Çatlatma iğnesi

Swnin durumun ne oldu canm
12.günü kan testi yaptırmıştım 25,84 çıkmıştı bugün yani 15.günü evde tekrar test yaptım daha belirgin olan bir silik çizgi çıktı yani 12.günü yaptığımdan daha belirgindi, bilemiyorum artık pzt gün tekrar kan testi yaptıracam

Koyulasma olduysa degerin yükseliyordu canm :) insh sağlıklı bi şekilde yükselmeye devam eder ilk defa mı igne kullanmıştın benim bu ayda olmadi sanrm çizgi kayboldu

Koyulasma olduysa degerin yükseliyordu canm :) insh sağlıklı bi şekilde yükselmeye devam eder ilk defa mı igne kullanmıştın benim bu ayda olmadi sanrm çizgi kayboldu
Evet bu ilk ay. İnşallah sende güzel haberler alırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu ikinci canm bi kasim diye hatırlıyodum ekimde kullanmışım ben ovirelleyi kasımda hic bisey yapmadım. Bide bu ay iste
Çatlama ignesinin fiyatı nedir acaba doktor bana ilk önce yumurta büyütücü iğne yapıcaz sonra çatlama ignesi dedi fiyatları fatklımı bunların

Çatlama ignesinin fiyatı nedir acaba doktor bana ilk önce yumurta büyütücü iğne yapıcaz sonra çatlama ignesi dedi fiyatları fatklımı bunların
Ben letu diye bi ilac kullandim 90 tl civarındaydı onun ücreti yumurta catlatma iğnesi 130 tl devlet karşılamıyor ikisinide

Önemli değil canım ben 3 ay klomen kullandım yumurtalıklarım cevap vermedi sonraki ay çatlatma iğnesi vurundum tuttu kasık ağrısı ve akıntım vardı
Ah bendede ayni belirtiler varken negatifti rabbim mucizeni sana bagislasin insallah tesekkur ederim canim

Merhaba arkadaşlar ben 11 kasımda çatlatma iğnesi oldum şuan 8 haftalık hamileyim doktor eşinin arkasında sıvı birikmiş dedi çatlatma iğnesinden kaynaklı olabilirmi acaba .
Canim merhaba bende yarin catlatma ignesi olacağım öğlen 1 gibi iğneden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz ?

Canim merhaba bende yarin catlatma ignesi olacağım öğlen 1 gibi iğneden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz ?
İgneden 12 saat sonra girdik canım ve 36 saat sonra yumurta çatlar dedi sürekli ilişkiye 1 hafta boyunca aralıksız girin dedi 1 hafta sonrada gün aşırı dedi ve nasip oldu ikiz oldu ve birinin gelişimi durdu inş sendedenikiz tutar allah olmayan herkese nasip eder inş ...

12 saat sonra ve 36 saat sonra girdiniz yani ?? bende çok istiyorum 3.yilima girdim Allah inşallah isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…