- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Belki de ilaç kullanmadan yumurtanın kendiliğinden kaç cm büyüdüğüne bakıp yeterli büyüklükteyse iğne yapacak değilse yine bir sonra ki aya erteleyecek desenize inş ertelenemezde olurAlttan bakmadan nasıl anlayacak ki ? Belki de ilk önce ilaçsız nasıl olacak diye bakacaktır. Ona göre ilaca karar verir. Her doktor farklı tedavi uyguluyor.
Mesela bana başka ilaç vermiş diğerine başka.
Benim ilk kez dememe rağmen alttan bakıp rahim duvarına bile baktı doktorum. Bide benim rahim retroversiyon ( ters) onu bile söylemedim bakarken, özellikle baksın diye.
Büyük ihtimalle öyle yapacaktır. Her şeyin hayırlısı inşallah bi dahaki aya sarkmadan bebişiniz olurBelki de ilaç kullanmadan yumurtanın kendiliğinden kaç cm büyüdüğüne bakıp yeterli büyüklükteyse iğne yapacak değilse yine bir sonra ki aya erteleyecek desenize inş ertelenemezde olurdemek ki herkese farklı tedavi uyguluyorlar rabbim hepimize nasip eder inş canım
Klomen ve prowomen verdi onu kullandim sadece ve cagirdi iste gittim igneyi vuruldum ve bekliyorumO zaman beraber gidiyor sayılırızsen daha kidemlisin sanki ay olarak
Sana ilaç ne verdi doktorun canım?
Bide bi yanım yokmuş gibi bi yanım istediğim için varmış gibi hissediyorum. Hayırlısı artık.
Baktım canım, sanırım değilim çünkü ikinci çizgi yokKlomen ve prowomen verdi onu kullandim sadece ve cagirdi iste gittim igneyi vuruldum ve bekliyorumvarmi baktin mi canim
Ayyy gercekten mi ayy morelim bozuldu suan senin mm kacti igne vurulurkenBaktım canım, sanırım değilim çünkü ikinci çizgi yokyarın iyice ikna olucam. Bu ay da olmadı.
Ben 1 haftadir gormuyordumki kendi d.rumu farkli dr. Bakiyordu hatta erkek yerin dibine giriyordumAa sen de dikkat et gittin geldin oraya.
Başka bi doktora gitsen olmaz mı ki ? Ya da bu hayırlısıdır belki kendiliğinden olur yani inşallah olur
Canım bence sen başka bir hastaneye başka bir doktora git istersen. Orada işler karışmış pandemiden dolayı.Ben 1 haftadir gormuyordumki kendi d.rumu farkli dr. Bakiyordu hatta erkek yerin dibine giriyordumbu nerden geldi simdi diodum oda basta demek istemediler demekki bize panik yapmasinlar diye simdide tum terminleri iptal ediyolarmis aradilar
Canım 18.5 gittim vurmadı 2 gün sonra gel dedi. O zaman da çok iyi büyümüş dedi. Hemen vurdu.Ayyy gercekten mi ayy morelim bozuldu suan senin mm kacti igne vurulurken
Benim 21 23 mm di vurdu ama senin bwlirtilerinde var yarin sabah bir daha dene sonra git doktora bence morelim bozulduCanım 18.5 gittim vurmadı 2 gün sonra gel dedi. O zaman da çok iyi büyümüş dedi. Hemen vurdu.
Yarın gidicem ama gerçekten olsaydı çıkar mıydı ki diye düşünüyorum.
Inşallah canım. Sabah gidicem doktora. Zaten olursa kanda çıkar. Belirtiler de gitti. Psikolojik olduğunu sanmıyorum gitmesinin. Hafif kasıkta ağrı kaldı.Benim 21 23 mm di vurdu ama senin bwlirtilerinde var yarin sabah bir daha dene sonra git doktora bence morelim bozulduinsallah vardir
Internette yaziyor zatenn 4 hafta boyunca kasık agrıları devam edebilir diye . Insallah güzel haberlerini bekliyorum bende kendimden süphelenmeye basladım simdi ya olmazsa doyeInşallah canım. Sabah gidicem doktora. Zaten olursa kanda çıkar. Belirtiler de gitti. Psikolojik olduğunu sanmıyorum gitmesinin. Hafif kasıkta ağrı kaldı.
Hala hastalanmadım. Kabızlık başladı dünden beri. Biraz da baş ağrısı.Internette yaziyor zatenn 4 hafta boyunca kasık agrıları devam edebilir diye . Insallah güzel haberlerini bekliyorum bende kendimden süphelenmeye basladım simdi ya olmazsa doye
Tekrar yaptin mi peki test ne ciktiHala hastalanmadım. Kabızlık başladı dünden beri. Biraz da baş ağrısı.
Sabaha olana kadar uyuyamıyorum heyecan merak korku hepsi var şu an.
Eşime yansıtmıyorum üzüldüğümü düşünsün istemiyorum. O ben üzülüyorum diye daha çok üzülür.
Şu an hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum. Ultrasonla baktı doktor kese görünmüyor dedi ama erken olduğu için olabilir dedi. Duphaston ne zaman bitti dedi. 4 gün oluyor deyince oo iyi hastalanmadıysan dedi.Tekrar yaptin mi peki test ne cikti
Bende merakla bekliyorum haberini ya ne yaptin sonuc neŞu an hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum. Ultrasonla baktı doktor kese görünmüyor dedi ama erken olduğu için olabilir dedi. Duphaston ne zaman bitti dedi. 4 gün oluyor deyince oo iyi hastalanmadıysan dedi.
Ama sol kasık ağrım fena hasta olacak gibiyim. Bi çıksa da sonuç her türlü rahatlasam.
Instagramın varmi takipleselimŞu an hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum. Ultrasonla baktı doktor kese görünmüyor dedi ama erken olduğu için olabilir dedi. Duphaston ne zaman bitti dedi. 4 gün oluyor deyince oo iyi hastalanmadıysan dedi.
Ama sol kasık ağrım fena hasta olacak gibiyim. Bi çıksa da sonuç her türlü rahatlasam.
Tesadüfen sayfalara bakiyodim karşıma çıktınız ınsalla h hamilesinizdirŞu an hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum. Ultrasonla baktı doktor kese görünmüyor dedi ama erken olduğu için olabilir dedi. Duphaston ne zaman bitti dedi. 4 gün oluyor deyince oo iyi hastalanmadıysan dedi.
Canım hamile değilim sabah kanda bişey çıkmadı az önce de hastalandımInstagramın varmi takipleselim
Değilim ne yazık kiTesadüfen sayfalara bakiyodim karşıma çıktınız ınsalla h hamilesinizdir
Ismin ne takipleselim oradan konusuruz uzuldum uaCanım hamile değilim sabah kanda bişey çıkmadı az önce de hastalandım
Inşallah senin olur
Var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?