- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
- Konu Sahibi temmuzekim
-
Arkadaşım erken adet olmuştuAyyy insallah vardir bebis benimde bugun 10. Gun ama 14 e kadar belki de daha fazla beklemeyi dusunuyorum. Gecen ay cok uzuldum biraz daha zaman kazandiricam bu sefer kendimesimdi bu igneden dolayi adet gunu degisiyor degil mi? Benim adet 7 sinde normalde .
Senin yaş kaç canımAnladım canım senin yine oğlun varmış ikinci olacak tecrübelisindir artık
26 üstte yazmıştımSenin yaş kaç canım
Hiç bilmiyorum benimde ilk iğnem ama öyle diyorlar 14 gün sonra regl olunuyormuş galibaAyyy insallah vardir bebis benimde bugun 10. Gun ama 14 e kadar belki de daha fazla beklemeyi dusunuyorum. Gecen ay cok uzuldum biraz daha zaman kazandiricam bu sefer kendimesimdi bu igneden dolayi adet gunu degisiyor degil mi? Benim adet 7 sinde normalde .
Bende bu ay ilkdefa klomen ve dünde çatlatma iğnesi oldum hepimizn hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhabalar
Polikistik overliyim.15.01.2020de çatlatma iğnesi oldum. Doktor 16-17-18 ilişki dedi. Bugün iğnemin 8.günü başından beri kasıklarımda batma var (dayanılmayacak gibi değil regl olacakmışım gibi) onun dışında sürekli sarı akıntım var hatta artık kaşıntı yapmaya başladı sanırım mantar oldumgöğüslerim normal (regl zamanlarıda pek acımaz genelde) var mı bu belirtileri yaşayan genelde beyaz akıntı olursa hamile olunur yazıyor bende üzülüp kafama takıyorum
Ay canım unutuyom hep :) bende 2826 üstte yazmıştım
FarkettimAy canım unutuyom hep :) bende 28
Amin inşallahBende bu ay ilkdefa klomen ve dünde çatlatma iğnesi oldum hepimizn hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benim cumartesi 14 oluyoFarkettimolsun oluyor bazen ya bendede unutkanlık
Git bence sende doktora nasıl bekleyeceksin reglden 1 hafta daha geçmesini. Biz meraktan çatlayacağız eşimle cumartesiye kadarBenim cumartesi 14 oluyo
Canım ilkin bende öyleydimGit bence sende doktora nasıl bekleyeceksin reglden 1 hafta daha geçmesini. Biz meraktan çatlayacağız eşimle cumartesiye kadar
DoğrudurCanım ilkin bende öyleydimregl geçsin ben rahatlarım otomatik
Canım o işler hiç belli olmuyo. Benim ilk gebelikte sadece uyku vardı belirti baska hic bir seyBenimde iğneden sonra 9. Günümdü karın ağrısı ve aşırı şişkinlik devam ediyor ama pek bir belirtim yok sanırım bu ay olmayacak.
Yok cNim kullanmiyorumKızlar sizde progestron alttan atıyor musunuz ?
Bsn 5.gündem sonra atöaya başladım her gece yatarken
Ben 2.gün hap olarak başladım halen devam ediyorumKızlar sizde progestron alttan atıyor musunuz ?
Bsn 5.gündem sonra atöaya başladım her gece yatarken
Canım bebek tutunsun diyemi verdi doktorBen 2.gün hap olarak başladım halen devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?