Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

Kan sonucum bugun geldi evet maglesef 2.ci tedaviye baslanacak adet gunumu bekliyorum

Olsun hayırlısı, böylesi daha iyidir belki. Kötü düşünmeyelim. Elbet bir gün bebeğiniz olacaktır. Zaten ilkinde çok düşük ihtimalmirabbi

Olsun hayırlısı, böylesi daha iyidir belki. Kötü düşünmeyelim. Elbet bir gün bebeğiniz olacaktır. Zaten ilkinde çok düşük ihtimalmiş.
Insallah seninki tutmustur Sende Bana yaz Olurmu sonucunu Rabbim en hayirlisini versin insallahh Kisa surede guzel haberler veririz

Insallah seninki tutmustur Sende Bana yaz Olurmu sonucunu Rabbim en hayirlisini versin insallahh Kisa surede guzel haberler veririz
Inşallah. Bugün regl olmazsam dayanamayıp yarın test yapıcam. Çarşamba da doktorumdan randevu aldım. 14 ünde gel demişti ama git gel yapmamak için bekliycem hastahaneler de bu pandemide tehlikeli.

Canik bende 8 aralik vuruldum igneyi bugune kadar agrilarin devam ettimi

Canik bende 8 aralik vuruldum igneyi bugune kadar agrilarin devam ettimi
Evet. Kasık ağrısı özellikle. Son iki gündür regl olacak gibiyim. Bugün 14. gün henüz bişey yok. Acayip mide yanması var. Ve kasıkta sancı. Göğüslerim 3 kat fazla büyüdü.

Yarrın sabah test alıp denesem mı kararsızım, heyecan yaparım, evhamlıyım biraz. Dr aslında bugün gel dedi. Ama Çarşambaya aldım randevuyu. Eğer hastalanırsam 3. gün olur bı daha git gel yapmayayım bu pandemide diye.
Bugün senin 6.günün sende var mı ağrı ?

7. Gunum .Benimde 5. Gun cok asiri agrim vardi . Simdi fazla agrim yok goguslerde az bir sanci var birazda kasiklarda cok hafif var . Sence bence bir test al dene birsey olmaz bence ama insallah hamilesindir Allah hepimize nasip etsin . Nezaamndan beri tedavi goruyorsun

Yarın sabah bakıcam artık. Canım ben daha 5 aylık evliyim. İlk kez tedavi oluyorum. Sen ?

Sağ ol inşallah canım olmazsa brnden yine öndesin. Takip ederim seni bu arada sen yeni bı tedaviye başladın mı
Yok cano Ya nerdee Bugun kanamam geldi dr.rumu aradim bende sans yokki Dr.rum koronaya yakalanmiş Kilinigi kapatmislar dezenfekte ediyolar 1.caya kadar kapalilarmis kalmis terminlerim iptal oldu

Yok cano Ya nerdee Bugun kanamam geldi dr.rumu aradim bende sans yokki Dr.rum koronaya yakalanmiş Kilinigi kapatmislar dezenfekte ediyolar 1.caya kadar kapalilarmis kalmis terminlerim iptal oldu
Aa sen de dikkat et gittin geldin oraya.
Başka bi doktora gitsen olmaz mı ki ? Ya da bu hayırlısıdır belki kendiliğinden olur yani inşallah olur

Bendee 8 aylik evliyim ilk kez oluyorum .herseyin hayirlisi güzel haberlerini bekliyorum
O zaman beraber gidiyor sayılırız sen daha kidemlisin sanki ay olarak
Sana ilaç ne verdi doktorun canım?

Bide bi yanım yokmuş gibi bi yanım istediğim için varmış gibi hissediyorum. Hayırlısı artık.

Kızlar bnde çatlama sorunu varmış doktor adettinden itibaren 14 ncü gün gel dedi ultrasonla alttan muayene yapacakmış ilaç kullanmadan mı direk acaba iğne vuracak hiç bu şekilde giden var mı okuduğum da hep adetken ilaç kullanıp sonra iğne vurmuşlar bnde bu ay boşa yine bir sonra ki ay ertelensin de istemiyorum bilgisi ola var mı

Gecikme nedeniyle gitmiştim ben de. O zamanda bakmıştı ilk kez oldu zaten. Adetin 3. günü gel dedi ve alttan baktı canım. Herhangi başka bi sorunun var mı

Gecikme nedeniyle gitmiştim ben de. O zamanda bakmıştı ilk kez oldu zaten. Adetin 3. günü gel dedi ve alttan baktı canım. Herhangi başka bi sorunun var mı
Yok canım bütün testler yapıldı çok şükür temiz sadece adet düzensizliği sebebiyle çatlama olmuyor diye gebe kalamıyorum ama işte bna adetliyken bakmadı hiç adet olduğun gündem say 14 güm gel bakıcam dedi yumurtanın büyüklüğüne bakıp ona göre mi iğne vuracak bilmiyorum

Alttan bakmadan nasıl anlayacak ki ? Belki de ilk önce ilaçsız nasıl olacak diye bakacaktır. Ona göre ilaca karar verir. Her doktor farklı tedavi uyguluyor.
Mesela bana başka ilaç vermiş diğerine başka.
Benim ilk kez dememe rağmen alttan bakıp rahim duvarına bile baktı doktorum. Bide benim rahim retroversiyon ( ters) onu bile söylemedim bakarken, özellikle baksın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…