- 2 Şubat 2021
- 317
- 135
- 18
- 32
- Konu Sahibi temmuzekim
-
öyle düşünme hemen ya yumurtanın çatladıgı gün de önemli belki geç döllenmedir.. adetine kaç gün varHayırlısı olsun canım inşallah sen güzel haberler alırsın ben daha öncede kimyasal geçirmiştim bu da öyledir büyük ihtimalle değer çok az çünkü iğnenin 15. Günü bu kadar az bir değerle sağlıklı gebelik olacağını sanmıyorum.
Inşallah cnm doktorumdan cumaya randevu aldım bakalım kan dada görürsem rahatlicamHamilesin canim benimde 13 gün böyleydi
adetin geçsin inşallah artar hayırlısı ile sıkma canını. biz de 7 aydır deniyoruz olmuyor2 gün var canım
Bende pkoluyum. İlk bebeğimide tedavi ile hamile kaldım. Şimdi yine tedaviye devam... Geçne ay çatlatmadan 19 gün sonra adet gördüm. Bu ay çatlatmadan sonra 16. Günüm test yapmadım cesaret edipte. Bir kaç gün daha bekleyeceğim. İlk gebeliğimde de 2. İğneden sonra hamile kalmıştım. Umarım bunda da öyle olur. 1 haftadır adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ama olmuyorum.Cok sevindim adına umut oldun ben de pkoyum ilaçsız regl olamıyorum acaba baska bi sey yaptınız ya da kullandınız mi
Merhaba canim, benimde ayni sekilde kan pihtilasmam var bende 25 ocakta catlatma ignesi oldum, doktorum 12.gun test yap cizgi gorursen hemen kan verirsin ilaclarina baslayacagiz dedi. Aslinda herkes 14 gunden once kesinlik olmaz diyor ama sanirim bizim pihtilasma ve ilac durumumuzdan dolayi daha erken bakmak istiyor doktorlar.Kızlar selam bende ayın 27sinde çatlatma iğnemi oldum , bu ay femara kullandım kan pıhtılaşmam olduğu için coraspin kullanıyorum doktorum iğnenin 10.günü gel değerini iyi bulursam kan sulandırıcı iğnelere başlatmam gerekiyor hemen dedi , iğnenin 10.günü gebelik belli olurmu şaştım kaldım
Aynen kuzum ya bende umutlanmamak açısındam ama doktorum 10.gün yaptır dediyse 10.gün yaptırayım vardır bir bildiği herhaldeMerhaba canim, benimde ayni sekilde kan pihtilasmam var bende 25 ocakta catlatma ignesi oldum, doktorum 12.gun test yap cizgi gorursen hemen kan verirsin ilaclarina baslayacagiz dedi. Aslinda herkes 14 gunden once kesinlik olmaz diyor ama sanirim bizim pihtilasma ve ilac durumumuzdan dolayi daha erken bakmak istiyor doktorlar.
Canım ben 12 gün çok hafif gölge görmüştümMerhaba canim, benimde ayni sekilde kan pihtilasmam var bende 25 ocakta catlatma ignesi oldum, doktorum 12.gun test yap cizgi gorursen hemen kan verirsin ilaclarina baslayacagiz dedi. Aslinda herkes 14 gunden once kesinlik olmaz diyor ama sanirim bizim pihtilasma ve ilac durumumuzdan dolayi daha erken bakmak istiyor doktorlar.
Insallah bende gorebilirim canim, bugun 10.gunum merakimdan test yaptim negatif baya moralim bozulmustu ama az once baska bir konuda birisi moralimi yerine getirdi sagolsunCanım ben 12 gün çok hafif gölge görmüştüm
12 gün yap gölge bile görürsen bilgi vardır benim 13 gün vede 15 gün netti baya . Inş rabbim sanada nasip ederInsallah bende gorebilirim canim, bugun 10.gunum merakimdan test yaptim negatif baya moralim bozulmustu ama az once baska bir konuda birisi moralimi yerine getirdi sagolsunben hemen gardimi indirmistim ama sanirim bu ignenin etkisinin gectigini gosteriyor, 12.gun tekrarlayacagim
Insallah canim amin cok sagol12 gün yap gölge bile görürsen bilgi vardır benim 13 gün vede 15 gün netti baya . Inş rabbim sanada nasip eder
Yaptın mı test canım ne çıktıCanım bende hic akinti yok yarın test yapcam eğer cif çizgiyse akıntının önemi yoktur . Ama genelde herkes akinti olduğunu söylüyor
Ewt cNm hamileyimYaptın mı test canım ne çıktı
canım benim çok mutlu oldum ya vallahi çok sevindim inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağına da almak nasip olur..Senden ricam bana da dua eder misinEWt canım hamileyim
Hamilelikten önce adet ağrısı gibi belirtiler var mıydıEwt cNm hamileyim
canım benim çok mutlu oldum ya vallahi çok sevindim inşaallah sağlıklı sıhhatli kucağına da almak nasip olur..Senden ricam bana da dua eder misin
Ewt canım adet olcam sanıyodumHamilelikten önce adet ağrısı gibi belirtiler var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?