Arkadaşlar birde benim femare kullandıktan sonra doktora kontrole gidiyoruz ya bugün gittim bir tanem yumurta gelişmiş oda 28 mm mi cm ne neyse normalde 18 fln oluyormuş doktor çok büyümüş dedi boyle bi durum yaşayan var mı yarın catlatma ignesi olacağım
İgneden 12 saat sonra girdik canım ve 36 saat sonra yumurta çatlar dedi sürekli ilişkiye 1 hafta boyunca aralıksız girin dedi 1 hafta sonrada gün aşırı dedi ve nasip oldu ikiz oldu ve birinin gelişimi durdu inş sendedenikiz tutar allah olmayan herkese nasip eder inş ...
Selam kizlar bende sali gecesi catlatma ignesi yaptim . Bugun dayanilmaz kasil agrilarim var sanirim igne ancak etkisini gosteriyor fakat dun ve bugun ufaktan bi kanama geldi azicik sivi ile bilrlikte. byle bir durum yasayan var mi? Yine sanirim igneden kaynakli.. kafam karisti. Biraz daha gozlemleyip doktora sorucam olmadi
Selam kizlar bende sali gecesi catlatma ignesi yaptim . Bugun dayanilmaz kasil agrilarim var sanirim igne ancak etkisini gosteriyor fakat dun ve bugun ufaktan bi kanama geldi azicik sivi ile bilrlikte. byle bir durum yasayan var mi? Yine sanirim igneden kaynakli.. kafam karisti. Biraz daha gozlemleyip doktora sorucam olmadi