Sen ne zamn yapmıştın testi gecen ay cnm nasip bklm bekliycem cumartesi tekrar yapicamYaz cok uzuldum insallah 14-15 gun pozitif olurgecen ay benim negatifti Rabbim yardimcin olsun insallah
Swnin durumun ne oldu ca
12.günü kan testi yaptırmıştım 25,84 çıkmıştı bugün yani 15.günü evde tekrar test yaptım daha belirgin olan bir silik çizgi çıktı yani 12.günü yaptığımdan daha belirgindi, bilemiyorum artık pzt gün tekrar kan testi yaptıracamSwnin durumun ne oldu canm
Koyulasma olduysa degerin yükseliyordu canm :) insh sağlıklı bi şekilde yükselmeye devam eder ilk defa mı igne kullanmıştın12.günü kan testi yaptırmıştım 25,84 çıkmıştı bugün yani 15.günü evde tekrar test yaptım daha belirgin olan bir silik çizgi çıktı yani 12.günü yaptığımdan daha belirgindi, bilemiyorum artık pzt gün tekrar kan testi yaptıracam
Evet bu ilk ay. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsinKoyulasma olduysa degerin yükseliyordu canm :) insh sağlıklı bi şekilde yükselmeye devam eder ilk defa mı igne kullanmıştınbenim bu ayda olmadi sanrm çizgi kayboldu
Amin cnm inshEvet bu ilk ay. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin
12.ayin 28 Inde test yaptim pozitifti 15.gunSen ne zamn yapmıştın testi gecen ay cnm nasip bklm bekliycem cumartesi tekrar yapica
12.ayin 28 Inde test yaptim pozitifti 15.gun
Ama kan negatifti maalesef
Insallah hepimize nasip olsun caniminsh bu ay olur kuzum
Insh kuzummInsallah hepimize nasip olsun canim
Çatlama ignesinin fiyatı nedir acaba doktor bana ilk önce yumurta büyütücü iğne yapıcaz sonra çatlama ignesi dedi fiyatları fatklımı bunlarınBu ikinci canm bi kasim diye hatırlıyodum ekimde kullanmışım ben ovirelleyi kasımda hic bisey yapmadım. Bide bu ay iste
Ben letu diye bi ilac kullandim 90 tl civarındaydı onun ücreti yumurta catlatma iğnesi 130 tl devlet karşılamıyor ikisinideÇatlama ignesinin fiyatı nedir acaba doktor bana ilk önce yumurta büyütücü iğne yapıcaz sonra çatlama ignesi dedi fiyatları fatklımı bunların
Önemli değil canım ben 3 ay klomen kullandım yumurtalıklarım cevap vermedi sonraki ay çatlatma iğnesi vurundum tuttu kasık ağrısı ve akıntım vardıCanim kusura bakma soruna soruyla cevap veriyorum ama kacinci catlatma ignende belirtilerin varmiydi
İnşallah canımInsh canm rabbim isteyen herkese versin insh. Esimle konuştuk ama oda kararsız sperm tahlili yaptıralım tekrar ona gore karar verelim dedik insh gerek kalmadan olur
Ben ovitrelle kullandım 280 tl yumurta çatlatma iğneside 85 tl canımÇatlama ignesinin fiyatı nedir acaba doktor bana ilk önce yumurta büyütücü iğne yapıcaz sonra çatlama ignesi dedi fiyatları fatklımı bunların
Ah bendede ayni belirtiler varken negatifti rabbim mucizeni sana bagislasin insallah tesekkur ederim canimÖnemli değil canım ben 3 ay klomen kullandım yumurtalıklarım cevap vermedi sonraki ay çatlatma iğnesi vurundum tuttu kasık ağrısı ve akıntım vardı
Bu belirtiler zaten yumurtanın geliştiğine işaret fakat döllenme olayı gerçekleşemediği için gebelik olmuyo inşallah yakın zamanda sanada nasip olurAh bendede ayni belirtiler varken negatifti rabbim mucizeni sana bagislasin insallah tesekkur ederim canim
Canim merhaba bende yarin catlatma ignesi olacağım öğlen 1 gibi iğneden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz ?Merhaba arkadaşlar ben 11 kasımda çatlatma iğnesi oldum şuan 8 haftalık hamileyim doktor eşinin arkasında sıvı birikmiş dedi çatlatma iğnesinden kaynaklı olabilirmi acaba .
İgneden 12 saat sonra girdik canım ve 36 saat sonra yumurta çatlar dedi sürekli ilişkiye 1 hafta boyunca aralıksız girin dedi 1 hafta sonrada gün aşırı dedi ve nasip oldu ikiz oldu ve birinin gelişimi durdu inş sendedenikiz tutar allah olmayan herkese nasip eder inş ...Canim merhaba bende yarin catlatma ignesi olacağım öğlen 1 gibi iğneden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz ?
12 saat sonra ve 36 saat sonra girdiniz yani ?? bende çok istiyorum 3.yilima girdim Allah inşallah isteyen herkese nasip ederİgneden 12 saat sonra girdik canım ve 36 saat sonra yumurta çatlar dedi sürekli ilişkiye 1 hafta boyunca aralıksız girin dedi 1 hafta sonrada gün aşırı dedi ve nasip oldu ikiz oldu ve birinin gelişimi durdu inş sendedenikiz tutar allah olmayan herkese nasip eder inş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?