırlısı olsun inşSilik çizgi çıkıyor sadece
Onu duydum herkes çok iyi olduğunu yazmış bu forumdaTest yapmıştım aslında paylaşmıştım burdada
bende 2 aydır inofolic combi kullanıyorum hergün.
Ben gördüm silik bir çizgi var kan verirseniz net sonuç alırsınızTest yapmıştım aslında paylaşmıştım burdada bugün 13.gün testim.
Doktorumda iyi dedi ben sabah akşam 2 tane kullanıyorum gündeOnu duydum herkes çok iyi olduğunu yazmış bu forumda
Silik çizgi 10.günden beri var işte bu kadar erken belli eder mi bilemiyorum ilaç etkisi de olabilirBen gördüm silik bir çizgi var kan verirseniz net sonuç alırsınız
Yarın senin 14. Gün oluyormuş canım bence kanda belli olur artıkSilik çizgi 10.günden beri var işte bu kadar erken belli eder mi bilemiyorum ilaç etkisi de olabilir
Varsa olur herhalde ctesi gideceğiz canımYarın senin 14. Gün oluyormuş canım bence kanda belli olur artık
Amin canım inşallah hepimiz sevinirizHadi bakalım hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah canım
Selam bende fitil seklinde aliyorum cok kolaylik oluyor hemde yan etkisi olmuyor. Yoksa oral yoldan alindiginda , bulanti bas donmesi falan yapiyormus . Dogru sekilde yapiyorsun bende 5. Gunden itibaren almaya basladimKızlar sizde progestron alttan atıyor musunuz ?
Bsn 5.gündem sonra atöaya başladım her gece yatarken
Ay hadi insallah ogrenmeye az kaldi . Allah gonlunuze gore versinAmin canım inşallah hepimiz seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?