- 26 Ocak 2021
- 150
- 34
- 13
- 28
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Kaçıncı gün test yaptınEwt canım adet olcam sanıyodum
İnşaallah ya sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah..Ya inanmazsın ama çok mutlu oldum canım..sanki kendim müjdeli haber almış gibiyimÇok sağol canımINşALLAH en yakin zmanda sendr guzel haberi alirsin
9 gün 12 gün gölgeydi 13 ve 15 gün net çizgi cıktı beta yaptırdım 220 cıktı canım. Senin kacinci günKaçıncı gün test yaptın
Benim 11. Gün ama her an adet olacakmışım gibi ağrım var belimde kasıklarımda ve karnımın alt bölgesinde .adet olacağım galiba9 gün 12 gün gölgeydi 13 ve 15 gün net çizgi cıktı beta yaptırdım 220 cıktı canım. Senin kacinci gün
Bende öyle hissediyordum canım hatta eşime adet oldum demistimBenim 11. Gün ama her an adet olacakmışım gibi ağrım var belimde kasıklarımda ve karnımın alt bölgesinde .adet olacağım galiba
Ne bileyim içimde yok gibi bi his var keşke olsa kocamdan önce seni müjdelerim vallahiBende öyle hissediyordum canım hatta eşime adet oldum demistimve o ağrılar halan devam ediyor
Cumartesi yap canım benide haber et.Ne bileyim içimde yok gibi bi his var keşke olsa kocamdan önce seni müjdelerim vallahipazartesine kadar hastalanmazsam test yapacağım ben de
Canım benim geçen ay adetim çok karışıktı fitil kullandıktan sonra iğne vurdum 2. İğnem buCumartesi yap canım benide haber et.adetin 14 günümü iğne oldun vede ilk iğnenmi
Inş tutar canım cumartesi yap testi yada pazar varsa görürsün zaten çizgiyi inşAllahCanım benim geçen ay adetim çok karışıktı fitil kullandıktan sonra iğne vurdum 2. İğnem bu
Ah canım inşaallah inşaallah tek isteğim sağlıklı sıhhatli olması..Geçen ay 10. Günde yaptım negatifti bu ay biraz daha fazla beklemeyi düşünüyorum tabi adet olmazsamInş tutar canım cumartesi yap testi yada pazar varsa görürsün zaten çizgiyi inşAllah
gözün aydın canımkizlar bugün kan verdim aşılamanın 15.gunu kanndegerim 154.80 cıktı çok şükür rabbim isteyen herkse nasip etsin.
Adetim 5 şubatti canımgözün aydın canımadetine kaç gün var peki
Canım benim testimde pozitif bugün 14. Günüm yarın hastaneye gideceğimgözün aydın canımadetine kaç gün var peki
Gözün aydın canımCanım benim testimde pozitif bugün 14. Günüm yarın hastaneye gideceğim
Sağol canım sen kortrole gittin mi nasıl bebeğinGözün aydın canım
canım ben perşembe gidicem direk keseyi görmek istedim gidip bosa kan vermeye grek duymadım .Sağol canım sen kortrole gittin mi nasıl bebeğin
Gözün aydın canım
Anladım canım hayırlısı benim doktor randevum ayın 26Cani canım ben perşembe gidicem direk keseyi görmek istedim gidip bosa kan vermeye grek duymadım .
Şubat-26 mı baya var ya iyi yapmissin kalp atisinida duyarsinAnladım canım hayırlısı benim doktor randevum ayın 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?