- Konu Sahibi Mai-sitarem
-
Cabim ozelden yazdim sanaIsmin ne takipleselim oradan konusuruz uzuldum ua
Canım erken test yapmışsın. Iğnenin etkisinde çıkar yüksek öyle diyorlar.Kızlar merhaba bende 9 aralıkta catlatma ignesi oldum. Iğne gününü sayarsak bugün 9. Günüm idrar testi yaptım evde çift çizgi vardı kandan batırdım 12.30. Inşallah düşmez değer yükselir cok korkuyorum bende
Canım erken test yapmışsın. Iğnenin etkisinde çıkar yüksek öyle diyorlar.
Inşallah düşmezama 15 ya da 16. gün yapman lazım.
Sen daha tecrübelisin. O zaman ben sorayım sanaEvet biliyorum üstelik bu 3. Iğne oluşum. Ama dayanamadım yaptırdım:)
Sen daha tecrübelisin. O zaman ben sorayım sanaben ilkinde olmayınca ara vermek istedim. Sence doğru bı karar mı ?
Ben de herhangi bir sıkıntı yok ki canım. Bugün 3. günüm gitmedim dr. Kendi haline bıraktım bakalım. Bı dahaki ay gidicegim hayırlısı artıkHamilelik kolay birsey degil birde eger pco varsa zorluyor biraz denemen gerekiyor
Test ne zaman yaptın kaçıncı günün kiBenim kan degerim dusuk cikti canim darisi basiniZa
Bugun 10.gunum 4.38 cikti canimTest ne zaman yaptın kaçıncı günün ki
Dayanamayıp her gün mü yapıyorsunBugun 10.gunum 4.38 cikti canim
Dayanamayıp her gün mü yapıyorsun15. gün yap canım. Stres olma yükselme ihtimali yok mu
Yukselme ihtimali vardir tabi 14.gun bakacagim birdahaDayanamayıp her gün mü yapıyorsun15. gün yap canım. Stres olma yükselme ihtimali yok mu
Bendee bugun kan verdim bugun 15. Gunum test yaptim evde negatif cikti yarin sonucum belli olucakInşallah beklentimiz gerçekleşir, doktora gittikten sonra test sonucunuzu yazın birlikte mutlu olalım
Çatlatma iğnesi + klomen kullandın değil mi sende canım ?Bendee bugun kan verdim bugun 15. Gunum test yaptim evde negatif cikti yarin sonucum belli olucak
Ne yaptın canım durum nedir ?Yukselme ihtimali vardir tabi 14.gun bakacagim birdaha
Canım beta baktirdim dün akşam 13. Gündü. 10.11 olmuş:) yarin tekrar kan istedi doktor bakalim degerim yukselecek mi 8. Gun 12.35Ne yaptın canım durum nedir ?
Bence bu kez olduCanım beta baktirdim dün akşam 13. Gündü. 10.11 olmuş:) yarin tekrar kan istedi doktor bakalim degerim yukselecek mi 8. Gun 12.35
10.gun 4.38
13.gun 10.11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?