- Konu Sahibi temmuzekim
-
Net görünüyor bence bşr kan verinTest tim buda kızlar
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :) iğne yaptırdığınz gün dahil mi 15.günde test yaptrdınz acaba. Ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandim ilk kez bu ay bekliyorum şimdi iğne yapılan gün dahil bugün 10.gün.. adetime 8 gün var. Ne zaman yapayım sizceBen gittim bugün smdi geldim betam 220 cıktı l
Çok sahol canım sabret 14 gün çizgiyi görürsen kesin hmilesindir insAllahHayırlı olsun darısı başımıza inşallah :) iğne yaptırdığınz gün dahil mi 15.günde test yaptrdınz acaba. Ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandim ilk kez bu ay bekliyorum şimdi iğne yapılan gün dahil bugün 10.gün.. adetime 8 gün var. Ne zaman yapayım sizce
Belli olmaz kesin 14 gün cunki iğnede beta hcg hormunu varKızlar selam bende ayın 27sinde çatlatma iğnemi oldum , bu ay femara kullandım kan pıhtılaşmam olduğu için coraspin kullanıyorum doktorum iğnenin 10.günü gel değerini iyi bulursam kan sulandırıcı iğnelere başlatmam gerekiyor hemen dedi , iğnenin 10.günü gebelik belli olurmu şaştım kaldım
Hamilesin canim benimde 13 gün böyleydiTest tim buda kızlar
Evde Test yaptım ama testte çıkmadı kan verdim 6.49 çıktı kimyasal olabilirmiş5 den yukarisi gebelik deniliyo canım 2 gün sonra bidaha dene . Evde test yaptinmi
İğne yaptırdığın gün dahil 15.gün mü yaptrdn canm testKızlar bugün benim 15. Günümdü kan verdim 6.49 çıktı bu ne demek oluyor bilgisi olan var mı
Evettİğne yaptırdığın gün dahil 15.gün mü yaptrdn canm test
Hmm inşallah artar değerin benim de 10.gün bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?