Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

Kizlar gebelik testi yaptım hafif 2 çizgi var ama resmi atamıyorum nasıl aticam tarif edermisiniz ?

Kizlar bugunki test sonucum iğnenin 13. Günü bugün
Geçen gün iğnenin 11.Günü yaptigimda çok hayalet bi çizgi vardı zor görülüyordu
Ignenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum cuma günü kontrole gidicem

Test tim buda kızlar

Eklentiler

• 20210202_085025.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar dun test yapmıştım negatif çıktı umudum hala vardı çünkü regl olmamıştım ama o umudumda bitti regl oldum aksam üzeri artık tek çarem,ya aşılama ya tüp bebek yapacak başka birşeyim,kalmadı

Kızlar selam bende ayın 27sinde çatlatma iğnemi oldum , bu ay femara kullandım kan pıhtılaşmam olduğu için coraspin kullanıyorum doktorum iğnenin 10.günü gel değerini iyi bulursam kan sulandırıcı iğnelere başlatmam gerekiyor hemen dedi , iğnenin 10.günü gebelik belli olurmu şaştım kaldım

Ben gittim bugün smdi geldim betam 220 cıktı l
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :) iğne yaptırdığınz gün dahil mi 15.günde test yaptrdınz acaba. Ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandim ilk kez bu ay bekliyorum şimdi iğne yapılan gün dahil bugün 10.gün.. adetime 8 gün var. Ne zaman yapayım sizce

Aynen hafta sonuna kadar bekleyeyim en iyisi. 7 aydır deniyoruz olmuyor hayırlısı bakalım inşallah bu ay yüzümüz güler

5 den yukarisi gebelik deniliyo canım 2 gün sonra bidaha dene . Evde test yaptinmi

Belli olmaz kesin 14 gün cunki iğnede beta hcg hormunu var

Hayırlısı olsun canım inşallah sen güzel haberler alırsın ben daha öncede kimyasal geçirmiştim bu da öyledir büyük ihtimalle değer çok az çünkü iğnenin 15. Günü bu kadar az bir değerle sağlıklı gebelik olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…