Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

Belki de ilaç kullanmadan yumurtanın kendiliğinden kaç cm büyüdüğüne bakıp yeterli büyüklükteyse iğne yapacak değilse yine bir sonra ki aya erteleyecek desenize inş ertelenemezde olur demek ki herkese farklı tedavi uyguluyorlar rabbim hepimize nasip eder inş canım

Büyük ihtimalle öyle yapacaktır. Her şeyin hayırlısı inşallah bi dahaki aya sarkmadan bebişiniz olur hepimizin olur

O zaman beraber gidiyor sayılırız sen daha kidemlisin sanki ay olarak
Sana ilaç ne verdi doktorun canım?

Bide bi yanım yokmuş gibi bi yanım istediğim için varmış gibi hissediyorum. Hayırlısı artık.
Klomen ve prowomen verdi onu kullandim sadece ve cagirdi iste gittim igneyi vuruldum ve bekliyorum varmi baktin mi canim

Aa sen de dikkat et gittin geldin oraya.
Başka bi doktora gitsen olmaz mı ki ? Ya da bu hayırlısıdır belki kendiliğinden olur yani inşallah olur
Ben 1 haftadir gormuyordumki kendi d.rumu farkli dr. Bakiyordu hatta erkek yerin dibine giriyordum bu nerden geldi simdi diodum oda basta demek istemediler demekki bize panik yapmasinlar diye simdide tum terminleri iptal ediyolarmis aradilar

Ben 1 haftadir gormuyordumki kendi d.rumu farkli dr. Bakiyordu hatta erkek yerin dibine giriyordum bu nerden geldi simdi diodum oda basta demek istemediler demekki bize panik yapmasinlar diye simdide tum terminleri iptal ediyolarmis aradilar
Canım bence sen başka bir hastaneye başka bir doktora git istersen. Orada işler karışmış pandemiden dolayı.

Benim de biraz morelim bozuk. Sabah test yaptım bişey çıkmadı. Yarın doktora gidicem.

Canım 18.5 gittim vurmadı 2 gün sonra gel dedi. O zaman da çok iyi büyümüş dedi. Hemen vurdu.
Yarın gidicem ama gerçekten olsaydı çıkar mıydı ki diye düşünüyorum.
Benim 21 23 mm di vurdu ama senin bwlirtilerinde var yarin sabah bir daha dene sonra git doktora bence morelim bozulduinsallah vardir

Benim 21 23 mm di vurdu ama senin bwlirtilerinde var yarin sabah bir daha dene sonra git doktora bence morelim bozulduinsallah vardir
Inşallah canım. Sabah gidicem doktora. Zaten olursa kanda çıkar. Belirtiler de gitti. Psikolojik olduğunu sanmıyorum gitmesinin. Hafif kasıkta ağrı kaldı.

Inşallah canım. Sabah gidicem doktora. Zaten olursa kanda çıkar. Belirtiler de gitti. Psikolojik olduğunu sanmıyorum gitmesinin. Hafif kasıkta ağrı kaldı.
Internette yaziyor zatenn 4 hafta boyunca kasık agrıları devam edebilir diye . Insallah güzel haberlerini bekliyorum bende kendimden süphelenmeye basladım simdi ya olmazsa doye

Internette yaziyor zatenn 4 hafta boyunca kasık agrıları devam edebilir diye . Insallah güzel haberlerini bekliyorum bende kendimden süphelenmeye basladım simdi ya olmazsa doye
Hala hastalanmadım. Kabızlık başladı dünden beri. Biraz da baş ağrısı.
Sabaha olana kadar uyuyamıyorum heyecan merak korku hepsi var şu an.
Eşime yansıtmıyorum üzüldüğümü düşünsün istemiyorum. O ben üzülüyorum diye daha çok üzülür.

Tekrar yaptin mi peki test ne cikti

Tekrar yaptin mi peki test ne cikti
Şu an hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum. Ultrasonla baktı doktor kese görünmüyor dedi ama erken olduğu için olabilir dedi. Duphaston ne zaman bitti dedi. 4 gün oluyor deyince oo iyi hastalanmadıysan dedi.
Ama sol kasık ağrım fena hasta olacak gibiyim. Bi çıksa da sonuç her türlü rahatlasam.

Bende merakla bekliyorum haberini ya ne yaptin sonuc ne

Instagramın varmi takipleselim

Tesadüfen sayfalara bakiyodim karşıma çıktınız ınsalla h hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…