Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

Mai-sitarem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
793
1.096
63
Merhaba, yeni üye oldum arkadaşlar.
Çatlatma iğnesi olmadan önce klomen + estrofem kullandım. Yumurta 20mm den daha büyük ama yine her ihtimale karşı Doktorum 30 Kasım'da çatlatma iğnesi vurdu. 36 saat sonra ilişki dedi. Ayrıca duphaston verdi iğnenin 3. günü sabah akşam kullan dedi. 36.saat sonunda yani ilişki sonrası sabah kalktığımda kahverengi akıntım vardı ve kasık ağrısı da var . Bunun nedeni ilaçların yan etkisi midir?

Kist oluşmuş olabilir bi doktora muayeneye gitsen iyi olur

Merabalar bende klomen + ovitrelle ve sonrasinda duphaston kullaniyorum suanda ve bende kahverengi akinti olmadi Sen bi dr.runa danis canim

Teşekkür ederim cevabın
Merabalar bende klomen + ovitrelle ve sonrasinda duphaston kullaniyorum suanda ve bende kahverengi akinti olmadi Sen bi dr.runa danis canim
Teşekkür ederim cevabın için canım. Hafif kahverengi bı akıntıydı. Daha sonra geçti. Sanırım ben biraz evham yaptım. Senin kaçıncı günün oldu iğneden sonra?

Teşekkür ederim cevabın

Teşekkür ederim cevabın için canım. Hafif kahverengi bı akıntıydı. Daha sonra geçti. Sanırım ben biraz evham yaptım. Senin kaçıncı günün oldu iğneden sonra?
Igneden sonra 10.cu gunum bakalim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin canim bu surec biraz yorucuuymus ilk denemem benim

Igneden sonra 10.cu gunum bakalim Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin canim bu surec biraz yorucuuymus ilk denemem benim
Benden 4 gün öndesin benim de ilk denemem. O yüzden soruyorum her şeyi Ne zaman doktora gidiyorsun? Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Benden 4 gün öndesin benim de ilk denemem. O yüzden soruyorum her şeyi Ne zaman doktora gidiyorsun? Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amiiin canim carsamba Gidicem insallah kan vermeye yazarim sonucum cikinca ❤ Rabbim gonlumuze göre versinn

Amiiin canim carsamba Gidicem insallah kan vermeye yazarim sonucum cikinca ❤ Rabbim gonlumuze göre versin
Inşallah hamilesindir muhakkak yaz canım Ben de 15 inde giderim diye düşünüyorum. 1-2 gün daha geçsin. Biraz araştırdım iğneden dolayı HCG yüksek çıkıyormuş. Evde test yaparsam çok heyecanlanırım diye yapamıycam

Bende yapmiyorum 14gün gecsin die bekliyorum ama Bu sirada kasık agrim filan kalmadi Yaa Bilmiyorum hic bi belirti yok

Ilk denemede Olumsuz Görmek baya uzucektir Bizi
Herhangi bir sorunun var mı yumurtlamayla ilgili ?
Ben de kasık ağrısı çok ya. Normalde regl olmadan önce de böyle hafif ağrılar oluyor da bu sanki daha fazla. Ilaçlardan mı acaba diye düşünüyorum. Burada duphaston kullandın mı sende ?

Birde ben daha 4 aylık evliyim. Günüm geçince ki 9 gün kadar ilk defa böyle oldu. Normalde düzenlidir. Ben de evde test yaptım ama negatif çıktı. Doktora gittiğimde açıkçası hamile olmayı beklemiyordum, korunuyorduk.
Bebek istiyor musun dedi evet deyince böyle bir tedaviye başladık. O ne diyosa yapıyorum artık nasıl sonuçlanacak bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı. Inşallah ikimizin de adına olumlu sonuçlanır.

Adet duzensizligim var , progestan kullaniyorum suan Fitil olarak , oncesinde klomen ve ovitrelle kullandim ondan sonrada hemen fitile baslamami soledi dr.rum. bu hafta carsambada kan vericem bakalim

Adet duzensizligim var , progestan kullaniyorum suan Fitil olarak , oncesinde klomen ve ovitrelle kullandim ondan sonrada hemen fitile baslamami soledi dr.rum. bu hafta carsambada kan vericem bakalim
Bana bı sorunun yok dedi. Kafamı karıştıran madem yok, Niye bu tedaviyi verdiniz dedim. Daha kolaylaştırması içinmiş.

Bana önce estrofem ve klomen verdi. Iğneyi yapınca da duphaston verdi ve estrofeme devam et dedi.
Demek ki kişiye göre tedavi yapıyorlar doğal olarak.
Çarşamba günü inşallah istediğin sonuç çıkar sonra da benimki inşallah

Aaa öylemii sen yeni evliymissin ozaman Bana 4bucuk sene oldu Duzensiz oldugum icin bu esnada hic korunmadik Ama Olmadi bi turlu o yuzden artik tedaviye basladim ve ilk ignem bakalim 3sefer deneme hakkimiz varmiş Sonrasi asila vs vs gibi islemlere gecilecekmis Insallah hic birine gerek kalmadan tutar ❤ cunki yipratici bi sureç

Inşallah tutar 2 gün sonra güzel haber alırsınız inşallah. 3 sefere kalmadan. Psikolojide zor bu süreçte. Sizde de oluyordur. Sürekli kendimi dinliyorum nerem ağrıyor ne olacak ya olmazsa bir sürü düşünce...

peki 4 buçuk sene hiç istemediniz mi ? 1 seneden sonra doktorlar tedavi öneriyor bildiğim kadarıyla.

Evet gercekten pskolojikte yipratiyor Size katiliyorum. Nerem agriyo Oldumu olmadimi Kafanda busuru soru ,Rabbim hakkimizda hayirlisini versin , yok hayir onceleri dusunmedik ben Yurd disinda yasiyorum Fransadaydim evlendim almanyaya gectim Bu surecte benim saglik kartim filan olmadi hemen O yuzden Hic dusunmeye firsat kalmadi cunki Kurslarla ugrastim felan filan Sonrasinda karar vermeye Basladimizda Zaten kendimizi dr.da bulduk Bakalim Hayirlisi Olsun

Inşallah beklentimiz gerçekleşir, doktora gittikten sonra test sonucunuzu yazın birlikte mutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…