Çatlatma iğnesi sonrası belirtiler

öyle düşünme hemen ya yumurtanın çatladıgı gün de önemli belki geç döllenmedir.. adetine kaç gün var

Ben hamile kalabiliyorum cnm ama sağlıklı gebelik olmuyor bundan önce bir kimyasal bir de dış gebeliğim var maaleesef

Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısı ile doldursun kucağını isteyen herkese hayırlı evlatlar versinnn

Cok sevindim adına umut oldun ben de pkoyum ilaçsız regl olamıyorum acaba baska bi sey yaptınız ya da kullandınız mi
Bende pkoluyum. İlk bebeğimide tedavi ile hamile kaldım. Şimdi yine tedaviye devam... Geçne ay çatlatmadan 19 gün sonra adet gördüm. Bu ay çatlatmadan sonra 16. Günüm test yapmadım cesaret edipte. Bir kaç gün daha bekleyeceğim. İlk gebeliğimde de 2. İğneden sonra hamile kalmıştım. Umarım bunda da öyle olur. 1 haftadır adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ama olmuyorum.

Merhaba canim, benimde ayni sekilde kan pihtilasmam var bende 25 ocakta catlatma ignesi oldum, doktorum 12.gun test yap cizgi gorursen hemen kan verirsin ilaclarina baslayacagiz dedi. Aslinda herkes 14 gunden once kesinlik olmaz diyor ama sanirim bizim pihtilasma ve ilac durumumuzdan dolayi daha erken bakmak istiyor doktorlar.

Aynen kuzum ya bende umutlanmamak açısındam ama doktorum 10.gün yaptır dediyse 10.gün yaptırayım vardır bir bildiği herhalde

Canım ben 12 gün çok hafif gölge görmüştüm

Canım ben 12 gün çok hafif gölge görmüştüm
Insallah bende gorebilirim canim, bugun 10.gunum merakimdan test yaptim negatif baya moralim bozulmustu ama az once baska bir konuda birisi moralimi yerine getirdi sagolsun ben hemen gardimi indirmistim ama sanirim bu ignenin etkisinin gectigini gosteriyor, 12.gun tekrarlayacagim

12 gün yap gölge bile görürsen bilgi vardır benim 13 gün vede 15 gün netti baya . Inş rabbim sanada nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…