Agrin varmiydi peki igne vurduktan sonra benimhic amahic agrim yok suanacaba catlamadimiMerhaba arkadaşlar ben 11 kasımda çatlatma iğnesi oldum şuan 8 haftalık hamileyim doktor eşinin arkasında sıvı birikmiş dedi çatlatma iğnesinden kaynaklı olabilirmi acaba .
O kişiden kişiye değişebiliyomuş benim çok ağrım vardı yataktan kalkamıyordum .Agrin varmiydi peki igne vurduktan sonra benimhic amahic agrim yok suanacaba catlamadimi
Ayy insallah hamile kalırim ya ne yaptin peki hamilelik falan varmiO kişiden kişiye değişebiliyomuş benim çok ağrım vardı yataktan kalkamıyordum .
Gebelik var gibi ama sen 15. Gün tekrar yap testi istersen biraz erken yapmışsın testiMerhaba arkadaşlar. Ben 30 aralık çatlatma iğnesi oldum, 6ocak dr gittim yumurtan çatlamış dedi. 9ocak ise evde tes yaptım negatifti, bugün yani 12.günü tekrar test yaptım test silik çıktı. Bu nedemek oluyor ?
Swnin durumun ne oldu canmMerhaba arkadaşlar. Ben 30 aralık çatlatma iğnesi oldum, 6ocak dr gittim yumurtan çatlamış dedi. 9ocak ise evde tes yaptım negatifti, bugün yani 12.günü tekrar test yaptım test silik çıktı. Bu nedemek oluyor ?
2 3 gün sonra tekrar yapsan iyi olur inşallah pozitif çıkarBende 1 ocakta ovitrelle oldum canm igne oldgum gunle birlikte sayarsak 12. Gunde silik çizgi gördüm 14. Gun negatifticok üzgünüm 2 3 gun sonra tekrar yapsammi acaba test pozitif olabilir mi sonradan acaba
Insh canm kasim ayindada kullanmıştım o zman göğüslerde şişlik bel ağrısı felan olmustu ama tutmamisti o ay. Smdi hic bi belirti yok anlamadım2 3 gün sonra tekrar yapsan iyi olur inşallah pozitif çıkar
Belli olmuyo canım bazısında çok ağrı oluyo tutmuyo bazısındada hiç ağrı olmuyo tutabiliyo nasip bu. Aşılama işinide eşinle konuşup ortak karar verseniz daha sağlıklı olur inşallah rabbim sizede bi evlat verirInsh canm kasim ayindada kullanmıştım o zman göğüslerde şişlik bel ağrısı felan olmustu ama tutmamisti o ay. Smdi hic bi belirti yok anlamadımInsh tutmuştur bu ay ümitli degilm ama Allah buyuk bu ay olmassa doktorum asilama dedi yaptrsammi braz beklesemmi bilmiyorum kararsizim
Bu ikinci canm bi kasim diye hatırlıyodum ekimde kullanmışım ben ovirelleyi kasımda hic bisey yapmadım. Bide bu ay isteCanim kusura bakma soruna soruyla cevap veriyorum ama kacinci catlatma ignende belirtilerin varmiydi
Insh canm rabbim isteyen herkese versin insh. Esimle konuştuk ama oda kararsız sperm tahlili yaptıralım tekrar ona gore karar verelim dedik insh gerek kalmadan olurBelli olmuyo canım bazısında çok ağrı oluyo tutmuyo bazısındada hiç ağrı olmuyo tutabiliyo nasip bu. Aşılama işinide eşinle konuşup ortak karar verseniz daha sağlıklı olur inşallah rabbim sizede bi evlat verir
Peki ne 36.saattemi birliktelik yasadin acebaBu ikinci canm bi kasim diye hatırlıyodum ekimde kullanmışım ben ovirelleyi kasımda hic bisey yapmadım. Bide bu ay iste
Igne 1 ocakta saat 12 de vuruldum 31 aralıkta 2 ve 3 ocakta ilski oldu tam 36 saat sonra oldu yaniPeki ne 36.saattemi birliktelik yasadin aceba
Cok tesekkur ederim 36 saati hesaplayim bu ay o zamanIgne 1 ocakta saat 12 de vuruldum 31 aralıkta 2 ve 3 ocakta ilski oldu tam 36 saat sonra oldu yani
Olmadi heralde bizim cnm 13. Gun negatif çıktı olsaydi hafifte olsa bi çizgi çıkardıCok tesekkur ederim 36 saati hesaplayim bu ay o zaman
Yaz cok uzuldum insallah 14-15 gun pozitif olurOlmadi heralde bizim cnm 13. Gun negatif çıktı olsaydi hafifte olsa bi çizgi çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?