Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi akıntı

Kızlar merhaba bende 9 aralıkta catlatma ignesi oldum. Iğne gününü sayarsak bugün 9. Günüm idrar testi yaptım evde çift çizgi vardı kandan batırdım 12.30. Inşallah düşmez değer yükselir cok korkuyorum bende

Canım erken test yapmışsın. Iğnenin etkisinde çıkar yüksek öyle diyorlar.
Inşallah düşmez ama 15 ya da 16. gün yapman lazım.

Hamilelik kolay birsey degil birde eger pco varsa zorluyor biraz denemen gerekiyor

Hamilelik kolay birsey degil birde eger pco varsa zorluyor biraz denemen gerekiyor
Ben de herhangi bir sıkıntı yok ki canım. Bugün 3. günüm gitmedim dr. Kendi haline bıraktım bakalım. Bı dahaki ay gidicegim hayırlısı artık
Inşallah sen güzel bı haber alır da bize öncü olursun

Bendee bugun kan verdim bugun 15. Gunum test yaptim evde negatif cikti yarin sonucum belli olucak
Çatlatma iğnesi + klomen kullandın değil mi sende canım ?
Benim de öyle oldu 15. gün testte çıkmadı ertesi gün kanda çıkmadı ve regl oldum. Umarım senin öyle olmaz

Yani ben doktorla konusmadim birebir yanindaki sekreteri benim yakin akrabam onunla konuştuk doktor çarşamba ve cuma beta baktirip gelsin demiş cuma gideceğim:) benim de içinde bir his var bu sefer oluyor galiba zaten ben bu ay daha tedaviye başlamadan kendimden çok emin başladım nedense hissediyorum dedim eşime de. Inşallah değerim düşmez cok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…